Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 29 483
  • 759
  •   1
Отговори
# 60
Сиси, какво е това направление и от кого се взима, от ЛЛ ли? Моята даже не знае, че съм бременна Grinning Писах й по вайбър и още от април месец не ми е отговорила. Не съм ходила физически до кабинета й.

# 61
Почвам и аз с багажа 😄😃
В розовия куфар за ужас на майка ми и нейното грозно черно сакче Адидас.
Моето оригинално трябваше януари да се ражда, тоест козирог, ама шанс 😃
За бебето ще отделя нещата в отделна чанта, която ще напъхам в куфара.
Аз ще съм в Шейново - всички трябва да се носи. Приготвила съм и крем за подсичане за бебето, ръкавички, биберони.
La strange - от личен лекар - направление номер 7

# 62
Абе аз съм много зле; не съм се записала в новата тема 😁😁 и гледам все нямам известия; викам си “тия момичета чистят и подреждат”
Таааааа, запис 🥰🥰🥰🥰🥰

# 63
Направлението за хоспитализация при мен се издава от АГ по ЗК.
По повод зодиите с мъжо сме Деви на 03.09, големия е на 23.09 Везна, а дребен е на 23.10 Скорпион, струва  ми се, че може да си продължим традицията с 23.11 и Стрелче, но ще видим док какво ще каже в понеделник.
Разбирам се добре с малкия, обаче големия така ми къса нервите, уж Везни, уж баланс, пък ще кажеш, че рогат добитък.

# 64
Дух,

Еъо това:
https://kindermarket.bg/butilka-za-promivki-sled-rajdane-lansinoh-15368

Миналия път се мъчих с обиконовено шише (носеше ми мъжа ми всеки ден отварара от смрадлика), обаче не ставаше хубаво да се облееш...а мен мн ме болеше разреза и сега съм се настроила, че пак ще ме цепнат...

Това е и компреса пак за същото място 😀(него не знам дали в болницата ще ползвам, има хладилник ама за камера не знам), просто искам да знам, че.има как да я облекча тая болка, то на всичко тази глезотия няма да ми пречи 😀😀

Стрейндж, това направление на мен ми го издаде АГ по каса, виж дали за частната болница въобще ти трябва (Зебрите не искаха със сигурност, затова имам съмнение).
Аз пак му ударих 2 часа следобеден сън 😀😀

# 65
Айси, ама това явно е за естествено раждане.

Ох много почвам да се сдухвам, това кръвно все нагоре си върви. Сега беше 140 на 90...

# 66
Аз не съм започнала с багажа. Пред седмицата мисля да го оправям. Списъкът ми е много кратък имам всичко. Извън него искам да взема 2-3 неща само.
Аз съм скорпион и не искам дете скорпион 😂😂😂
Не съм типичен аз. Много съм добричка и неконфликтна, но типичните скорпиони… бягай надалече 😂
Каката и таткото са везни и се търпят. Каката като малка беше крива, но в пубертета се оправи и сега е супер.

# 67
Направлението ми го издаде АГ, май го издават около месец преди термина или като наближи. Честно казано не разбрах дали ми го взеха, защото като ме приемаха, дежурната лекарка ми говореше за някакво електронно направление, което жената от спешното трябвало да издаде... Но те си знаят де докторите

Последна редакция: сб, 16 ное 2024, 22:36 от sisi11

# 68
  • Пловдив
Да, издава го АГ по здравна каса месец преди термина.

# 69
Ние за бебето сме готови , но някаква страшна умора ме е хванала нито ми се чисти нито нищо , вчера пак бяхме на доктор че бях с болки тази сутрин на тонове всичко е наред чакаме вторник , но си имам болки , децата са с сополи и е лудница . Решила съм понеделник живот и здраве да изчистя основно и да се подготвя и така . Нещо и настроение хич нямам и съм доста нервна . Аа и не знам от хормони или от какво ме прищрака и от много руса се направих тъмно кестенява 😁😁

# 70
По повод зодиите - аз съм скорпион, мъжът ми е стрелец. Имала съм близки познанства с козирог, та и те са ми познати до болка. Бебето, живот и здраве, ще е козирог, така че от сега се жаля сама себе си😀

Бях при д-р Павлова в Марковс за късна фетална. Никога не съм ходила при нея и съвсем умишлено отидох при човек, който не ме познава. Повече от доволна съм от нея и от клиниката. И преди съм ходила там при проф. Марков и при още една докторка, няма по-добро място в София за бременни според мен. С ужасно удоволствие им давам 200+ лв. Ако можеше повече болници да са такива, щеше да е много хубаво. 

Бебето е почти 2 кг в 31 седмица. Докторката препоръча секцио след нг, според нея 27 е малко рано, но ще видим. Аз не вярвам да изкарам. От сега коремът ми е по-голям отколкото с първото ми дете.

Аз имах инфарктен опит за русо, което завърши в оранжево 🤣 и сега не си правя експерименти и просто си слагам някаква пепелява 7-ца, което е повече от чудесно.

Днес правихме прощапулник на първото дете в съвсем тесен кръг. Малката хвана количка 🤣 и не спря да си играе цял ден с нея. Не стига, че 90% прилича на баща си, ама и това. Живи и здрави 🫠 питката стана изненадващо вкусна.

Утре сме се нагласили да ходим на коледна фотосесия. Най-вече заради каката, която миналата година мноого се забавляваше да се снимаме с бебето. Намерих едно типче, което снима 30-40 мин, избираш на момента и ти праща снимките в рамките на два дни. А цените са повече от читави. Та и тази година ще сме там.

# 71
Mini, с родилни контракции или само подготвителни си?
Родилни си бяха, през 3 минути - ужасни болки в кръста и корема - приеха ме с доста скъсена шийка, но без разкритие.
Сега съм на Гинипрал и Изокор, като идеята е да изкарам поне до 38г.с.

Аз изобщо нямам претенции за зодията, все ще се разберем някак 😅 За средната ни щерка съм по-притеснена - много емоционална и чувствителна е, иска си постоянно внимание и гушкане, ама не после, ами сега, веднага и не знам как ще приеме идеята, че вече няма да е най-малкото бебе вкъщи. Надявам се да успея да балансирам нещата, а и да не ощетявам и голямата ни дъщеря също.

# 72
Запис и от мен в новата тема Simple Smile
Вече 36та седмица завъртяхме ние и ще вземапда стегна тея дни багажа, че гледам появяват се бебоци.
Чувствам много добре и сме относитулно здрави, та ще успея да сложа ваксината за коклюш в понеделник Simple Smile

# 73
Какво мислите за името Ро`Сена (ударението на О) или София. Свекъра ми се казва Росен и така бях свикнала да и казвам през цялата бременност, докато свекървата в последния момент не се нацупи и каза, че иска да е на нея. Името ( Росена) не било хубаво...

# 74
Мисля, че ти ще го раждаш това дете и свекървата няма право. Но аз като цяло не толерирам родата да се намесва в живота на хората и да валидират изборите ми. Бих го кръстила на някой, ако тоя някой ми завещае два апартамента в Оборище, например, ама шанс 😄
Със сигурност няма да има друго дете с това име в детската, поне аз не съм го чувала. Важното е на вас двамата да ви допада.
А София е мазало - всяко трето е София, вкл. моята племенничка. В групата са 5 с това име.
Пс: моите свекъри са Аладин и Фаузалия. Просто да се посмеем 😅 как викам на детската площадка - Аладине, къде си?

Общи условия

Активация на акаунт