Майчин дом Варна - тема 14

• 10 384
  • 164
  •   1
Отговори
# 150
Аз съм при него. Обяснява добре, отделя достатъчно време, отговаря и насърчава въпросите. Не ми се е налагало да чакам закъснение досега. Единственото, което ме притеснява е, че единствената връзка с него е чрез имейла на МЦ, а те отговарят със закъснение, по голямо от един работен ден. При спешен случай, отивате в МД където си заплащате прегледа, защото не преглежда там, а в отделен кабинет.

# 151
  • Варна
а при Цонев вече е платено и в другия МЦ, нали? Тоест да се запишеш по каса, трябва например при Иванов? Следих се при Цонев преди 4г и се чудя сега как стоят нещата.

# 152
Харесала съм д-р Казаков.
Като ми препоръчаха за проследяване и д-р Иванов.
И двамата работят по ЗК и следва да издават болничен.

Обикновено, ако МД не работят с ТЕЛК, казват коя болница работи с тях, след като ви го издадат. Отивате на място в съответната клиника, оставате документите  на регистратура болничен + амб. книжка и след няколко дни, отивате да го вземете, тогава се и заплаща сумата (миналата година беше 30 лв).

Аз ще раждам в друг град, но ще се следя при един от двамата. На първо четене, се записах при Казаков, да видя дали ще се харесаме.
Вие, кой бихте ми препоръчали от тях двамата?

# 153
Аз съм при него. Обяснява добре, отделя достатъчно време, отговаря и насърчава въпросите. Не ми се е налагало да чакам закъснение досега. Единственото, което ме притеснява е, че единствената връзка с него е чрез имейла на МЦ, а те отговарят със закъснение, по голямо от един работен ден. При спешен случай, отивате в МД където си заплащате прегледа, защото не преглежда там, а в отделен кабинет.

Благодаря. А с изследванията как процедира, там ли се правят или си отивате в лаборатория, отделно и болничен дали издава? Преди 3г. се следях при него, като цяло съм доволна от него, но ме притеснява дали няма да ходя аз сама да се оправям с изследвания и болнични..

# 154
Има ли някоя от вас раждала в последните дни. Интересно ми е каква е цената след началото на 2026. Има обявени някакви цени в сайта,но се надявам да са за несигурени лица.

# 155
Има ли някоя от вас раждала в последните дни. Интересно ми е каква е цената след началото на 2026. Има обявени някакви цени в сайта,но се надявам да са за несигурени лица.
и аз това се чудя, но във вторник съм на преглед и ще питам какви са новите цени 😁

# 156
и аз това се чудя, но във вторник съм на преглед и ще питам какви са новите цени 😁
Споделете моля след това. Че ако са такива цените ще се замисля да се пренасоча другаде.

# 157
  • 🌊
Цените на сайта винаги са били за неосигурени лица.

# 158
Цените на сайта винаги са били за неосигурени лица.
С първата ми бременност 2016/2017г. цените в сайта им бяха за осигурени и неосигурени. Не знам защо така неудобно са го направили. То така хората постоянно им звънят навярно, за да разберат за осигурени лица какви са цените

# 159
Вчера на информация ми казаха, че още не са си осъвременили изцяло цените за 2026 и не могат да ми дадат пълен ценоразпис, но пакет раждане секцио (четири нощувки в нормална стая) за здравноосигурено лице, е 980 евро.
За други цени просто им звъннете по телефона или питайте на място. Иначе на сайта имало и цени за осигурени, но били "някъде забутани" и трудни за откриване.

# 160
Значии току-що питах за нормално раждане е 850€ в двойна стая, а в самостоятелна стая 1075€, като в тази сума влизала епидуралната упойка.

# 161
В това предполагам е включено и избор на лекар?

# 162
В това предполагам е включено и избор на лекар?
Дааа, аз понеже си се следя там и не се замислих за това, но влиза си, да

# 163
Здравейте! Д-р Елена Димитрова с коя акушерка работи?

# 164
Здравейте! Д-р Елена Димитрова с коя акушерка работи?
със Снежи

Общи условия

Активация на акаунт