Отговори
# 525
  • София
Добре, лека полека наближаваме разковничето.
Нека да перефразирам: В БТВ идеи има бол, желание йок Joy

# 526
В добавка на седмичните рейтинги, които обсъждаме тука, реших да направя агрегирана таблица на праймтайм предаванията от старта на тв сезона в средата на Септември.

Не съм включвал новини, филми или сериалите дето ги въртят през Януари като Хавай-5-0, Tulsa King и прочие, защото не следях много кое кога даваха тогава (а и няма никакъв сайт, който да поддържа архив на тв програмата, където човек да погледне...)

Чудих се дали да включвам Януарските предавания, след като е пауза месецът и резултатите са изкривени от липсата на конкуренция, но са си част от сезона така или иначе и ги добавих. Кой да знае с конкуренция не се сгромоляса, но почти 2 пункта надолу си е показателно.

Ергена се задържа осреднено високо все още заради онзи премиерен епизод в неделя дето беше 14.8 и вдигна средното за допълнителна седмица. Ако беше почнал в понеделник сега щеше да е 10.6, но до края на сезона очаквам да падне по Биг Брадър.

Тези със звездичка са настоящите сезони, така че тях ще ги ъпдейтвам до края на сезона.

# 527
  • София
Ами отчетлива доминация на НОВА.
Стани богат не го виждам?

# 528
В добавка на седмичните рейтинги, които обсъждаме тука, реших да направя агрегирана таблица на праймтайм предаванията от старта на тв сезона в средата на Септември.

Не съм включвал новини, филми или сериалите дето ги въртят през Януари като Хавай-5-0, Tulsa King и прочие, защото не следях много кое кога даваха тогава (а и няма никакъв сайт, който да поддържа архив на тв програмата, където човек да погледне...)

Чудих се дали да включвам Януарските предавания, след като е пауза месецът и резултатите са изкривени от липсата на конкуренция, но са си част от сезона така или иначе и ги добавих. Кой да знае с конкуренция не се сгромоляса, но почти 2 пункта надолу си е показателно.

Ергена се задържа осреднено високо все още заради онзи премиерен епизод в неделя дето беше 14.8 и вдигна средното за допълнителна седмица. Ако беше почнал в понеделник сега щеше да е 10.6, но до края на сезона очаквам да падне по Биг Брадър.

Тези със звездичка са настоящите сезони, така че тях ще ги ъпдейтвам до края на сезона.

Интересни данни за рейтингите на предаванията. Браво! И сега разбирам,защо няма да има Островът на 100-те гривни. Рейтингът е потресаващо нисък и почти двойно по-малък от на Игрите. Не очаквах да е толкова зле.

# 529
Ами отчетлива доминация на НОВА.
Стани богат не го виждам?

Не съм го смятал него, включих само предаванията в праймтайма 20-23:00.

# 530
  • София
Малее, Капките с близо 18% 😮
Размазвация!

Бригада нов дом след шокиращия спад сега избухва и за първи път от много време насам, топ 3 не се състои само от шоута на НОВА.

Хелс Кичън пък гони 13%
Ако не се лъжа, това е най-силния като рейтинг сезон на шоуто.
Всъщност едва ли се лъжа, защото и Станислав го каза в подкаста си, а това е и официален подкаст на шоуто.

Ергенът също бележи сериозен ръст, като скача с 0.6 пункта и пак е над границата от 10.

Турнири на волята със спад! Лошо Седларов.
Един за друг си е все така с разочароващ рейтинг. Най-слабия като рейтинг сезон за шоуто.

Много се радвам на ръста от 0.8 пункта на Майките. Сериалът на НОВА. За сериал рейтинг около 9 и нагоре е много добре.

Стани богат също прогресира.

