СЕДМОКЛАСНИЦИ 2024/2025 - Тема 4 - Седмокласникът над пробни се поти, мама точките брои

• 32 465
  • 806
  •   1
Отговори
# 405
# 406
# 407
По-натоварени са децата днес, но с ненужни неща. Психическия товар е по-голям. Да са живи, здрави и разумни всички деца! Честита Коледа на всички!

# 408
Честита Коледа на всички! И деца, и родители! Насладете се на празника и дано всички успеят малко да излязат от релсите на текущото НВО ежедневие.

# 409
  • Отвъд алеята зад шкафа
Весела Коледа!

# 410
  • Бургас
Весела Коледа! Бъдете здрави вие и близките ви!

Предпразнично получихме резултатите от ПИ по БЕЛ, 85 точки. Признавам си, че не очаквах и съм приятно изненадана. Съвсем очаквано обаче се е издънила доста на преразказа, 22 т. На всички преразкази до момента има толкова +/- 1, явно там трябва да наблегне.

# 411
  • София
Весела Коледа! Мира и добротата нека да царуват във всяко сърце!
Селесте, чудесен резултат! Браво на девойката!

# 412
Минаха вече входни нива и първи пробни, че може би и втори пробни магури по школите. Понеже не съм запозната с всички варианти на пробните матури в различните школи, според вас в коя школа изпитите по БЕЛ и МАТ се доближават най-много до тези на НВО като трудност?
Младежа ходи на частни уроци и по двете дисциплини, но ми се иска да го запиша след НГ на пробни в някоя школа за да сверим часовника.
Не ми се иска да го пратя на ненужно труден изпит и да има обратния ефект (че за нищо не става и е зле). Защото, да.....помръзва го доста, претупва нещата и т.н., но пък ми се връзва и решаваме всякакви тестове, помагала и то безропотно. Пък в крайна сметка до където му стигнат силите.

Някой с мнение/впечатления за пробни изпити в Пловдив?

# 413
  • у дома
Този на Примерно в София  е добър-правят и при вас,в Пловдив.Образователни технологии също има в Пловдив,макар,че техните са ми нещо подозрително лесни,предишни години нямам такъв спомен.

# 414
На Примерно не са ли много лесни?

# 415
По математика да, по бел не сме ходили

# 416
  • у дома
На ОТ е по-лесен...Ама то и самото НВО матем  от 2019г насам си е лесно.

# 417
Е, да, де, ама няма смисъл от много лесен пробен.

# 418
На ОТ е по-лесен...Ама то и самото НВО матем  от 2019г насам си е лесно.

мами, за кой изпит коментирате на ОТ, че е свръхлесен, по математика или по български.

# 419
  • у дома
Аз за математиката,др не знам...Чак свръхлесен не,но е пи-лесен от предишни години.

Общи условия

Активация на акаунт