Стани богат - тема 26

• 19 365
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Не познах за 5-те хил.лв. на актьора. След ония 20К в последно 3-месечие, даже за читалище нямат по-големи пари... Smiling ImpMoney With Wings

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 18:35 от EmBrother

# 76
Херкулес след смъртта си отива на Олимп, става безсмъртен и го женят за Хеба. Така че е обожествен.

Обожествен и безсмъртен не е равно на бог, та чак и статуя да му издигат. Simple Smile
Иначе видяхме класическата грешка да се бъркат гръцките и римските божества. Почти едни и същи, но имената им са различни.

ПП Това за игленото ухо пак беше много некоректно. Всички сме чували израза: „Когато камила мине през иглено ухо, тогава...“ в смисъл на нещо, което е невъзможно.
Уф, аман бе!

# 77
  • София
Браво за парчето на Джо Кокър!

(Како, добре че няма питанки за по-непопулярните индийски/хиндуистки богове, ония извън 5-6-те познати.)

Голда Мейр, еврейката, първата желязна лейди (преди Тачър)

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 18:43 от EmBrother

# 78
Питат за гръцките, защото сме близо.
Има много статуи на Херкулес. А има и храмове на Херкулес, в които са се молили на него.

# 79
  • София
Беше лекар - това липсва, трябва да е психиатър. Другите не ми говорят нищо в спомените.

# 80
Пак лошо формулиран въпрос. Можеше да се разбира, че има 3 министър председателки, родени в Киев, та коя е третата.

# 81
Дъглас Кели е психиатър.

# 82
  • София
Стига с това изповядване, бе Жокер! Изповедта е преди да ги застрелят/обесят.

# 83
Ако беше просто лекар, щях да посоча това. Но в случая по-вероятно е да е свещеник.
Осъдените на смърт имат право да се срещат със свещеник.

# 84
  • София
Психиатър е. Чела съм "Нацистът и психиатърът".

# 85
  • София
Како - същото разсъждение, но като няма лекар в отг. - значи психиатър (Вж по-по-предишния ми пост)

# 86
И пак много тъпо използване на жокера. Трябваше просто да попита "какъв е Дъглас М Кели", а не да тартанисва 20 секунди.

# 87
"Винаги съм искал да се казвам като един от миньоните - Кевин" - трябва да започна да колекционирам такива цитати.
Лапето от Сам вкъщи също е Кевин.

# 88
Е, едва ли са се опитвали да им лекуват психиката преди смъртта.
Ако беше друг лекар, за телата – да.

Е, изгорях. Simple Smile

# 89
  • София
Прецака се сама с тел.жокера. Излиза си от раз. Като го разкри направо, че си е компютърджия, трябваше само да рекне "Кевин, пиши: ..." Да, ама не. Simple Smile
Пожелавам чудесна семейна вечер. С някои ще се "видим" и под палмите.

Общи условия

Активация на акаунт