Майчин дом Варна - тема 14

• 7 520
  • 123
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! Вече съм в 36+3 г.с. и си приготвям багажа за болницата, но се чудя дали да си сложа сешоар. Ако има някой, който вече е раждал в МД може ли да каже има ли сешоар в стаите? Също така има ли помпа за кърма? Аз си сложих моята, но така си увеличавам багажа и ако има достъпна за всички няма смисъл да я нося..

# 121
Здравейте! Вече съм в 36+3 г.с. и си приготвям багажа за болницата, но се чудя дали да си сложа сешоар. Ако има някой, който вече е раждал в МД може ли да каже има ли сешоар в стаите? Също така има ли помпа за кърма? Аз си сложих моята, но така си увеличавам багажа и ако има достъпна за всички няма смисъл да я нося..

В двойната стая има сешоар - подобен е на тези в хотелите, които са монтирани на стената. За помпата не съм сигурна, защото аз си носих моя и не ми се наложи да питам, но някой друг може да потвърди.

# 122
  • Varna
На мен ми дадоха ръчна помпа за кърма, но по-добре си носете вашата. Ако няма място в куфара/ сака може и в отделна торба, никой няма да ви върне.

# 123
Аз ползвах тяхната помпа, която е двойна, но беше единствена в отделението. Щом имате, по-добре си я носете, ако евентуално ви потрябва. За сешоар не помня.

Общи условия

Активация на акаунт