Стани богат - тема 26

• 20 771
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Не бях влизал известно време.
Road, аз ги получих точно в последния възможен, 120-ти ден (календарни). "Разбира се", без никакви документи и хартии - каквото сме подписали там, там си и остана.
Обаче - понеже бях взел да се притеснявам още към/след 100-ния ден, взех да търся инфо от тук от там (някои др.участници ми писаха също) - и по някое време им пратих мейл (някакъв общ адрес, изнамерен от сайтовете им), че се надявам да не развалят "хубавото впечатление" и преживяване от играта. Не че ми отговори някой, де...
Когато въртях телефони по разни счетоводства на бТВ - от там ме препращаха към екипа. Имах само техния вайбър, когато ме търсеха. Писах им - те ме "върнаха" към самата телевизия. Беше си омагьосан кръг отвсякъде. Някой от вас тук - беше преминал през същите перипетии и чакане; споделиха ми, че са търсели и звънели къде ли не. И плащането им май беше закъсняло със седмица.
ПП. Махнах, каквото вече си прочел.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 11:44 от EmBrother

# 496
  • София
Аз намерих тази комуникация на Вайбър .. "Съжалявам, че избирате да се чувствате разочарована."  - това явно е заучено по разните коучинг ивенти Joy
Не знам дали сега FX камера ги правят пак. Не съм писала на мейла, преведоха ми ги в последния ден, както вече споменах, но всичко това оставя малко неприятен послевкус от преживяването.

Скрит текст:

# 497
Изключително съм ви благодарен за инфото. Вчера писах по Вайбър на човека,с който поддържахме контакт преди шоуто, и той ми даде мейл на fxcamera, но сега разбирам, че ми е дал грешно изписан мейл - stanibogat, а не както във вашия чат stani.bogat@и т.н. Сега писах пак, да видим ще има ли ефект... 😁

# 498
Аз намерих тази комуникация на Вайбър .. "Съжалявам, че избирате да се чувствате разочарована."  - това явно е заучено по разните коучинг ивенти Joy

На мен това ми прилича на чат бот. Едва ли е писано от жив човек. Simple Smile

# 499
  • София

На мен това ми прилича на чат бот. Едва ли е писано от жив човек. Simple Smile

Жив човек е, от плът и кръв. Лично го познавам Simple Smile

# 500
100% е жив човек: "До понеделник колегите с в срок"...

# 501
  • София
Предполагам, всички правят грешки като пишат във Вайбър
Освен Вас, разбира се Joy
Не виждат повод да се продължават тези коментари , всъщност.
Отговорих на Road N17

# 502
Предполагам, всички правят грешки като пишат във Вайбър
Освен Вас, разбира се Joy
Не виждат повод да се продължават тези коментари , всъщност.
Отговорих на Road N17

Хората правят грешки, ботовете - не. Съжалявам, ако ти се е видял обиден коментарът ми. Не ми беше това целта.

# 503
Малко несериозно и дори унизително е вече няколко дни да пиша мейли и да прося спечелените от мен пари, все едно искам услуга от някого. Колко по-лесно би било, ако договорните отношения се изпълняват коректно и навреме, но все пак сме в България...

# 504
  • София
Road, докъде стигна? Има ли развитие, получи ли ги, писа ли някъде?

# 505
  • София
Два пъти съм кандидатствала през платформата, но така и не съм получила одобрение. Ще се радвам ако някой от съфорумците, които са взели участие в предаването, сподели на лично съобщение през какво се преминава.

Иска ми се да знам дали да ме е яд.. или да се опитам още веднъж. В тийн годините ми съм ходила като публика, било ми е интересно.. атмосфера и всичко, но друго си е на стола срещу водещия.

# 506
Малко несериозно и дори унизително е вече няколко дни да пиша мейли и да прося спечелените от мен пари, все едно искам услуга от някого. Колко по-лесно би било, ако договорните отношения се изпълняват коректно и навреме, но все пак сме в България...
Мой познат, който участва есента, също няма още плащане, но той твърди, че му казали до 120 работни дни след излъчването, което си е шест месеца, и още не са минали. Така че дали са 120 календарни дни или са го променили на работни, трябва да видите, ако имате някакви подписани документи.

# 507
Не бях гледала днешния епизод. Един от въпросите беше за родопски сайдер. Единият от отговорите беше "галагунки". Според мен е "галагонки", не съм чувала да го произнасят с "у" и означава не "слива", както твърдеше Кънчев, а едни дребни тъмносини стипчиви плодове прунки, а също и дарадонките на козата, може би защото са дребни и кръгли като прунки.

# 508
# 509
Не бях гледала днешния епизод. Един от въпросите беше за родопски сайдер. Единият от отговорите беше "галагунки". Според мен е "галагонки", не съм чувала да го произнасят с "у" и означава не "слива", както твърдеше Кънчев, а едни дребни тъмносини стипчиви плодове прунки, а също и дарадонките на козата, може би защото са дребни и кръгли като прунки.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1465911497143510&id=5146 … a.517620948639241

Цитат
Знаеш ли какво е това? Това са галагунки. Каква смешна дума само, а? Така им казваме ние по родопски на зелените сливи.

Общи условия

Активация на акаунт