Парфюмни размисли и страсти - 293 тема

• 55 272
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
Пиша да споделя негативнот си мнение от Kilian Love  dont be shy. Изключително нетраен, (a на моята кожа всичко стои ааааадски много)като аромат нищо кой знае какво, отказах се и от Angels Shape, имах притеснения за трайност, бях писала, че и той не стои. Е, оказах се права... Трети парфюм на Килиан и трите не стоят, много съм разочарована. Толкова да исках Angels за празниците да си е под елхата...

# 316
Аз завивам в необичайна посока…. Все по- често посягам към Dior и Chanel
За празниците реших, че искам Miss Dior Parfum и не го мислих много…. Толкова е весел и жизнерадостен, и в същото време, мадамски парфюм 🩷

# 317
  • Sofia
Фатално пристрастена съм към Narcotic delight Initio. Мека опияняваща сладост,  която не мога да спра да вдишвам с удоволствие.

# 318

Може би трябваше да поясня, че е на 12. Но ще проверя. Mancera и Akro не са ми познати. Noir пръсках в доста по-късна възраст, но то навремето в БГ имаше само Златна ябълка и Детелина за деца. И Шанел 5 до смърт за майка ми (не знам откъде го намираше) 😁

Dolce Garden също е подходящ за малка госпожица.
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Dolce-Garden-48151.html

Втори ден разносвам Еклера на Латафа.
Невероятна прилика има с Rawaa ( в началото) и Curious in Control Britney Spears (в сърцето). Много карамел, много нещо. Не са близнаци, и в  Rawaa има повече цветя, но асоциацията е неизбежна за тези които я притежават. Днес, за разлика от вчера, усещам и много мед. Мляко с мед, карамел,  и същия гумен подтон на Rawaa, която смятам да разкарам. Спокойно може да мине за клон на Fantasy линията.  Добре че не купих бутилка на сляпо, научих си урока. Не защото е лош, а защото имам доста подобни аромати за сладкарски настроения, и ново попълнение не ми трябва. На съвсем друга олфактивна вълна съм.

От началото на месеца ми се носят тамянови и канелени бомби, и освен двете Кхамри нося любимия Fate и JHG Calamity J. Taмян, смирна, карамфил, и канела ще въртя цял месец.
Другата седмица ще мина на Lyric и Oyedo.

# 319
Пиша да споделя негативнот си мнение от Kilian Love  dont be shy. Изключително нетраен, (a на моята кожа всичко стои ааааадски много)като аромат нищо кой знае какво, отказах се и от Angels Shape, имах притеснения за трайност, бях писала, че и той не стои. Е, оказах се права... Трети парфюм на Килиан и трите не стоят, много съм разочарована. Толкова да исках Angels за празниците да си е под елхата...
При мен Angel's Share е доста траен, но много бързо свиквам с аромата и спирам да го усещам. Първия ден като се напръскам и го усещам цял ден, че чак до следващата сутрин, но след това край и трябва да почивам. Иначе на дрехи, мирише с дни.

# 320
За дрехите и аз потвърждавам, но не и на кожа...
Едно Xerjoff-че ще си подаря.

# 321
И при мен Килиан на кожа не държи. Затова и не купих пълноразмерна бутилки (освен пълнител на Roses on ice). Харесвам ги много, но с тези цени и кратка трайност не могат да оправдаят покупка. Любим ми е Love don't be shy Extreme. Той е като 100% аз, така се чувствам с него, но цената е неприемлива за мен.

# 322
  • София
Скрит текст:
Търся съвет за подарък  за млади мъже - единият е почитател на Paco Rabanne 1 Million, но ползва също Carolina Herrera Bad Boy и RABANNE INVICTUS. Другият най-често ползва Calvin Klein Euphoria и също Paco Rabanne 1 Million.  Подарявала съм различни варианти на 1 Million и INVICTUS. Търся нещо сходно и за двамата. Да заложа ли на различни варианти на Herrera Bad Boy - например Carolina Herrera Bad Boy Extreme, Carolina Herrera Bad Boy Gold Fantasy, Carolina Herrera Bad Boy Cobalt , Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum или Dolce&Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense, Coach Man Blue? Или нещо друго в този ценови клас? Последните два пробвах в Дъглас и ми харесаха, но не съм сигурна, че ще ги одобрят.

