ДЕСЕТИ КЛАС тече лежерно, а майки сипват виното вечерно

• 29 722
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря Пюрче! Аз май имам доооста точки 36000.0000 🤭😂

# 91
  • Сф
Благодаря Пюрче! Аз май имам доооста точки 36000.0000 🤭😂
Взимай докато има още ваучери ,че са под бройка. И пазарувай онлайн.Аз следя развитието за данъка ,че ми е много интересно..

# 92
Да не се окаже, че трябва да подадеш данъчна декларация за 30 или 60 или сто лева? ТОва ли имаш пред вид?

# 93
Грабнах 4 пък ще видим. Това с данъчните декларации трябва да се провери.

# 94
  • Сф
Да не се окаже, че трябва да подадеш данъчна декларация за 30 или 60 или сто лева? ТОва ли имаш пред вид?
Да.
Въпреки че не виждам как ще стане. А и доколкото знам е за над 100 лв ,но има хора с над 100. Засега мълчат, по точно не е адекватен отговора, друг закон са цитирали в общите условия, не ЗДДФЛ . Включи се много народ да пита.

# 95
Аз разбирам, че да... всеки трябва да си декларира данък. Ще си помисля дали да осребрявам.

Съгласно Закон за местните данъци и такси (ЗМДТ), чл.44-51 доходът от подаръка (парично дарение) се счита за облагаем, като задължение на Дарения е да декларира и да внесе за своя сметка, дължимия данък върху дохода от подаръка (паричното дарение).

# 96
То хубаво, но откъде знаят, че аз Ххх Ххх Ххх с ЕГН ууууу съм получила не знам си колко лева от бг мама?
Имам код, мога да пазарувам с него. Личните ми данни ги няма никъде. Търговците са много и при тях принципно валят много и всякакви ваучери за отстъпки. Да не говорим, че и при всеки търговец можех да поръчаш под всякакво име, често и доставките са до офис или до кутия. Шантава работа.

# 97
  • София
И аз явно с нищо не допринасям за форума. Laughing То си е така де. Много ме мързи да пиша, но ви чета.
Наборчетата ще ходят ли на Олимпиада по нещо? Моят се е записал, както винаги.

# 98
И моя се е записал по английски език, физика и беше на тази по математика отделно 😀

# 99
  • София, в момента в любимото ми село Железница
МАТ+Информационни технологии

# 100
Засега история, география и биология. Дано отпадне нещо.
С 0 точки съм.

# 101
  • Mars Hotel

Наборчетата ще ходят ли на Олимпиада по нещо?
География и английски при нас.

# 102
Нинка, ма ти с тва ли ша съ оправдаваш, то с туй нема как, даже обратното. Да минеш през наше село, да подминеш все едно турски гробища, и за капак да ми изтърсиш докъде си ходила. Срамота, ама ша видиш ти, и аз ша съ напрая на луда.

Бокси, дано се случат нещата. Стискам палци.

Карзче, дано се получи химията с нея, че децата да са спокойни.
Мойта дори не ми беше казала, разбрах на РС, после я подпитах, категорично - не искала, затова и не ми е казала. Но пък за екскурзията рано - рано ми каза. Тя пък се очаква да е чак през март, уж има някакво желание да иде на тази, но да видим.

Гледам конкурирате се с точки, аз дори не знам къде да ги диря, камо ли пък да ползвам. Но пък то изобщо дали ще има нещо, ааа ке има, една голяма кръгла 0.

# 103
  • Сф
Днес не съм по темата , но..ще прощавате

# 104
  • Mars Hotel
Хаха, ти да видиш!

Общи условия

Активация на акаунт