Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 925
  • 769
  •   1
Отговори
# 270
Какво ще кажете за доста популярните бели чорапи? Аз леко се потрисам, не мога да се пречупя

Като ги видя, се сещам за едно изказване на Карл Лагерфелд (или друг известен дизайнер), че една от фрапантните прояви на липса на всякакъв вкус са белите чорапи при мъжете. 😉

Понякога се радвам, че синът ми ходи с униформа на училище. Аз за малко неща се разправям с него, но определено белите чорапи би било едно от тях.

# 271
  • София
Като ги видя, се сещам за едно изказване на Карл Лагерфелд (или друг известен дизайнер), че една от фрапантните прояви на липса на всякакъв вкус са белите чорапи при мъжете. 😉
Ти си в чужбина, нали, обаче тук се носят с анцуг и вдигнати до средата на прасеца. Но се сещам, че и аз съм носила черен чорапогащник с бели чорапи отгоре

# 272
Бели чорапи с панталон и официална кожен обувка е проява на лош вкус от десетилетия насам, но с маратонки си е ок.

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 16:32 от ДХ3

# 273
Ти си в чужбина, нали, обаче тук се носят с анцуг и вдигнати до средата на прасеца. Но се сещам, че и аз съм носила черен чорапогащник с бели чорапи отгоре

И тук има такива. Може би в училищата по-малко, защото повечето са най-малкото с дрескод и анцузи не приемат.

На мен и с маратонки ми е грозно освен ако не си на тенис, на фитнес или друг спорт. Да не говорим, че доста бели чорапи са всъщност сивкави 😉

# 274
На мен пък днешната тинейджърска мода ми е супер яка и много ми харесва.
Като знам с какви безумия съм се обличала в техните години Simple Smile
И чорапите ги харесвам и си ги нося и аз Simple Smile

Не избирам дрехи, прически и обувки.
Опитвам се да давам съвети за козметика, но не ми се отдава много.
В МОЛа ходя с него за да плащам.

# 275
Белите чорапи ги връзва с белите си маратонки и готово. Носи дънки на училище, с анцуг - не може. Разрешава се само по спорт.
И аз съм в чужбина.

# 276
Никакъв интерес към дрехи Sad, аз купувам/шия. Е, някои неща не ги харесва и връщам. Питам преди да поръчам, поглежда бегло и казва “Добре”. На фризьор не иска да ходи, мъчи ме мен да го стрижа, но има претенции как. А аз не съм фризьор, с машинка мога да докарам сносна прическа, но той иска по-дълга коса и ми е трудно. Но негов проблем, не аз ходя така подстригана. Grin

За полово съзряване и секс си говорим спокойно вкъщи. Не помня от каква възраст. При нас и в училище периодично се обсъжда темата.

# 277
Козметика за коса има повече от моята. Суетен е и дрехите се подбират. С бели чорапи ходи на тренировки, а и нон стоп е с маратонки. Като казах маратонки, само определени марки.
Като пътуваме насам натам си купува дрехи, доста често намирам скрити неща от на съпруга ми. Започна с парфюмите, тениски, баги дънки и подобни.
Вчера беше на снимки и гледам между 20-30 години се обличат като него, значи се движи по някаква мода.
Онзи ден ми изпрати екип за ски, супер модерен, за скромните 4000. Естествено го отсвирих. Достатъчно че баба му му купи маратонки за половината от тази сума. Каза ми че не съм разбирала от мода. Иначе за филмовата си премиера се беше спретнал като свещеник, едва го накарах да внесе малко небрежност в облеклото.

# 278
  • София
Белите чорапи ги връзва с белите си маратонки и готово.

А що? Може и с черни, а черните чорапи чудно пасват със светлосини маратонки или бели такива Simple Smile Единственото изискване е да са дъъъълги, съчетаването не е задължително. Наблюдавам тази "мода" и при момичетата... И само се моля, модната комбинация на чорапи и кроксове да го подмине

# 279
Motive,
На моя син маратонките са бели. Той други не иска да носи. Чорапите с джапанки ги очаквам на пролет като се прибира от тренировка. Но неговите джапанки са куче-марка, та не очаквам да ги развява пред приятелите.😄

# 280
  • София
Моят много рядко носи бели чорапи. И само с маратонки. И носи такива ако неговите са свършили, т.е. няма кой да ги сложи в пералнята.
Чорапите му са черни, тъмно сини, тъмно сиви, тъмно...

# 281
......И само се моля, модната комбинация на чорапи и кроксове да го подмине
А не ги подминава, не си хаби молитвите. Миналото лято много ясно ми се обясни,че нищо не разбирам от мода 😂

# 282
  • пустинята Гоби
На мен ми харесва модата на белите чорапи. Не разбирам модата на черните дрехи, ходят като в траурни униформи масово. В училището на децата гимназистите са 90% облечени от до в черно. Не го разбирам, скучно и безлично.

# 283
  • София
Не разбирам модата на черните дрехи, ходят като в траурни униформи масово. В училището на децата гимназистите са 90% облечени от до в черно. Не го разбирам, скучно и безлично.
Отдавна е.
Ще купувам тениски на ММ в началото на брака ни... "аз нося само черно". Носеше. Много бързо се научи, че света е шарен. А в момента е "червеното е любимият ми цвят".
И тийна залита по тъмното. Но ме слуша. Като цяло не пускам ММ и тийна сами на пазар Joy

# 284
И тийна залита по тъмното. Но ме слуша. Като цяло не пускам ММ и тийна сами на пазар Joy
С мъж далтонист нямам особен избор. Всичко пупувам аз. Тийна нещо взе да ми бяга, при все, че събирам, събирам неща и купувам само след негово одобрение

Общи условия

Активация на акаунт