Стани богат - тема 26

• 19 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Идея си нямам кой е Дедпул. Това поставя ли ме на едно ниво с девойката, не знаеща Белчо и Сивушка?

# 61
Този филм е ужасно известен и печеливш и беше скоро. Невероятно е, че той не го знае.
Уолвърин е. На български го превеждат Върколак (въпреки че не е).

# 62
  • София
Идея си нямам кой е Дедпул. Това поставя ли ме на едно ниво с девойката, не знаеща Белчо и Сивушка?

И аз не го знам. Не гледам такива бози.

# 63

И аз това се питам. Ни Дедпул съм гледала, ни върколак и не бих. Не е моето.

# 64
Е, и аз не съм ги гледала, но ги знам. Да не говорим, че съвсем скоро мина филмът по кината.

# 65
И имаше огромна рекламна кампания, включително в интернет - много сайтове имаха банери със заглавието на филма и главните герои.

# 66
Може да е имало, който не се интересува пропуска тези неща край ушите си.

Последна редакция: чт, 21 ное 2024, 19:43 от Черна станция

# 67
# 68
  • София
Е, точно: чета (все пак, да съм в течение за тия СуперХерои - ама не съм гледал и не знам кой кой е. Изключение само за Супермен (май 2 съм гледал)
Simple Smile Базово знание: ако ги видя изписани в 4 отговора като за СБ, няма да мисля, че са от филм на Скорсезе.

Хелиос, слънцето
(Херкулес не е 100% бог, освен това)

# 69
Мисля, че е Херкулес.

А, вярно, че е Хелиос. Не знам защо съм останала с това впечатление.

# 70
  • София
Хелиос е

# 71
Хелиос. Това ми е по-познато от върколаци и дедпули Simple Smile

Има и логика - Хелиос грее, както трябва и един фар. А май беше и покровител на града.

# 72
Хелиос е.
Херкулес не е бог, Марс е от римската митология. Остават Зевс и Хелиос. Е, вторият е. Simple Smile

# 73
Херкулес след смъртта си отива на Олимп, става безсмъртен и го женят за Хеба. Така че е обожествен.

# 74
Слабички играчи, тегаво е за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт