Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 33 259
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
G.G15 и при мен се получиха такива недоразумения, но аз не се филмирам хич. бях с МНОого ранна овулация ииии така.  Писна ми все да ме питат дали съм родила и още колко ще го нося този корем 😀😀
Важното е водата да е в норма и плацентата да не презрее. Това са признаци на преносеност. Споко 😌

# 601
G.G15 не се обвинявай. Лекарите си имат индикации дали е проблем пренасянето. Може правилно да сте си изместили термина, ако през целото време се движи бебчето спрямо 12.12.
Ако ходиш на тонове и следят водите и плацентата, всичко се следи Simple Smile
Аз съм родена 2 седмици след термина. Не знам едно време как са ги поставяли термините 😄, но е имало много преносени бебчета. Защото не е драма! Това че в днешно време ги вадят 2 седмици по-рано със секцио и ги предизвикват на термин....не значи че е лошо преносването.

Ние трета вечер се борим с температури и кашлици с баткото и вече сънувам кошмари как почвам да раждам, а трябва да водя него в спешното. Това явно защото ме почнаха разни болки и коремчето спадна. Явно наближава :О
Днес имам амбициозен план да си боядисам косата. А ми се обостри един хемороид Sad и вчера не можех да стоя права направо. Но днес се привеждам във вид и достягам чантата 🫢

# 602
Спокойно! Един лекар, ако знае какво прави, никога няма да се остави пациентът да му казва коя дата да запише… Аз също абсолютно никога не съм се оставяла пациентите ми да ми казват кое е правилно. Така че щом го е записал по овулация, това що-годе е отговаряло на цялостната му картина - големина на ембрион, стойност на HCG, прогестерон и тнт… Simple Smile Моят последен цикъл пък беше спонтанен аборт на 07.03…  И само три седмици и малко след това видях пак двете черти и бях в шок, понеже лекарката беше казала един месец пауза и да пробваме с новия априлски цикъл, който така и не дойде. Чак ме беше срам да и кажа, че ние пауза от засичане на ову сме правили, но пак е станало… Но както казва баба ми- едно дете като е решило да се пръкне, ще се пръкне! Пращам ви един алтернативен повивалник 😂😂😂, който днес видях във фейса. А за тези, които родиха и ще родят без повивалник само ще кажа, че повечето от нас най-вероятно не са повивани в повивалник, аз даже и памперс не съм носила и пак съм станала магарица на 37 години! 😂🥰

# 603
Ааааа не така за повивалника, ще прощаваш Joy мен кръста ми не е за един ден.
Мен ме напряга фактът, че просто всичко е разхвърляно из всяка стая по нещо. Искам си пък масата за повиване. Мрън.

Опаковах дрехите за изписването. Нищо, че има 20 дни до тогава Joy

G.G15 успокой се бе жена, как пък всички пернати птици около теб повече от лекарите ти?!

# 604
Ама моля ти се...аз с гилемия по последен цикъл ако смятам,трябвяшв да карам 12 месеца бременност 😀
С това бебе съм намалила на 11 😀😀
Така че споко, при мен е само по УЗ ,като лекарите знаят тая особеност и си следят другите неща предимно...
Даже доктора, при който ще раждам използва за всичките си пациентки "предпилагаем термин". Моя позната,но в Румъния миналата година роди 2 седмици след термин - напълно нормално, следена и тн, там просто не бързат да вадят бебетата и да предизвикват раждане. Така че ти си съблазявай мъжа, ама си гледай кефа, нали, другото ще дойде 😀

# 605
Здравейте,момичетаИзвинявам се за неприятните подробности,но.Преди малко успетих,че се “подмокрям” и отидох до тоалетна и на бельото имах безцветно,но не течение,а лепкаво (отлепи се на салфетката) след това се забърсах и имаше нещо като желе (като безцветни секрети от носа😅).Какво може да е това?

# 606
Здравейте,момичетаИзвинявам се за неприятните подробности,но.Преди малко успетих,че се “подмокрям” и отидох до тоалетна и на бельото имах безцветно,но не течение,а лепкаво (отлепи се на салфетката) след това се забърсах и имаше нещо като желе .Какво може да е това?

Ако има цвят и странен сладникав мирис, може да е околоплодна вода и слузеста запушалка. Може и да е просто сгъстен влагалищен секрет…
Ти обаче си много смела и не ходиш на лекар, не постъпваш в болница, когато ти се каже от лекар… Направо ти се чудя на смелостта 🙂

# 607
То аз от другата страна на монетата от страх ходя постоянно по лекари, та не знам кое е по-добре. Но като има замесено и бебе вече нямам.право на волности.

Сигурно е тапата Wink

Бтв има ли софийски мами от източните квартали 😄

# 608
  • Пловдив
И аз така - като се притесня и ходя и си плащам като поп 😂 Но поне да си знам, че всичко е наред. То вече и малко остана. Онзи ден мама ми звъни и вика - що не си вдигаш телефона, да не тръгна да раждаш.
Аз съм в средата на 8-ми месец, племенничките на мъжа ми са се родили в края на 8-мия и сега и свекървата всеки ден му казва да се готви. Вчера ММ ме пита  кога да спира бирата 😂 Аз имам висок праг на болка и му викам - спокойно, може и аз да ни закарам ако си пил. На малките им забранявам излизане, рано ми е и на мен, не само на тях.

# 609
Честит да е Борис ❤

# 610
Здравейте,момичетаИзвинявам се за неприятните подробности,но.Преди малко успетих,че се “подмокрям” и отидох до тоалетна и на бельото имах безцветно,но не течение,а лепкаво (отлепи се на салфетката) след това се забърсах и имаше нещо като желе (като безцветни секрети от носа😅).Какво може да е това?

Та-па.

# 611
О, и мен мъжа ми вчера (уж добронамерено) ми заяви - "нали знаеш, ако тръгнеш да раждаш в час пик, аз няма да съм ти най-добрия избор да ми звъниш и да те карам! WTF?!" Направо ми идеше да му кажа, че хич няма и да му звъня, ще си потъчам такси пък да ме търси после....😀

# 612
Благодаря ви за отговорите.А значи ли,че раждането може да започне днес или утре? Или е относително?

# 613
  • Пловдив
Муун, при G.G15 тапата почна да пада май преди седмица, ако не и повече. Но при всеки си е относително. Аз лично бих отишла на лекар. Ти в крайна сметка прибра ли се към София? Имай готовност по всяко време.
Моят мъж пък си работи изцяло хоум офис, така че мога да разполагам с него през деня. Освен от 10 до 11, тогава му е дейлито и имам забрана да раждам по това време 😂

# 614
Хаха и моят работи от вкъщи и сякаш ще е по-лусно нощем отколкото да се вмествам с с срещите 😄 а болницата в час пик ще ми е на час сигурно

Общи условия

Активация на акаунт