ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 532
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Да е честито и здраво момчето! Нека спортува, щом това го прави щастлив!

# 16
radost17, здрав и успешен да е младежът. Какво спортува?
Дъщеря ми вчера спа до обяд, и после учи до вечерта. От час сега пак е седнала да учи, чакам да ме повика всеки момент да и обяснявам едни задачи, че са почнали нов раздел и нищо не била разбрала.
Тази седмица щели да имат 4 контролни. Тя колкото и да е учила, винаги се спича.
На всички много грахчета желая Wink

# 17
  • Майничка
Честито на рождениците, минали и настоящи! 🍀
Аз позачезнах, че бая работа ми излезе в този период. Отделно зрелостниците ме зарибиха по "Емили в Париж", та го изгледах до шушка за норматив, напълних си очите с красота, за сметка на съня. Ей затова мразя сериали, не мога да чакам серия по серия и бумкам наведнъж.
Девойката, след рязка серия четворки в предходната седмица, се стресна и активизира за поправки. Не че й се окачиха, но рискува родителско вето за работата, на която се е цанила (засега само през уикендите и една вечер седмично). Според мен, бързо ще й дотежи, но адмирирам инициативата.

# 18
radost, честит рожден ден на младежа!
Моят не спа предната нощ, за да гледа Майк Тайсън и накрая така и не успя да го гледа. След това беше на ИТ урока, а следобед го помъкнах с мен на пазар, защото някой трябва да мъкне торбите. Направо заспиваше в колата 🤣 Въпреки всичко снощи пак си легна късно и днес спа до 11. Надявам се да си е отспал. Отиде с баща си да покарат малко самолети и ще го впрегна да реша задачи като се приберат.

# 19
  • Бургас
Благодаря за новата тема на Нинка! Страхотно заглавие!
Честит рожденика на Радост! Успешен,здрав и ученолюбив!
Стон и моите бяха будни от 3ч сутринта за мача на Тайсън ! И накрая гледаха със зацикляне на излъчването,ядосаха се и си легнаха към 7ч ! Наспаха се до 12ч и изгледаха мача нормално!
НАбора има да пише планове по история и география. Обаче сега са навън да бягат с брат си!

# 20
Radost17, да ви е жив и здрав младежа! Много да ви радва!
Пиши по-често.

# 21
  • София
radost17, честит ви рожденик! Да е жив и здрав, щастлив и късметлия! Много успехи във футбола и в училище!
Gargamela, ще трябва да го видя този сериал, май ми бяха излизали реклами.
Аз чакам жълта серия от контролните от изминалата седмица. Човекът реши, че вече е по-голям и следователно помнел и разбирал бързо, ама май ще се окаже точно обратното. Е, според него няма да са бананчета , ама аз предпочитам да се настройвам за по-лошото, че да бъда приятно изненадана след това.
Сега имат проект по музика за радио и от обяд нещо твори, прави записи, музика. Отначало се цупеше колко тъпо било, ама като го започна и много се нахъса. Браво на госпожата им.

# 22
  • София
Честит да е наборът! Здраве, късмет и щастие му желая!

# 23
  • София
Честит да е роженникът, radost17! Здрав, успешен, щастлив!
Нинка, благодаря за новата тема Kissing Heart

# 24
  • София, в момента в любимото ми село Железница
radost17 на патеричка, но от сърце здрав и честит да ти е рожденика!

Вчера ми падна пердето - виках и наказах набора за първи път! Отгоре на всичко си сипах една голяма водка, въпреки че боря заболяване на черния дроб. Някак си нищо, че съм преспала още не ми е минало. Оплаках се.

