🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXIV 🎬

• 37 753
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • Галифрей
Гледах Моана 2 или както го превеждат у нас “ Смелата Вияна”  Първата част беше по-добра. Започна добре но ми беше скучен.

# 76
  • София
Пусната е новата анкета!
Време е за най-любимите ни уестърни!
Моят най-любим жанр наред с епосите. 😊

А ето и кои мюзикъли и комиксови филми продължават за големия финал и кои филми побеждават в жанра:

Мюзикъли:

1. Mамма Миа! (Mamma Mia!) (2008) - 17 гласа
2. Коса (Hair) (1979) - 16
3. Фантомът от операта (The Phantom of the Opera) (2004) - 11
3. Бурлеска (Burlesque) (2010) - 11

Анкетата:
Скрит текст:

Комиксови филми / Супергерои:

1. Мъже в черно (Men In Black) (1997) - 18 гласа
2. Х-Мен (X-Men) (2000) - 16
3. Железният човек (Iron Man) (2008) - 15

Анкетата:
Скрит текст:

# 77
  • в сърцето на един мъж...
Първите три са ми в абсолютната тройка за най-добри уестърни!

# 78
Гледах "Wicked''- предвид отношението ми към  мюзикъли се насладих на филма. Гранде ме изненада, не е лоша актриса, доста сносно се справи с ролята си. Щяло да има втора част.
Повече ми хареса от миналогодишния мюзикъл с Тимъти и неговия "Уонка". Давам му 7.5.
'
Божкеее, "Моана"  прави най-силният откриващ уикенд за анимация с 221 мил. долара в Щатите и + международният са общо 386 мил. Нямах намерения да го гледам, ама сега почвам да се чудя Grinning

# 79
  • Down south
Божкеее, "Моана"  прави най-силният откриващ уикенд за анимация с 221 мил. долара в Щатите и + международният са общо 386 мил. Нямах намерения да го гледам, ама сега почвам да се чудя Grinning
Да, наистина направи рекорд тук.
Гледах го с голямо удоволствие и го препоръчвам.

ПП За деца под 5 години, май е малко страшен.

# 80
  • Галифрей
Да, наистина направи рекорд тук.
Гледах го с голямо удоволствие и го препоръчвам.

ПП За деца под 5 години, май е малко страшен.

Странно ми е, защото филмът не е кой знае какво. Почна обещаващо, скучен е. Песни,шегички тук там малко екшън 😴 Едно време правеха по -хубави филми сега повечето са бози. Сценарият куца можеше и по-добре.

# 81
  • Down south
Излезе със започването на празничния уикенд, хората са в добро настроение и вероятно това се отразява на посещаемостта.
Отидох да го гледам с желание, хареса ми. В унисон с настроението.
Споделям.

# 82
Пусната е новата анкета!
Време е за най-любимите ни уестърни!
Моят най-любим жанр наред с епосите. 😊

А ето и кои мюзикъли и комиксови филми продължават за големия финал и кои филми побеждават в жанра:

Мюзикъли:

1. Mамма Миа! (Mamma Mia!) (2008) - 17 гласа
2. Коса (Hair) (1979) - 16
3. Фантомът от операта (The Phantom of the Opera) (2004) - 11
3. Бурлеска (Burlesque) (2010) - 11

Анкетата:
Скрит текст:

Комиксови филми / Супергерои:

1. Мъже в черно (Men In Black) (1997) - 18 гласа
2. Х-Мен (X-Men) (2000) - 16
3. Железният човек (Iron Man) (2008) - 15

Анкетата:
Скрит текст:

Относно комиксовите филми ми беше любопитно защо не е бил включен "Капитан Америка: Зимният войник", тъй като от това, което наблюдавам в инстаграм и другите социални мрежи сред чуждестранните запалянковци това е най-възхвалявания филм на Марвел...

П.П. Не видях също и "Спайдър-мен" трилогията на Сам Райми.

# 83
Вероятно са отпаднали в по-ранна анкета.

# 84
  • София
Много добър старт на Смелата Ваяна 2 у нас. Simple Smile
Гунди и Гладиатора усилено са подгонили съответно девет и два милиона. Това първото е направо сюрреалистично.

Моана 2 със смразяващ откриващ уикенд в САЩ и Канада. За класическия уикенд ''само'' 136 млн. но общо за 5-те дена събира $221 млн. 😮
Моанка подобри няколко рекорда:
Най-силна сряда в историята (без да е официално премиерен ден): 57.5 млн.
Най-силен класически уикенд 'Ден на благодарността: 135.5 млн.
Най-силен петдневен уикенд 'Ден на благодарността: 221 млн.

Според мен обаче няма шанс да бие Отвътре навън 2, но да видим... Все пак наближава и Коледа.

# 85
Леко депресиращ Коледен трейлър:

Антъни Хопкинс е Ирод (преди малко го мернах по една телевизия като стария Зоро).

Коментарите са интересни - хората се безпокоят Simple Smile

# 86
  • София
Има една книга на Гор Видал "На живо от Голгота". Препоръчвам за четене.

# 87
  • Галифрей
Гледах случайно един хубав и миличък  филм.  Сбъркали заглавието му мислех,че гледам Семейство Джоунс (2009) 😁  Оказа се,че гледам “ Без батерии” (1987)  Много ми хареса. Разказва се за бедни нюйоркчани живеещи в много стара сграда. Целият квартал е разрушен,защото ще строят бизнес  сгради. Искат да премахнат сградата им дават пари да се махнат. Биячи,заплахи, всеки ден са тормозени. Г-н Райли  се опитва да запази дома си и заведението със всички сили.
Много ми харесва детайлите и запазват ретро стилът от 50/60 години в декорите и дрехите на главните героии. Страхотна научна фантастика ❤

# 88
  • София
Продължението на Гладиатор се оказа доста сполучливо. Макар да беше с лоши отзиви след първия трейлър, определено са се справили и си заслужава ходенето на кино.
Препоръчвам за феновете на подобен тип филми.

# 89
  • София
One new ‘PIRATES OF THE CARIBBEAN’ movie script currently in development may include Johnny Depp returning as Jack Sparrow if Disney and him reconcile.

Disney has not reached out to Depp yet.

Да се надяваме Джонката да участва, защото той е лицето на цялата поредица Wink

Общи условия

Активация на акаунт