Отговори
# 660
Ще ме прощава ама Калина няма никакъв капацитет за стратегия,ако е тази с рапъра дето бяха в ЕЗД.
Искам тази от Сървайвър дребничката,не Ганка,другата кукловодка,Зоран дано не,но като нищо ще влезе.Джеферович най вероятно ако не и двамата ще набутат,тъпо че ще заложат на известни.
Отивам да търся сезона с Първати и Сандра,тва ще е култов змиярник 🤣.
Играта сме играли с приятели,не знаех че има шоу по нея.

# 661
Аз се съгласявам с общия скептицизъм към БТВ и възможността им правилно да проведат стратегическо предаване, все пак имаме опита от последните Сървайвър-и.
Но би било тотална грехота да загробят такъв велик формат като Предателите...абсолютна мечта ми е да го видя в нашия ефир (и евентуално да се пробвам да се пусна). Моля се да го направи някой продуцент, който разбира от тематиката и да се промотира добре, защото ще е трудна конкуренция и то със зрителска маса, която не познава материята.
Иначе ние, които сме прекарвали часове в игра на мафия знаем колко вълнуващ е подобен формат

# 662
Не ми е позната нито играта, нито формата. Скептична съм за реализацията. От това, което прочетох, мисля, че ще ми е интересно да гледам.
Ако са поканили Бо от Сървайвър ще е супер.
Зоран напоследък се изявява в Кажи честно. По-скоро не искам да го гледам в новото реалити.

# 663
  • Другата България
Скрит текст:
Аз се съгласявам с общия скептицизъм към БТВ и възможността им правилно да проведат стратегическо предаване, все пак имаме опита от последните Сървайвър-и.
Но би било тотална грехота да загробят такъв велик формат като Предателите...абсолютна мечта ми е да го видя в нашия ефир (и евентуално да се пробвам да се пусна). Моля се да го направи някой продуцент, който разбира от тематиката и да се промотира добре, защото ще е трудна конкуренция и
то със зрителска маса, която не познава материята.
Скрит текст:
Иначе ние, които сме прекарвали часове в игра на мафия знаем колко вълнуващ е подобен формат
Това е най-големия минус според мен.
Абсолютна грешка ще е, поредна такава на БТВ да пусне формат, непознат за аудиторията, без да го промотират достатъчно добре така, че да успее да “противодейства“ на конкуренцията.
Което мисля, че ще се случи.
Дано греша.

# 664
  • София
Не съм гледала Предателите и нищо не знам за формата, но го чакам с интерес.
И аз искам Бо от Сървайвър да участва, Жени Джаферович дано да пропусне.

# 665
  • София
Бо тъкмо роди, не мисля, че ще участва, Анелия, която също споменахте, живее в Южна Америка, така че също е малко вероятно.

# 666
  • София
А за формата задължително ли е участниците да бъдат известни личности?

# 667
  • Разпиляна във въображението
Масовият зрител иска скандали, унижения, подигравки. Дори качествено заснет продукт, състезателно ориентиран, бива изстласкван от нагласено, еднотипно шоу.

# 668
Това, новото предаване щом ще е на БТв Мартин Елвиса би паснал идеално. Няма да се учудя да го видим и в тоз формат.

# 669
Мартин Елвиса и Анна-Мария идеални са за това предаване

# 670
  • София
Първи по-сериозен спад при Капките, но пак е стабилно над 14 пункта, нещо за което останалите шоута само могат да мечтаят.

Затвърджава се впечатлението, че Хелса е шампиона на Нова извън Капките, а Бригадата на БиТиВи

Много голям процент хора са гледали 'Агент под прикритие'
То има доста филми с подобно заглавие, но ако е този с Джеки Чан, не се учудвам. Той си е отколешен любимец на българите. На по-старото поколение.

Финала на Турнири на волята с 8.5%
Ами слабо първо издание на турнира.
Според мен хората се разочароваха от формата и отпадането на Фифо + прекалено дългите повторения на едно и също, а и да си го кажем, без социална игра не става. Може и да стане ама не с тези участници.
Имаме къде, къде по-силни атлети, ако ще искат да се гледа подобно шоу. А звездите от ИВ трябваше да си ги пазят за Ол Старса. Сега вече стана доста размито, ще пострада и Ол Старса... Мина и хайпа. Но те си знаят най-добре...

