Декември близо е вече, наближава срещата ни с малкото човече. Декемврийчета ❤ тема 6

• 30 764
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
Мен единствено ме притеснява да не тръгна да раждам в час пик, защото болницата е при Черни връх. Не знам за колко време ще стигнем, а нормално не мога да раждам Grinning

falan, писали сме едновременно. Ти къде ще раждаш?

# 616
Данонда задържи още малко..още ме сме ,апартамента не е готов и сме в търсенена квартира..дано да устиска още малко

# 617
Благодаря на всички. ❤️ Спирам да се филмирам, ще почна и да режа въпросите на всички. Като родя ще разберат, толкова.

Муун, и тапа да е не е нужно да се случи скоро раждане. Както ти каза Лятна буря при мен вече ще станат 2 седмици от както почна да пада тапата, а още сме 2в1. 🤣 Все пак утре отиди при АГ, кажи му, по-спокойно ще ти е лекар да ти каже, че всичко е наред.

# 618
Много благодаря ,за съветите и подкрепата.Още утре съм на лекар.Стискам палци на всички.И вие на мен🙏🏻

# 619
Falan Аз съм от източните квартали.

Le Strange  пуска аварийките, надува клаксона и почва да прави странни маневри. Всички ще разберат, че има нещо и ще му направят път. Черни връх поне е с доста ленти, има начини за маневри.

Боже, какви работи си мислите. Аз си мисля как ще стоя гладна 48 часа Joy преди много гладувах,но сега ме гони апетит и направо не си представям как ще изкарам

# 620
  • Пловдив
Дух, как 48 часа 😵 На мен анестезиологът ми каза предната вечер лека вечеря и на следващата сутрин без храни и напитки. И си представям как като мине секциото и после ще мога да си хапна 😂

# 621
Дух, аз съм човек с голям апетит и като ми казаха като влезеш да раждаш докато не родиш и гладна и жадна направо лошо ми стана. За това направих план. Ако родя през нощите кой ще ми докара после да хапна....няма кой. Та за това в сака имам шоколад, огромен пакет крекери, солети и вода...и ако случайно нямам достъп до сак, а само до дамската чанта и нея съм я напълнила с провизии, шоколади, солети, каквото ми попадна. 🤣 Гладна не мога да стоя и толкова. 🤣

# 622
Буря, предният път лекарката ми каза да си вечерям нормално, но по раничко. На следващия ден в 8 отидох в болницата, в 12.24 родих, вечерта тя ми разреши солети, но в самата болница храна нямаше..

Сега във Вита е друго,.постъпвам на обяд предния ден и за обяд и вечеря има супа, в деня на операцията нищо не се яде. Да де, ама аз техните супи ги знам, нали лежах там и нямам намерение да ги ям.

Та опция е да се крия, което оък ми се вижда малко малоумно.... просто ще се мотивирам да отслабвам  Joy

G.G ДО колкото знам храната влияе на упойката и като цяло коремна операция с пълен стомах не е ок. Та...ще търпя

# 623
Тенкс за подсещането да си взема някаква бърза храна в багажа.  Дух, каква е супата във Вита?

Иначе съм в Младост.

# 624
Тенкс за подсещането да си взема някаква бърза храна в багажа.  Дух, каква е супата във Вита?

Иначе съм в Младост.

Студена Joy това помня.
Всеки ден е различна и за обяд и вечеря беше различна, но не ми допадна.

Вземи си храна, да. Закуската е в 7, обяда в 12, вечерята в 18 +/- 30 минути. Та на моменти е голям глад. Мен не ме пускаха от отделението да ида до кафето или до ресторанта. Но тогава бях на терапия и с абокад и лекарства. Сега не знам дали ще пускат да излизаме.
В св. Лазар имаше кафе...във Вита няма, което също ме плаши Joy

# 625
При нас чакането почти приключи.
Утре е секциото. Имаме да пооправяме вкъщи и сме готови.

# 626
Аз се сетих кога да разпитвам да търся мами наоколо за кафе като поне аз се разкекерчих съвсем. Допреди 2 дни обикалях насам натам, ама и с това време ме удари на лежане.
Аз съм в Дружба, та ще се радвам да се срещнем някога Simple Smile Иначе плана засега е да раждам в Надежда, но както се шегувам докъдето стигнем.

То в София, ако си на двата края, е като в два града отстояние

# 627
Мен водата най-ме притеснява, помня това ми беше най-големия ужас като раждах....по едно време нито контракции, нито нищо не усещах само убийсъвена жажда и ми дадоха да пийна няколко глътки. След като родих сигурно 2 литра на екс

# 628
‘Начиииии, тая простотия само тука я има-без храна и вода за раждащата. Тази матка иска глюкоза, за да се съкращава; иска въглехидрат. Има нужда вода… Ама БГ не разбират. Аз понеже съм се учила от чуждестранна литература, мъжът ми е анестезиолог, завършил в Израел… изобщо тук много се караме с медиците 😀😀
Взела съм си високоенергийни блокчета, вода и пликчета с електролити (ако имам някое протрахирано раждане) да се подсиля. Иначе природата е направила така, жената да ражда по тъмно… по нощес да се случват нещата (е, не винаги, де). Моята болница е на около 13 Мин с кола; ако има ЧП обаче стават 23 😀 Надявам се да не родя в колата 😂

# 629
Оо водата ми беше голяма драма при двете раждания, сега май по - ми позволиха, може би защото нямах епидурална, предното раждане пиех нелегално по някоя глътка. Но пък след раждането акулерката ми забрани да пия вода, май докато следи матката или не знам точно защо.
За пътуването до болницата, май вече ви казах, но и при нас е на другия край на града и пътувахме в 8 вечерта, та стигнахме за 20-30 мин. След което още 30 мин и бях родила. Просто не ми се мисли какво щеше да е ако е час пик Grin

Общи условия

Активация на акаунт