Обаче Живот на кантар се очертава да бъде пълна катастрофа. В седмица в която почти всички предавания бележат сериозен ръст, това не важи за това риалити. И на 95% е ясно, че сезон 2 няма да има.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 19:18 от Diavolo

# 531
На мен ми харесва Живот на кантар.  Капките не ги гледам, но поздравления за високия рейтинг.
БНТ ич ги няма на хоризонтa. Дори и с българския им сериал с Рачков и синчето на Милошев. Изключително слаба продукция. Бг сериалът на Нова обаче е в с класацията.

# 532
  • София
В някой от следващите сезони/филми на GOT вече ще може да снимат с истински вълчища...

Страховитият вълк, известен от поп културата, включително хитовия сериал "Игра на тронове", е бил реален хищник, обитавал Северна Америка по време на последната ледникова епоха. Той се отличавал със силна захапка, масивна структура и ловувал в глутници.
https://offnews.bg/sviat/vazstanoviha-izcheznal-predi-12-500-god … video-842248.html

# 533
"Турнири на волята" се оказа голямо разочарование, според мен. Абсолютно фиаско. Хората се изпотрепаха, сменят правилата в движение. Някакви спортни коментатори поканили, да мелят нонстоп, а в същото време Павел говори едновременно с тях.. "Да ви чуяяяя".... "Русееее....", само дето не вика "има ли лудиии"... И колко дразнещо е това постоянно подканване за аплодисменти, "силно аплодирайте Императора...", ми не искам. Що трябва да аплодирам подлеци?
На една и съща музика откриват всеки път, тоест всеки си има мелодийка и си подскача на нея. Мартинчо подскача на Jump around.
В някои от градовете залите са оръфани, лъсва цялата мизерия, а пък в София имаше дооооста празни места. Не знам какъв "грандиозен финал" ще видим. С обещанието, че "такова нещо не е давано никога по телевизията". Да идва нормалният сезон есента, че тази глупистика не се трае. Особено с тези свръэхнапомпани водещи, които само да призовават за още аплодисменти и да казват на участниците "Ваше величество"... този "извънземен", онзи "Император", или пък... "Кралят на...". Когато е прекалено напомпано с такива епитети, става доста байгън. Че финалът щял да е с "нещо невиждано". Доробре.

# 534
  • София
Излезе и трейлър на новото ютюб риалити шоу, за което ви писах пред около 3 седмици.

Ще се казва Зона X
И кастингът е открит.
Както писах предстоят много водни битки и като цяло самите игри ще са по-сложни и неправени досега у нас. Дали ще е така ще видим.

Правилата са все още загадка, но щяло да бъде нещо съвсем ново и различно.
Явно ще е някакъв микс или пък ще видим съвсем ново и оригинално шоу.

Последна редакция: ср, 09 апр 2025, 00:29 от Diavolo

# 535
  • София / Пловдив
Доста е неразбираем този трейлър. Ако не бях прочела анонса ти, щях да мигам на парцали за какво става дума.

# 536
  • София
Е, едва ли ще искат толкова рано и бързо да разкрият тайните...
Това е само първа шапка. Предполагам ще има и други.
За мен много идейно са го режисирали и монтирали.
Хващат хора, които прекарват по различен начин свободното си време, кой танцува, кой гледа мачове, кой нещо друго и изведнъж се озовават на пуст остров, където да оцеляват. Grinning

Дано да има напълно непознати хора този път и най-накрая да видим нещо неподправено с почти никакви намеси от страна на продукцията.

# 537
  • софия

За мен много идейно са го режисирали и монтирали.
  при мен навява асоциация  за "Игрите на глада" Grinning

Интересно изглежда, да.
Амбициозна заявка, дано го реализират на ниво.
Ще следя с интерес. Успех.

# 538
  • Другата България
Кой ще го прави това шоу?
Кой ще го продуцира?

# 539
  • София
Тайна е засега.
Павел Колев и Ицака ще са част от продуцентския екип.
Гуспата ще е изпълнителен продуцент и идеолог, но кой ще хвърли големите пари не знам. Има силен играч зад гърба им.

Общи условия

Активация на акаунт