ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 30 138
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Да помоля в някой от учебниците по История ,ако ги има годините и събитията на последната страница да ми ги снима.

# 31
https://ebook.domino.bg/books/10/istoria/#page=305

Бокси, заповядай. Най отзад има доста такива.

# 32
Тони да си жива и здрава 😘😘 Точно това ни трябваше🥰
https://ebook.domino.bg/books/10/istoria/#page=305

Бокси, заповядай. Най отзад има доста такива.

# 33
И ти, и всички останали, да са живи и здрави. От туй по - хубаво няма.

РС мина - замина, като цяло нищо особено, повечето учители, още с отварянето на вратата, задаваха един и същи въпрос - има ли някой на ......, първия път мълчание, после отговора беше - не. Явно родителите на въпросното момче, са знаели какво ще стане и затова не присъстваше никой. Уч - ката по БЕЛ, така мъ издразнииии, ноооо, всички си мълчаха, а на мен не ми беше до разправии. По АЕ пък, до онзи момент все си мислех, че е някоя по - голяма, оказа се новоизлюпена. Кааатооо рочна да разправя, как децата били надценявани, как явно оценките им били писани еееййй тъъъййй, точно в този момент ми идеше да избухна. Сдържах се, само защото ми се щеше, час по - скоро да изчезне. За 9 години все едно тези деца не са го научили езика. Еее....х тиии и шматката. Като се прибрах, питам я мойта за нея, на колко години е, а тя ми вика - на 25 ( 99 набор била ), дори я питали няколко дена преди това. Щях да падна като чух. Иначе като цяло са доволни от класа. Успеха само дето почнал да куца, пък много закъснявали, ей таквиз неща. А за новата хич няма да говоря, като слушам мойта и нейните две съученички - дружки, направо изпадам в шок и ужас. Сега ще трябва да и меля на главата на сърдитка, поне на тестовете да я местят таз, иначе ще продължава да и пречи. Голяма досада се оказва.

Не помня на кого детето беше болно ( май беше проблем с крака ). Я малко инфо да даде, дали вече е добре, как е, що е.

# 34
  • Mars Hotel
Моето дете беше, Тони - мерси, че попита. Добре е вече, ходи. Малко куца още и не може да си изпъне коляното изцяло, но другата седмица почва посещения при рехабилитатор и се надявам да отмине и това.

Иначе започна като доброволец в Музейко. Много ѝ е интересно и ходи с нетърпение. За училище и оценки не ми се говори.

# 35
Ние бяхме три дена в Благоевград на състезание. Много добре игра младежът, на върха на възможностите си за момента. Много силна конкуренция в тяхната група. Три набора - 15, 16 и 17 годишни. Имаше и две момчета от Сърбия май. Отдавна не бях гледала толкова силно състезание с близо 20 участници и всички да играят, а не да са просто пълнеж.
Днес ската училището, защото бележката му от клуба включваше и понеделник. Нищо, използвал е времето освен за тренировка, и за програмиране и математика. Пък утре с песен и на училище.

# 36
Светле, браво, радвам се, че има напредък, дано скоро всичко да мине и спокойно да се движи. И дано да няма повече такива неприятни ситуации.

Стон, браво на децата, все така да показват това което правят.

Сърдитка го раздава болничен, тая седмица не е на училище, за другата не се знае засега. Дано и утре всичко да мине както трябва, пък другото е лесно. Вчера новата пак е правила разни неща, и дружките на мойта, много и се дразнят. Голяма непоносимост имат към нея.

# 37
Тони ,бързо оздравяване на госпожицата🍀😘 Много болни има и моя от една седмица е на сиропи.Дано по празниците поне да са здрави децата ,че да им е приятна ваканцията.

# 38
  • Бургас
Бързо оздравяване на Сърдитка!
Дано няма други болни!

# 39
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Не знам дали благодарих за линковете...No Mouth Е Благодаря! Препратила съм ги на младежа. Не знам как го реши това с олимпиадата или по-скоро знам - госпожата му е придложила. Щом иска да ходи няма да го спирам. Точно тези два дена чета в темата на училището колко е слабо нивото на преподаване но МАТ. Няма как да взема отношение там, нямам никаква представа какво се учи, но пък моя се е засилил да ходи да се състезава. Явно има някакво съмочувствие. Времето ще покаже.

Стон гледах го дребния във ФБ и се чудих - нали имаше бенефис и се отказваше, а сега пак по състезаниял. Аз ли нещо се обърках?

# 40
Ами уж щеше да се отказва 😄
След Държавното главният му треньор замина да работи в Стара Загора и май това наклони везните да остане още известно време в залата. Нещо в последните година-две не се разбираха добре. Остана вторият треньор и реши, че е склонен да продължи да работи с него. Освен това през лятото не тренираше в залата, а заедно със свой съученик беше два месеца на фитнес. Изобщо не му хареса там. Оплакваше се, че не може да се натовари, мускулите му заминали, но ходеше заради приятеля си. Сам разбра нещо, което аз му повтарях от години - от тренировка по спортна гимнастика по-добро за перфектно тяло няма.
И така. Сега си тренира. Даже се е амбицирал да работи повече гъвкавост, за да си оправи постановката. Той доста загуби като чистота на изпълнение през последните години. Много израстна, натрупа много мускулна маса, но тотално беше зарязал упражненията за гъвкавост и това се отрази на играта му. Сега му се играе. Не си пада много по състезанията, но ще ги преглътне, не са чак толкова много.

# 41
Момичета, благодаря. А сега да уточня, че тя не е болна, отсъствията тази седмица са, заради това, че ходи по зъболекари. Утре ще е най - тегаво, макар веднъж вече да е минала по тоя път, пак казва, че я е страх, не и било много приятно първия път откъм това което усещала. Ноооо, ще го преодолее.
Сега вече и липсва училището, нооо, заради приятелките, и тя на тях им липсва, а още повече пък заради новата, защото явно мойта я слага на мястото и. Както седи мирна, тиха, кротка, така от нищото те пронизва с поглед и мята по някоя дума, а то не е думи, а направо светкавици. Тая много ги дразни с поведение и приказки, та се чудя горките, как ще изкарат докато завършат. За капак подметнала, че още една като нея искала да се мести при тях, и ако туй се случи, направо не знам. Ооооохххххх, излязах си малко туй що ми тежи на зелената тиква. Извинявам се ако съм досадна.

# 42
Тони, дано минат бързо зъболекарските неволи.
Аз съм много доволна, че свършихме тази галимация с мъдреците в края на септември. Беше му некомфортно 4-5 дена, но мина и замина бързо. Вече съвсем е забравил.

# 43
Стон, то сега ще е другия, но пък останалото няма да е скоро. А докато приключи с ластиците, може да кажат и другите два да се махат. И аз исках двато наведнъж, да мине и замине, обаче уви, от две различни страни, после нямаше да може въобще да се храни. При вас пак бързо, при нея си седеше надуто около 6 дена, а за храната докъм 8 дена го караше на мляко. При нея беше зор, но поне няколко дена тогава, нито ластици, нито маска носеше, а и с брекетите. Никак не и беше лесно. Днес зъболекарката и даде още един вид, от тях пък още по два броя трябва да слага. Общата бройка на всичките стана на 6.
Сега пак ще се извиня за топика. Но пък поне на някого може да му е полезно инфото.

# 44
  • Бургас
Голяма мъка с тези зъби....да отминава бързо,Тони!

Общи условия

Активация на акаунт