Пубертетът при момчетата - тема 17

• 40 934
  • 769
  •   1
Отговори
# 300
Ох, прическа тип Лама. Свещенната коса, толкова грижи и отделя.
Онзи ден ми вика "Абе ти слагащ ли си мус на косата?" Аз уж чета по въшроса, ами за мус не бях чела.
В неделя на снимки, гледам пак с гримьорката си говори и снима разни неща, очаквам да започне да ми изпраща линкове. Има в момента 23 различни продукта за коса.
Шапки не носи, освен ако не са от аутфита му, иначе шапки купува от всякъде. Ръкавици също не носи. И вчера отиде на училище по къс ръкав, нищо, че цяла седмица лежа с грип в къщи.
То и аз съм суетна и имам какво ли не, но този ме бие от всякъде

# 301
Моят е с бъз кът, отгоре права къса коса, но реди всеки косъм.Ползва вакса и затова не носи шапки- сакън да не развали косата.
То и аз съм била така, ама имах петльов гребен поне.
Много е суетен.

# 302
  • София
Моят беше с всичко – от дредлоксове, през нула номер, всякакви вариации на деграде, рисунки и два пъти беше изрусен. Сега пуска дълга коса, къдрав е и скоро ще е ала Джаксънс файв афро. Но каквото.. Сега им е времето, няма да се сети на 50 и да стане за смях.

# 303
Моят ходи с колело на училище. При нас каските са задължителни и съответно шапка/качулка не носи. Но ръкавици слага, защото кара бързо и ръцете му измръзват без тях. Аз от своя страна съм се погрижила ръкавиците да са също черни с малка емблема на любимата му спортна фирма.

# 304
  • Варна
 Моят е дългокоско, буйна коса , на вълнички и къдрици, слаб и в гръб мязаше на девойче, но като разбра, почна усилено да тренира и сега е с широки плещи. Шапка -ТЪЦ, имал си естествена...
 Мина първа смяна и сутринта нахлузил моите черни, зимни, спортни , с велкро/ лепки /№38 обувки ( неговите почти същи, но с връзки, разбираш ли! ) и към 10ч аз ще излизам, но нямам какво да обуя...Уви , не ,,влязох " в тези така трудно завързващи се чепици.

# 305
  • София
Моят беше с дълга коса в 1ви клас. И като въшлясаха целият клас... набързо го минах с машинката.
Сега почти всеки месец ходи на бръснар. С младежът от салона се познават може би от около 3г, на друг не дава да му пипа косата.
Купува гелове, пудри,... Като малък беше къдрав, косата му в момента не е идеално права, но е права. Сутрин я мокри в банята и излиза рошав.

# 306
Моят е дългокоско, буйна коса , на вълнички и къдрици, слаб и в гръб мязаше на девойче, но като разбра, почна усилено да тренира и сега е с широки плещи. Шапка -ТЪЦ, имал си естествена...
 Мина първа смяна и сутринта нахлузил моите черни, зимни, спортни , с велкро/ лепки /№38 обувки ( неговите почти същи, но с връзки, разбираш ли! ) и към 10ч аз ще излизам, но нямам какво да обуя...Уви , не ,,влязох " в тези така трудно завързващи се чепици.
Аз 38 номер ги купувахме в 4 клас.
Последните маратонки за 46 2/3.
Обувки 45 номер.
Надявам се да спре този крак🤪 че следващото е калъф за цигулка.

# 307
Е, висок ръст трябва да се компенсира с по-големи стъпала. Малки стъпала на голямо тяло са проблем.

Аз пък веднъж тръгнах с обувките на моя тийн. Имаме еднакви с малка разлика в цвета, а аз не бях светнала в коридора.

На мен модерната прическа много ми харесва на къдрави (не с чуплива коса, къдрави!) деца. Но на мен къдравите коси са ми слабост. Blush

# 308
Моето е ниско-169, носи 43.Не знам ще му растат ли още краката.Баща му е 44.Големият е 185 и е 44 номер.

# 309
Моят син е 172 с 38 номер. Но то си е генетично. Баща му е 185 с 41

# 310
  • София
Моят последно септември го мериха на височина - 160. Предполагам е дръпнал още. Носи м/у 38 и 39.

# 311
Моят ноември навърши 13г.Висок е 175 и носи 43.Една сутрин обул на баща си маратонките,които са една марка ама различен цвят 🤦🏻‍♀️ Неговите са светло сиви,на баща му черни и един номер по-големи 🤣 Явно доста  е бил заспал ,че да не се усети.

Шапка има в раницата и я носи всеки ден - в раницата де 😉😄 Но ако е много студено и духа вятър си слага качулка.
За суетен не мога да кажа че е .Хваща първото нещо, което види в гардероба. Гел на косата слагаше по едно време ,но отдавна не е .Косата му е къса,но с гел и гребен много му отива като я оформи обаче на него не му се занимава рано сутрин.

# 312
Шапка и ръкавици категорично отказва да носи, колкото и студено да е навън. Качулката на суитчъра почти не я сваля, освен когато е вкъщи, казва че  му е достатъчна. Носи 43-44 номер обувки, последно беше 1,80 м., на 16 г.(ние с баща му сме 1,76). Едър е, генетично обусловено, но от миналата година започна да се ограничава в яденето, защото беше понатрупал излишни килограми и сега изглежда добре, поне според мен Simple Smile

# 313
Моя преди няколко дни направи 15.
Около 185 см е обувките са 46.
Израстна много бързо и се изкриви. Бях решила, че е със сколиоза. Водих го в сколиоза център и на  ортопед. Било не правилна стойка. Днес тръгва на изправителна гимнастика.
Като знам колко е сериозен в миенето ма лицето с гел, направо се плаша че ще дам едни пари на вятъра за тази гимнастика.
Та от сега съм оммммм Wink

# 314
Здравейте!
Да подхвана темата за личната хигиена-ми на моя младеж хич не му пука дали си е измил зъбите,послъгва дори,че го е направил,ушите също.🙄
Виж за ноктите веднага му прави впечатление като станат за рязане и грам не се налага да напомням,но другите две неща.Питах го защо така се получава-рязането на нокти му харесвало. 🤷‍♀️Откачам просто,говоря постоянно,но все тая ...😔Напомням, че ще направи и лошо впечатление,освен всичко останало,но ефект няма.На чина стои с момиче и пак,и пак...😐
Може ли да споделите опит по темата?

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 09:11 от believe_

Общи условия

Активация на акаунт