Привет Мари-ана, за моя вкус, тези 2 предложения са страхотни и вярвам, че ще се харесат.
- за любителя на Paco Rabanne 1 Million, Carolina Herrera Bad Boy и RABANNE INVICTUS - тук предлагам този перкрасен аромат:
Versace Eros Eau de Parfum
Скрит текст:
https://www.fragrantica.com/perfume/Versace/Eros-Eau-de-Parfum-62762.html

Много хубава  и полирана версия на вече и без това чудесния ароматно-ванилен Ерос. За мен, влиза в стила на 1 Милион и си заслужава напълно това Eau de Parfum.

- за любителя на Calvin Klein Euphoria - убеден съм, че много ще му допадне Karl Lagerfeld Bois d'Ambrе
Скрит текст:
https://www.fragrantica.com/perfume/Karl-Lagerfeld/Bois-d-Ambre-67805.html

Отличен есенен мек и уютен амбров аромат, страхотен баланс и смятам, че феновете на мъжката Еуфория ще го харесат.

Други отлични идеи са:
Joop! Homme Eau de Parfum Joop! - този мисля, че и двамата младежи ще искат да го приберат. Оличен избор също в тази тематика на 1 Милион + нюанси от Стронгър уит ю Армани.
Скрит текст:

Abercrombie & Fitch Authentic Night Homme - много секси и с чудесна красва бутилка.
Скрит текст:
Отново имаме уютна ванилия и секси топла сладка база, но тук профила е малко по-модерен заради плодовите нотки, които придават повече сочност и отлично балансират другите по-мъжествени нотки. Страхотно предложение също!

Azzaro The Most Wanted Parfum - страхотна подправъчна ваниля с плътен и топъл, сочен амбър и меки дървесни нотки. Чудесен избор също.
Скрит текст:

За момчето с Еуфорията също може да тествате и Gisada Ambassador Men
Скрит текст:
Модерно звучащ плодово-амбров аромат, който вярвам ще срещне одобрение.

Разбира се, нищо не пречи да погледнете и класическия неостаряващ магьосник:
Dolce&Gabbana The One for Men Eau de Parfum
Скрит текст:

Предоложенията на LSF MCMXIV са чудесни и ги преслушайте задължително. Hands Ok Hand
Хубав уикенд Coffee

# 323
Аз на кожа много рядко пръскам. Гледам да е на дрехите и в косата. Зимата няма и много кожа на показ, а лятото комбинацията парфюм и слънце не е най-удачната.

# 324
Е, това е абсолютно неправилно. По дрехите оставах петна и се захабяват, освен това те не развиват добре аромата. Само топлината на кожата, собствената и миризма дават излъчване и игри на нотките в пирамидата.
Косата се изтощава от химиите и винаги мирише от мръсен въздух, използвани продукти за измиване и други. Освен това ако не се мие след всеки парфюм, те се смесват и става неприятно.
Парфюмите се пръскат на пулсни точки по тялото и не се разтрива.
При силни парфюми може да се мине през облак.

# 325
Аз на кожа много рядко пръскам. Гледам да е на дрехите и в косата. Зимата няма и много кожа на показ, а лятото комбинацията парфюм и слънце не е най-удачната.

Не съм съгласна. Удачна е, стига парфюма да е съобразен с температурата и аромата му.Затова и има толкова аромати, във фрагантика може да видите кой, за какво време е подходящ и пак не на 100%, трябва да го тествате върху кожата си. Няма сезон, в който да изляза без парфюм заради времето, абсурдно ми звучи. 😁

# 326
  • Враца

При мен, дето съм с доста суха кожа, която "изяжда" повечето парфюми, смея да твърдя че Kilian Love  dont be shy няма измирисване. Даже на моменти ме тормози, толкова много аромат. Angels Shape и Black Phantom  също.
Пръскам в косата и зад ушаците. Къпя си я абсолютно всеки ден.

# 327
  • Sunshine state
Аз също от трайността на Angels Share не бях впечатлена. На мен и аромата не ми хареса, но това вече е друго.

# 328
На моята кожа Килиън- ите не се задържат, а конкретно Love изобщо не го усещам…..

# 329
За 12 годишното момиче боди миста Coconut passion на Виктория Сикретс е много подходящ.

Аз си получих един ранен коледен подарък Biancо Latte. Аз  съм си гурме момиче, но този парфюм ми легна на сърцето. Страхотен е, мек гушлив, но много траен.

Общи условия

Активация на акаунт