Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 29 476
  • 759
  •   1
Отговори
# 45
Както сме я почнали да не изкараме повечето ноемврийски бебета. 😃

# 46
Ама я кажете какво слагате в тия багажи?

А НЕ! АЗ втори скорпион НЯМА да гледам. НЯМА !

# 47
И аз имам страх от скорпиони. Майка ми е скорпион. Да не се обиждат момичетата тази зодия, ама със скорпион трудно се живее. 🥹😃 Да ви кажа Скорпион и Стрелец са ми най-ужасните зодии. А то какво стана....това са вариантите. 🤣 Абе да е жива и здрава беба ще преживея зодията, ама ще е интересно. 😃

# 48
  • Пловдив
И аз съм казала на моя, че ще стискам да не са скорпионки 😂 иначе той е стрелец и съм доволна. Малко са сръдливи, ама лесно се живее с тях. Става каквото аз кажа 😂
Сложих кърпа за лице и кърпа за тяло; козметика за мен- крем за лице, за ръце, душ гел, дезодорант, шампоан и балсам травъл сайт, сух шампоан; бикини и чорапи, четка за коса, четка за зъби, паста, чехли за баня, пижама ( в болницата дават нощници, но пак ще си взема и моя си до момента на раждане). Зарядно за телефон. Дори киндъла си взех 😂 хич не го включих и не знам дали да го взимам на раждането изобщо. Иначе трябва да сложа и крем за зърна, сешоар и ще взема да си подготвя и дрехи за изписване, че ако трябва да обяснявам на мъжа ми кое да ми носи и къде в гардероба да го намери, трудно ще стане.
Казват, че за за бебето всичко има, но ако не забравя, ще си взема и мокри кърпички и помпа, че била само една на етажа.

# 49
Синът ми е скорпион, мъжът ми стрелец. С нито един от двамата не се живее лесно.

Ехе, Буря браво. Хайахай аз никакви дрехи нямам и предполагам, че ще напусна болницата с тези, с които съм отишла.

# 50
Дух, а ти коя зодия си? 😀 Че с тези двете зодии трябва някой силен характер да се справи.

Аз не съм си взела чехли. Вчера паникьосана с тази тапа викам на ММ, че още ми е рано да раждам и той се опитва да ме успокои, вика няма страшно...и аз вече паника - Нямам чехли! Как ще раждам без чехли?? 🤣🤣🤣

# 51
То по план трябва да има и козирогчета в темата (моята зодия), включително и моето, ако родя естествено и точно на термин, ама няма как Grinning Оттук нататък - скорпиони или стрелци.

Спиди са объркали една от поръчките, вместо повивалник отваряме и виждаме модел Слънце-Земя-Луна. Сега да видим дали ще намерят пратката, или ще имам наакани шкафове, но бебето ще е образовано за Слънчевата система от малък. Grinning

# 52
Ако можех да стискам краката до Козирог щеше да е супер. С тях нямам проблем. Хубави хора са. 😄 Аз съм Дева, изключително благ характер имам, въпреки че съм чувала доста хора с негативно мнение за моята зодия. Ама аз съм и отстъпчива, и спокойна, и чувствителна. За това трудно вирея сред острите скорпиони и стрелци. 😃 Пък може и именно, защото скорпион ме е отглеждал за това да съм отстъпчива. Не съм имала много избор. 🤣

# 53
  • Пловдив
Те и моите според датата на секцио трябва да са козички, но ще видим. Дано да са 🍀 Нямам много допир с тази зодия, но просто искам да са максимално дълго в мен.

# 54
Аз също съм дева, мъжа ми е телец, бебето трябва да е козирог, ако изчака до датата. Ако не изтърпи ще е стрелец. От една страна с 2 рогати ще трябва да готвя по цял ден 😂 За сега бебето прилича на мъжа ми и ако е така и с хапването, заплатата ще е в хладилника под формата на храна. 😂 От друга страна стрелеца не ми е в топ зодии. Живи и здрави да са ни, пък все ще справим някак, то май е и до нагласа.

# 55
На мен синът ми е Козирог и страшно ми харесва като зодия, ама няма как да стискма 8-9 дни 😀
Иначе аз съм купила освен всичко описано от Лятна бурия и халат, превръзки,компреси за след раждане, шише за промивки - тези последните ги бях пропуснала миналия път и съжалявах след епизотомията. Много важно - тапи за уши! Ако не се уредя със самостоятелна стая...миналия път съквартирантката много хъркаше, а мен дори котката ме дразни като сумти нощно време 😀3 нощници, клин и тениска , чорапи 😀 за бебето памперси, кърпи и кремче за дупе.

# 56
Аз по термин и вероятни дати за секцио жена Козирог си чакам, всички около мен са или слънца или асцендент Козирог и е добре дошло ако си остане така. Стрелците са ми предизвикателство, ама както казвате - да са ни здрави пък каквото дойде. (Една рибка пише 🥹🌞)

# 57
G.G15 аз съм овен, но доста нетипичен и толерантен.

АЙСИ какво е шише за промивки и какви компреси? Аз се чудя компреси зс гърди дали да взимам, нещо не ми се дават толкова пари за нещо, което не зная дали ще ми трябва

По дата на термин и моето трябва да е козирог ама няма да е.

# 58
Привет ,мамита!Честита ни нова тема!Аз нещо не стигам да пиша ,иначе уж следя нещата.Миналата нощ баткото ни държа будни цяла нощ,та вчера не бях много читава и с болки цял ден.Днес е добре за сега,общо взето всеки ден е различно и все съм на тръни.Ходихме малко на пазар,имам много желание ,но трябва и да почивам ,иначе почва много да ме боли.А багажа най-важните неща мисля ,че съм ги сложила,та горе долу за него не се безпокоя.За зодиите козирога е сладур,но винаги като им кажеш нещо го правят на обратно.Поне брат ми е такъв 😀,той ми е примера.А аз съм си едно кратко лъвче😂,мъжа ми е везни ,може би затова успява да ме търпи.Баткото ни е овен ,и вече си показва ината .Със стрелец нямам много опит и ще видим 😀

# 59
При мен мъжът ми е скорпион, тегав е по някога, ама големия син е везни - и той е тегав Joy Та да видим бебето скорпион възможно ли е да е по-тегаво от брат си?

Мога да кажа какво сложих аз в багажа - документи (лична карта, изследвания, направление, картон), нощница (не я ползвах), чорапи, суичер (някои дами си носеха халат), клин и тениска, джапанки/чехли, тоалетни принадлежности (пяна гинексид ми беше много полезна, паста, четка за зъби и тн), сешоар, вода, разни барчета /ядки/солети за прихапване, зарядно, кърпа, ръкавички за бебето. Дрехи за изписване за мен и бебето може, мен по-късно ми ги донесоха. Компреси за гърди, че даже и за вагина си бях поръчала и карах мъжът ми да ми носи, но не ги ползвах - те трябва да са ледени, а там като няма фризер, няма смисъл. Правих си компреси с бутилки с вода от диспенсъра Grinning От тези глезотийки на лансинох си бях взела и успокояващ спрей - него си го носих и ползвах. А да и последно - кремче за хемороиди.

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 17:11 от sisi11

Общи условия

Активация на акаунт