Детето ми се закрепи, тръгнах на работа и второто нещо, което направих е да се разведем. Нищо, че аз работех за 1500 лв, а той имаше строителен бизнес. Продадох си и скъпата кола, която много си обичах.
Е, животът продължи и без него. Просто нямаше как да погледна с любов отново в очите му, нямаше как повече да го докосна, нямаше как повече да продължа да говоря дори нормално с него. Проявих здравословна доза егоизъм и реших, че аз и спокойствието ни с детето са много по-важни от всичко друго.
Разводът не е непременно толкова тежко нещо. Зависи на какъв режим превключиш и кое ти е по-важно-дали стените и материалните придобивки или спокойствието и самоуважението ти.
Животът НАИСТИНА е много кратък и си помисли дали искаш останалите ти години да си изтривалка. Изборът е твой и знай, че мъжете не са свършили. Понякога дори е много по-добре да останеш сама. Много неща ще разбереш за себе си.
Не мога да твърдя със сигурност, но животът ми е показал, че един мъж или изневерява постоянно или въобще не, така че едва ли е първата му, но просто сега си разбрала.

Едвам изтърпях 6 месеца и го изгоних. После се разведохме. Травмата още я преживявам, но вече съм много, много по-добре. Трудно е, но вариантът да останеш с такъв човек и да се тормозиш, е просто убийствен.