# 25
Честит рожденик на Радост17 и честита ни нова тема!
В размисли и страсти съм какво пак ще подаряваме по празниците, че писма с желания ня-ма!
Момичета, кажете ми, филмът Тревожност колко епизода има? На мен много ми допада.
И още нещо, тук една майка писа, че май наши наборчета играят в епизодичните роли?
Пюрче, ти ли беше? Мисълта ми е, да кажа браво на децата, особено пък и ако са в темата.
Поздравявам също СС1 младша за труда и усърдието!
Преди няколко седмици излезе в един недостоверен сайт, че тя била една от потенциалните резерви в отбора по худ гимнастика, след като масово се отказаха, но така работят някои "медии"
Аз тогава някъде помня, че
СС1 каза, че наборката е на лагер и там ги засякла гимнастичките и според мен оттам произлезе и "новината".
Много малко набори на Черноризец Храбър тази година, а на ЕМТ доста повече!
Дъщеря ми уважи само първото.
Честито на победителите!

# 26
Радост, жив, здрав, успешен и борбен да е набора. Малко със закъснение, чак сега влезнах и видях.

Гери, споко, ще ги оправи бананите, сега е важна работата. Ама тез твойте дечурлига добре те зарибяват, все на добрички да попадаш, и много да те слушкат.

Нинкааа, ма от тъй бре моме, ти нали знаеш, че вече на тез годинки, много трудно минава гнева, а щом и до градусите си протегнала ръката, работата ще да е била мноу зле. Горкичкият черен дроб, и него не си пожалила, дано поне той да се е зарадвал от екстрата.

Синеочке, тоз филм сефте го чувам, ся ша мъ караш да го издирвам и него, двете с Герито, сте мноу лоши, ще трябва да намеря свободно време за да гледам.

Имсче, не тъй черногледо, да не вземе резко да тъ изненада с по - високия диапазон, че тогава ще трябва да го наградиш.

На мойта по Био. и писа оценката, чак се изненада каква е, а от последния тест, където е с една единица по - ниска, още не е нанесена. Веднага почна да пита двете друшки дали и те имат оценка. Оказа се, че на тях нищо не им е писала, мойта се чудеше дали не е заради това, че и те са се смееле. То и сърдитка се е смяла, но каза, че е била с гръб към уч - ката, и гледала много да не се издава, че се смее. Сигурно утре ще решат какво да правят, най - вероятно в сряда ще говорят с нея. Утре пък им е теста по Гео., другата седмица пък по Химия и по още един предмет май имаше, но тях ще ги прави по - другата. Все още чакаме резултата по Мат., дано утре вече го разберем. Днес са имали проверка, и зам. директора казал на класната, че тези от тях щом няма какво да правят, щом седят на телефоните, да им каже да напуснат стаята. Ми те са си свършили задачите, два часа са това, а тя не ги ангажира през цялото време. Моля се само от следващата година, докато завършат, да не е тя. В петък пък щели тест да правят, а дали ще е по Инф. или по ИТ така и не се е разбрало.
Айде да им е на късмет на децата, пък кот - такоа.

# 27
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Обикновено аз съм от хората, които се ровят, но тези дни съм много заета и нямам никакво време и сила да търся.
Ако някой се е интересувал ще ми прати ли линк на общински кръг на олимпиада по МАТ.
Моля

# 28
# 29
  • София
Нинка, тук намирам за олимпиада по математика https://klasirane.com/competitions/OLI/1-%D0%9E%D0%B1%D1%89%D0%B … D1%80%D1%8A%D0%B3

Радост 17, честит рожден ден на набора на патерица, здравето и доброто да са при него винаги навреме!

blueeyes и на мен ми харесва филма "Тревожност" и го следя, не знаех, че наборчета играят, браво. За състезанията при наборката няма даже и мижав интерес. Не знам дали и на олимпиада някаква ще иде. Накрая в горните класове остават най-нахъсаните деца по тези състезания, така че браво за участието в ЧХ, като помня какви мъници сладури бяха в първите класове по тези състезания, някак носталгично ми е .....имам хубави спомени.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 22:15 от bora

Общи условия

Активация на акаунт