Сватба - Булките на 2024-2025 |Тема 13|

• 34 052
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Някой ползвал ли е електронни покани, не знам дали си ги поръчвам от някой или се правят с някакво приложение

# 121
Ние запазихме година по - рано, като сме предвидили по един куверт за всички.
Има някакви приложения, с които може да се направят електронни покани или сайт.

# 122
  • София
Ние мислехме да им вземем основно само ако се предлага от ресторанта да се поръча, не чак цял куверт за 100 лв. , но явно ще поръчваме. А капарото половината сума ли ви беше, колко горе долу беше капарото. Питам, тъй като още събираме и не знам дали ще ни стигнат парите за капаро ако е много

Питайте си индивидуално - аз изрично казвам, че НЕ искам цял куверт, просто защото няма кога да го консумирам. Не върви хората да танцуват, аз да съм седнал някъде и да преживям. Фото и видео не снимат постоянно, те могат да си седнат за 20ина минути
Предлагам варианта да ме пуснат на свободна консумация, като обикновено малко преди да влязат младоженците, си поръчвам някакви хапки или ресторанта ако  има служебен куверт, най-добре. За вода и безалкохолни - там е ясно.

# 123
Как да определим колко алкохол ни е нужен? Познавайки гостите знаем какъв вид трябва да вземем, но колко нямам идея.

# 124
Как да определим колко алкохол ни е нужен? Познавайки гостите знаем какъв вид трябва да вземем, но колко нямам идея.

Това което знам аз е, че ако отидеш в склад на доставчик си взимаш колкото си искаш алкохол, от какъвто вид искаш и след това, ако остане им го връщаш и ти връщат и парите. Не знам къде е било това и кой доставчик, но ще поразпитам като му дойде вземето и на мен.

# 125
  • Melmak
Зависи колко ви пият гостите. Ние имахме 24 бутилки домашна ракия - изпи се. Една бутилка съхраних да пратя на близки приятели.

Взехме 6 бутилки уиски, остана 1.

Водка 1 бутилка, която не стигна, поръчаха и 1 от бара.

Бира и вино от бара.

Бяхме 65 възрастни.

# 126
Като правите църковен преди ресторанта после правите ли и изнесен ритуал в ресторанта.

# 127
  • Melmak
Ние не. Само църковен. Гражданското беше в друг ден и без много врява. 😁

# 128
Здравейте, дами! Ще правя сватба това лято около Бургас. Може ли да ми препоръчате добър сватбен диджей, за който имате мнение или лично сте видели на събитие? За мен диджеят създава настроението и ми се иска да е по-позитивен и приветлив.

# 129
Здравейте, дами! Ще правя сватба това лято около Бургас. Може ли да ми препоръчате добър сватбен диджей, за който имате мнение или лично сте видели на събитие? За мен диджеят създава настроението и ми се иска да е по-позитивен и приветлив.
Dj Toni. Ние го гледахме на една сватба и веднага го поканихме и на нашата, която е септември месец в Бургас, ако искате ми пишете на лично да координати.

# 130
  • София

Иван Тодоров, Станислав Жеков и Стоян Георгиев. Имат общ сайт със цени и представяне, но ако го пусна тук, ще го изтрият. пишете в гугъл mobiledj burgas и ще ви излезе. Който и да изберете, няма да сбъркате

# 131

Иван Тодоров, Станислав Жеков и Стоян Георгиев. Имат общ сайт със цени и представяне, но ако го пусна тук, ще го изтрият. пишете в гугъл mobiledj burgas и ще ви излезе. Който и да изберете, няма да сбъркате

Благодаря, ще ги прегледам!

# 132
Някоя имала ли е гости от чужбина, половината ни гости са от чужбина и искаме да ги поканим, но не можем да покрием транспортни разходи и престой на толкова много хора, че ще излезе колкото сватбата, разбира се, ще упоменем, че не очакваме и подаръци а само тяхното присъствие, но въпреки това не знам дали е достатъчно и ни е страх, че никой няма да дойде

# 133
Почти всички приятели бяха от чужбина и малцина отказаха. Сами се организираха с транспорт и нощувки.

# 134
  • Melmak
От чужбина може да не дойдат, защото зависи от отпуски и други неща, не е само до желание.

При нас от чужбина имахме поканени - отказаха от Австралия едно семейство, друго от САЩ не успяха и едни приятели от Испания. Разбира се, предупредиха в срок и не е имало драма. Дори пратиха подаръци след сватбата.

Тези, които дойдоха сами покриха самолетните билети. Повечето си нощуваха у тях, защото са от София. Платихме нощувки на всички, които имаха нужда да отседнат и нямаше къде, но не бяха много хора.

Според мен се подразбира, че няма как вие да им покриете билетите.

Общи условия

Активация на акаунт