Отговори
# 255
Ново стори от Фатих, дизайнера на бижутата ❤️❤️🧿🧿

# 256
Здравейте

# 257
Честито, тази вечер Фуат ще възкръсне и ще го видим в серията 😂(вероятно като сън на някого)

# 258
Емрулах ни почна от обяд 😉❤️🥳🥰

# 259
Здравейте,
Очаквам довечера епизода да ни зарадва с повече Сейфер. Иска ми се каката да е видяла портрета на Сейран и да се увери в любовта на Ферит и Сейран.
Дано Ферит разбере повече за манипулациите на Дияр, а не само лъжата с моториста да е причина за раздялата им.
Много навреме си отива каката, а не като Буче.

# 260
Здравейте, момичета! 😊

Аз не само конфетите съм приготвила, но и едно плакатче за Пелин - "Гюле, гюле, Клеопатра". 😜😂

# 261
Честито, тази вечер Фуат ще възкръсне и ще го видим в серията 😂(вероятно като сън на някого)

Може и да поостане  , тъкмо Суна да се стяга за 4 сватба JoyJoyJoy

# 262
От къде е тази информация за Фуат?

# 263
Какви са вашите прогнози за рейтинга? Според мен рейтингът ще се повиши, защото се разделяме с Дияр и Синан и защото Сейфер ще се събере, макар някои да казват че може и да падне защото Сейран се се извинява на Ферит за грешките, които е допуснала.

# 264
  • София
От къде е тази информация за Фуат?

Спойлер, но от по-достоверните. Ще е сън на Орхан.

Емрулах пише за парти за епизод 100, Бирса пише за финал, айде да ги видим.

Пуснаха в Х брошурата на Ехо Райтс за Рибарчето, хората го продават като 3 сезона с 360 епизода по 45 минути.

# 265
За мен е много погрешно, че дават историята чрез преживяванията на Ферит. Жените на Ферит, болката на Ферит, болестта на Ферит, менталните отклонения на Ферит, страданията на Ферит, нерешителността на Ферит...
Май се забравя кой беше бит, изтезаван, измъчван, със смъртоносна болест. Всички страдания на Сейран бяха заметени под килима в рамките на половин, максимум една серия. Не се интересуваме от тях, важното е да виждаме разплаканите очи на Ферит.  И не на последно място, забравя се заради кой герой се вдига рейтинга в това дизи.

Това беше просто лирично отклонение, момичета. Иначе се радвам много, че ще имаме отново Сейфер /дай Боже/

# 266
Момичета,не съм чула за Фуат,ще видим как ще го измислят.След последния епизод поисках извинение от продукцията за всички майки загубили децата си вкл.и към мен,защото си направиха "гавра" с паметта на децата ни.Попитах и чия от "умните" глави на сценаристите измисли тази "гавра" и колко "умни" глави я приеха,че да я излъчат.Да видим дали са го прочели и като вид извинение ли ще е или не са прочели нищо и ще продължат да дълбаят в "раните на майките"!

# 267
  • София
За мен е много погрешно, че дават историята чрез преживяванията на Ферит. Жените на Ферит, болката на Ферит, болестта на Ферит, менталните отклонения на Ферит, страданията на Ферит, нерешителността на Ферит...
Май се забравя кой беше бит, изтезаван, измъчван, със смъртоносна болест. Всички страдания на Сейран бяха заметени под килима в рамките на половин, максимум една серия. Не се интересуваме от тях, важното е да виждаме разплаканите очи на Ферит.  И не на последно място, забравя се заради кой герой се вдига рейтинга в това дизи.

Това беше просто лирично отклонение, момичета. Иначе се радвам много, че ще имаме отново Сейфер /дай Боже/

Еве, аз не мисля, че това, което пишеш е забравено или заметено под килима. Просто е факт, че 90 процента от гледащите разбират Сейран и нейните проблеми, но с Ферит не е така. И двамата имат травми, но са различни, а и не е нужно да се сравняват на кой са по-големи или по-малки.
Просто по време на последните серии аз се опитвам повече да разбирам героят на Ферит. Това нито значи, че не разбирам и забравям травмите на Сейран, нито значи, че мисля, че е прав в решенията си.
В крайна сметка има двама главни герои и е хубаво и на двамата да се обърне внимание. Дано сега разкажат повече и за травмите на Сейран, за нейните мисли и за това как й се е отразило всичко, което й се случи.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 13:18 от MysteryG

# 268
Два сезона Ферит беше замитан под килима от Гюнгер, всичко относно него се претупваше за 15 минути (например Султан!!) и гледахме само преживяванията и желанията на Сейран. Мноого отдавна още бях писала, че винаги гледахме Сейран, само защото беше любимка на Гюнгер. В последствие ето, че излязох првава, преди няколко седмици Гюнгер като се включил в онзи чат в Туитър, като казал, че не се интересувал от преживяванията му.
Тогава разбрах, колко правилно съм го разчитала. Ферит заслужава да му бъде обърнато внимание, не е само Сейран тази с травми. Много малко са хората, които разбират Ферит. Затова и харесвам сценаристите на 3-ти сезон, защото ги третират равноправно!

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 15:17 от bellie_ellie

# 269
Мистери, факт е, че влачим 10 серии вече нерешимия проблем на Ферит /11 с тази вечер/. Проблемите на Сейран се затварят за максимум една серия и това няма нищо общо с това, кой колко разбира героите.
Какво да правим сега? Като не разбират хората проблема на Ферит, дай да им го натрапват, докато го разберат ли?
Нещо не разбирам тази логика. Това, че някой се опитва да разбере проблема на Ферит и затова смята, че проблема на Сейран е по-маловажен, защото се разбирал... Ами добре ли е?
Нещо не мога да схвана логиката.

bellie_ellie, на Сейран колко време отделяха, че не се сещам? Кое си гледала на Сейран? Колкото Ферит ходеше да диша, толкова Сейран беше бита и ревеше в градината на ялъто. Не разбирам, валла.

Общи условия

Активация на акаунт