Отговори
# 90
Относно сериала "Всичко за сина ми", защо ли ми се струва, че тематиката е подобна на "Денят на бащата"...
Ето сега е имало битка между Фермата и Островът, като Фермата е била предвождана от цар Петър, а Островът на 100-те гривни от пожарникарското камикадзе Венци и е била много оспорвана битка, като отбор Островът печели с 1 точка или нещо такова е било.
Ама това качено ли е някъде?
Продуцентите на ИВ май имаха забрана към участниците си за година и половина напред, след края на тв излъчването на съответния сезон, да не участват никъде.

# 91
В Maximal adventure имаше  състезание с отбор от Острова. Бяха Берке, Рената, Киро и... още някакви и също са спечелили. Не знам дали е едно и също.

# 92
  • София
Да, това е. Те тримата + Венци и Дзами.
Срещу отбор от Фермата, където знам само, че е участвал Петър.

Дизи, не, никъде няма пълно видео. Само някакви кратки рийлчета в инстаграм.

Защо не ги качват тези неща в ютюб канала им, не мога да разбера. Никой няма да претендира за качество и т.н. Просто като забавление. То така се развива канал, не да се осланя само на основното шоу, което вече си стана през година и все по-трудно за организиране.

# 93
Ами да, жалко, че не може да се види никъде.

Довечера в 20 ч. първи епизод на Miss Plus Size 3.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:43 от diziler

# 94
Довечера в 20 ч.  първи епизод на Miss Plus Size 3.

Това пък какво е? Че и 3-ти сезон.. Anguished

# 95
Риалити формат за по-наднормени жени. Първия сезон го спечели Веселка от Биг Брадър 2024 и Къщата на инфлуенсърите 2022.
Ето темата за втория сезон.
Участваха Виктория от Хелс Китчън 4, Ваня Великова от Мис Плюс Сайз 1. Водеща Мариана от Фермата 5, ментор Виктория Джумпарова от Къртицата 2.  Но като гледам корицата на новия сезон във ФБ страницата, явно Мегсън инфлуенсърката ще е водеща, заедно с Венелин.
Ето им канала в тубата.  
Росен Янчев (грузинецът, дето участваше наскоро в Черешката) ще е някакъв ментор в третия сезон.
Нищо кой знае какво, но при липса на други риалитита в този месец... и ракът е риба.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:43 от diziler

# 96

Обаче ако повторят тази формула, там вече според мен няма да им се получи. Обяснението ми е, че явно 'хайпа' по нещо така любимо и вече доволно старо шоу е докарало много фенове пред телевизорите, но продължавам да смятам, че времето на Биг брадър изтече, защото Къщата на инфлуенсърите е много по-популярния в момента 'тренд' и не виждам как това може да бъде обърнато, просто защото година след година самият Ютюб ще взима все по-голям и по-голям дял от телевизиите. И като цяло, интернет. Все по-малко хора гледат телевизия. Особено сред по-младите.

Да, защото предаванията на Нова въобще не ги качват в интернет на минутата и са напълно недостъпни за "младите не гледащи телевизия" Laughing

Добре, че влизам в този форум от време на време, че да разбера колко е "тренди" Кочината на... така де Къщата на плиткоумните, опа май не беше така, ама както и да е, че иначе щях да изтърва съществуването и. С такива успехи и дялове да не звънне господин Мъск с някоя оферта само.

# 97
Оххх тази КнИ... Мъжът ми му е голям фен, аз го изтърпях точно 10 минути. Не е моето. Гледах ДиК аз и то не защото знаех, че започва, а защото ми попадна тиизър в тубето Grinning

В момента съм се зарибила по Азов май беше момчето, че много яки кратки епизодчета прави, Outcast гледам и Светът на Ванката.

# 98
"Сгрешена самоличност" от тази седмица се излъчва с нови епизоди, аз го бях отписал съвсем. Вчера участникът е стигнал до максималната сума и се е издънил най-накрая, като не е познал роднината. И е изгубил всичко Grinning Игра на късмета. Значи са спрели "Сделка или не" с Ненчо Балабанов. Докога ли?

"Черешката" започва още идната седмица.

# 99
  • София / Пловдив
"Сгрешена самоличност" от тази седмица се излъчва с нови епизоди, аз го бях отписал съвсем....

Не са нови епизодите, а само неизлъчвани. Снимани са заедно с тези, които спряха пролетта, просто сега ги пускат.

# 100
Ужас. Какво нещо е ниският рейтинг! Значи, тези участници, дето са ги снимали още през пролетта, сега се гледат по телевизията през декември. Велико! А Геро е със старите килограми?

А вярно ли "Пееш или лъжеш" е спечелено от дъщерята на Джуди Халваджиян? Не съм гледал и минута от това предаване, но ми се мерна някъде заглавие. Ако това е вярно, е направо скандално.

Последна редакция: ср, 11 дек 2024, 11:21 от diziler

# 101
Хаха да вярно е Joy
 Казаха предварително,  че ако тя спечели ще дари парите . Епизодът беше с Орлин Горанов и той уж не я познавал, а всъщност е пял с нея в дует  на някакъв концерт Joy Joy
Е може и да е забравил човекът, но накрая като обявиха коя е Орлин избухна с толкова фалшива реакция: "МОЛЯ" 🤯😵 Scream

# 102
И след това нещо… кой ще се навие да участва в следващия сезон? Дискредитирани отвсякъде. Макар че… кандидати винаги има за всичко. Това е велика издънка, според мен. Не  е трябвало да допускат тя да участва изобщо. Дъщерята на продуцента!

# 103
  • София
С тази седмица закриваме сезона Simple Smile
Очаквайте и любимата ви анкета за крайната оценка за форматите и ТВ сезона като цяло.

Между другото 1 стр. за пореден път е 'ъпдейтната' като съм добавил логота и директни линкове към още риалити формати (онлайн такива) + върнал съм Скрита самоличност, която си мислех, че е канселирана, но те я връщат, не точно с нов сезон, а с неизлъчените епизоди от пролетта след канселацията. Grinning

# 104
  • Другата България
Рейтингите за последната седмица излязоха ли?

Общи условия

Активация на акаунт