Отговори
# 300
Нека не спорим за качествата и кусурите баш на Момчил, че темата е друга, но аз точно обратното на това което ти си видял виждах в него. GrinningHands V
E да не напомням кой се побутваше с краче на въртележките и чийтваше, а беше забранено да си помагат с крак. И кой се държеше с две ръце за въженцето, когато ясно им казаха, че трябва с една ръка! И всички го спазваха, само той хитрува! Това му дава предимство в играта, нито е коректно, нито е спортсменско спрямо останалите. Когато се карат някои, той стои и си трайка, мишкува и наблюдава сеир, вместо ясно да заеме позиция. Щом това те кефи... окей.  Гошето от "Островът на стоте гривни" дето преписваше на финала... това хареса ли ти?
Гуспата... същия мишок, хленчи за сина му, искаше си предимство за всичко, за да спечелел той (сякаш само той има кауза), накрая се обърна против най-близките си, дето го пазеха и им нанасяше удар след удар под кръста. Долно същество.
Ники Мартинов как обиждаше и как грозно се държеше, думи нямам! И когато липсва аргументация, обиждаше на етно и религиозна основа (например Али, заради исляма). Толкова ниска топка, че няма накъде. Тук виждам, че е любимец на някои хора. Не знам какво да кажа..

# 301
  • Другата България
Няма нужда да обсъждаме любимците на другите хора.
И защо те са такива.
Защото хората са различни.
Разни хора - разни любимци.

# 302
Да споделя и аз моите любимци, дано не възмутя много diziler, че са малко нестандартни Yum Имам скромен опит като фен на риалитита, зарибих се от последния Сървайвър, който беше много критикуван, но аз нямах база за сравнение и затова не бях разочарована като по-старите фенове. Започнах да го гледам само защото видях, че ще участва Чефо. Та може да се каже, че той е виновен за доста загубени часове след това Satisfied И така:

Сървайвър 7 - Чефо

Игри на волята 5 - Момчил

Игри на волята 6 - Павел

Островът на стоте гривни 1 - Алекс и Миро

# 303
  • Разпиляна във въображението
Гледам реалитита, но сякаш минават и там си остават. От последните, които следях Петър от Фермата най-ми хареса.

# 304
На мен ми се иска да върнат "Женени от пръв поглед" и евентуално "Фермер търси жена". (За "Къртицата" и "Африка-звездите сигурно са полудели" вече съм писал, че съм голям фен).

# 305
Участници, които съм запомнила са: Ники Мартинов, Живка и Петър от последната Ферма, Бо от Сървайвър, Владо Михайлов и Зомбори от Капките, Алекс и Миро от Гривните. Другите са минали и заминали, а последните двама са ми най-пресни Grinning Никога не съм гледала Игри на волята.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 15:54 от slastna

# 306
Препоръчвам ти ги. Игрите. Това ми е любимото предаване.

Участници, които съм запомнила са: Ники Мартинов, Петър от последната Ферма, Бо от Сървайвър, Владо Михайлов и Зомбори от Капките, Алекс и Миро от Гривните. Другите са минали и заминали, а последните двама са ми най-пресни Grinning Никога не съм гледала Игри на волята. 

# 307
Hell’s Kitchen ще започнат още на 10 февруари.  
С това надпреварване кой ще е първи, очаквам до няколко години “пролетният” тв сезон да започва още края на януари

# 308
Моите любимци от реалити предавания с уточнението, че на някои от тях не съм гледала повечето сезони:

Вип Брадър - Миглена Ангелова, Фънки, Тото
Но почти всички участници от Вип Брадърите са ми били супер интересни.

Фермата - Петър и Живка

Сървайвър - Ники Мартинов

Ергенът - Елена и Мони

Къртицата - и в двата сезона имаше много интересни хора, но понеже оттам изгря звездата на Любо Жечев, нека е той

ОСГ - Венци и Миро

Хелс Кичън - Никола

ИВ - Мартин, Неделчо

# 309
Ох, забравих "Ергенът". Добре, ето и продължение на моя списък:

Скрит текст:
ЕРГЕНЪТ
Сезон 1 - Марта
Сезон 2 - Елена и Микаела
Сезон 3 - Магдалена, Надежда и Ивелина

VIP BROTHER
Сезон 1 - Виолета Здравкова
Сезон 2 - Катя Евро
Сезон 3 - Мария Гроздева, Саша Антунович
Сезон 4 - Орлин Павлов, Криси Патрашкова, Соня Колтуклиева
Сезон 5 - Пламен Медаров, Мира Радева
Сезон 6 - Йорданка Христова
Сезон 7 - Кичка Бодурова, Ритон
Сезон 8 - Миглена Ангелова, Роро
Сезон 9 - Марги Хранова, Антон Стефанов
Сезон 10 - Ричард, Кулагин (сеир да има)

BIG BROTHER All Stars & Most Wanted
Сезон 1 - Лестер
Сезон 2 - Лео Бианки, Финдо (и Маги Желязкова)
Сезон 3 - Катя Евро
Сезон 4 - Ваня Червенкова, Соня Колтуклиева
Сезон 5 - Людмила Захажаева, Джино Бианкалана
Сезон 6 - Никита, Уош МС

# 310
аз пък винаги съм симпатизирала на най-мразените от публиката образи, понеже са ми били доста по-интересни.

# 311
  • София
''Кой да знае'' определено цепи мрака. Да видим дали ще запази тези проценти и след като започне активния ТВ сезон.

''Всичко за сина ми'' се появи само веднъж в топ 25 и скоропостижно изчезна. Ами логично, сериалът е доста посредствен във всяко едно отношение.

Прави впечатление стабилните показатели на Кралят на Тълса със Слай, който всяка седмица си е с с около 7.5 / 8.0%

Неочаквания хит с близо 9% рейтинг е Твърде лично 2. Хората си харесват Куай Гон Джи, а Тръмп също е привлякъл много любопитни. Така де, нали го избрахме за мъж на 2024 г. (не аз, българите, според някой си...)

# 312
  • София
Ох, много трудно се намира тази тема, ако я изпуснеш един път. Grinning

Аз исках да питам има ли ги някъде датите за започване на предаванията за новия сезон. Grinning

# 313
И аз всеки път влизам с 300 зора в тази тема, яко търсене, на търсачката излизат всякакви спамо чатове, но не и тази тема. Или ако е тази тема, не е последната, а някакви стари, заключени. И затова питах дали няма опция да се публикува в раздел Телевизия, защото е за телевизионни формати. Но...

# 314
  • Другата България
Защо я търсите?
След като веднъж сте писали в нея, новите отговори си излизат.
А и може да я сложите в “Следени“.

Общи условия

Активация на акаунт