Йелоустоун колкото Турнири на волята. Един сериал, който от години е сред най-коментираните и дърпани от Замунда + че го има в СкайШоутайм платформата и прави сходен рейтинг. С доста късен час. Много често започващ след 22:00 ч.
Това е големия акцент на пролетта!

И завършвам с падението на Стани богат. 😮
Миналата седмица загатнах за опасността, но ето, шоуто едва, едва се крепи на дъното на топ 25.
Ако изпадне ще е голям срам за БиТиВи.

# 671
  • София
Въпреки вълненията от предстоящите риалитита, нещо - което можех да сложа и в темата за SW, ама си е доста по-любопитно, че си струва да се види от повече "спамаджии" с НФ интереси.
Има 2 клипа, обявяват го като безвитлово, но се вижда, че издухва въздушен поток под себе си. Не разкриват нищо повече. Интересна машинка е - ако наистина го има... Защо пък не? Японци пробват такова, сега поляци.
Скрит текст:
https://www.24chasa.bg/biznes/article/20484594

# 672
  • София
Вижда му се края на този ТВ сезон. Simple Smile
И после заслужена лятна почивка.
Очаквайте и обзорната, финална анкета за всички шоута, кое ви хареса най-много и т.н.

Между другото аз си ги позагледах тези Капки и пуста краста и мен ме хвана. Но на запис, за да мога да превъртам, че е близо 4 часа.
Уж случайно бях на екрана и не можах да отместя поглед преди три седмици и така снощи вече изгледах четвърти лайф ако не се лъжа. Или трети, все тая де.
Всичко е много подредено, изпипано, лъха много настроение от това шоу. И водещите са топ, особено Рачков.
Може би малко прекаляват спрямо журито и всеки път се притеснявам Веселин Маринов да не ги погне с лопатата, хаха. Но явно това е част от сценария, ама на моменти наистина яко ги пресират. Както и да е.
Та да, само не разбрах защо по дяволите всички ще участват на финала, след като цял сезон се борят за този топ 4? Поинтересувах се и разбрах, че и миналия сезон е било така. Т.е. не е сефте, а и нали ще са на Васил Левски пред над 40 000 човека, та може би заради това.

Моята оценка не може да е обективна, защото съм изгледал твърде малко от сезона, но от това което видях ми се ще Вениамин (защо Фънки го обижда с Витамин?) да спечели, отдават му се имитацииите на момчето.

# 673
  • Другата България
Добре дошъл в клуба на “викащите“ за Вениамин.
Много сме, силни сме!
Откога те карам да гледаш “Капките“...

А иначе, защо са всички....как защо, за запълване на времето, миналата година финалът беше в Арена АрмеНец, сега на Васил Левски....това са много зрители, върви реклама почти от първия лайф, обещават грандиозен финал с много други участия, да не говорим и за прословутото “завръщане“ на Зуека /Рачков и Геро и екскурзия до Испания си направиха, уж за да го молят да дойде да води с тях, то се оказА, че имал изложба тук, “случайно“.....Joy/.
Та шоу се прави с участници, затова допуснаха всички, и по-добре. Този сезон имаше доста изравнени сили, нямаше като друг път един изявен фаворит от самото начало, както беше Владо Зомбори, а преди него Владо Михайлов Heart. Добър сезон беше.
Т.нар. “конфликт“ между Веско Маринов и Рачков е по сценарий, да.

# 674
На мен ми харесва, че всички ще са на финал, така ще мога да си гледам фаворитите, които не са сред финалистите. Вениамин наистина се справя много добре почти всеки път, но при него ми липсва емоцията и забавлението. Твърде е амбициран. В шок съм от класирането на Иван сред финалистите, но глас народен - глас божи. Какво да се прави. Иначе мен Рачков много ме дразни и го "превъртам" често. Въпреки че този сезон е една идея по-обран. Преди не се търпеше. Но иначе Капките са моя фаворит също. Както и на половин България 🤣

Общи условия

Активация на акаунт