Загуба на интерес след брака към жените

• 4 797
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
  • Melmak
Аз мисля, че и в България е прието гостите също да се събуват. Никога не съм ходила на гости да влизам с обувките. Дори при големи сбирки от 10-15 човека често са ни казвали да си носим дебели чорапи или търлъци, защото нормално домакините да нямат 15 чифта чехли. Аз имам чехли за гости от рода на 4-5 чифта. Винаги предлагам.

Но културите са различни, за това за един нещо ще е обидно, за друг може да не е. Също сме израснали в различни семейства, майка ми все ме гълчеше като дете сакън да не се изцапам.. което е невъзможно за дете, излязло в парка да играе. И до ден днешен каквото и да изцапам или да остане петно просто не ми пука.  В повечето случаи се пере, ако не живи и здрави. Та всеки си носи багажа от семейството, културата и навиците.

# 91
Дори не ми е хрумнало, че трябва така яросно да се боря вкъщи. Това не е живот.

# 92
  • София
Аз винаги съм била куул и чил. Ако щете го кажете "доброто ченге". Ако видя обувка или чорап, ще пусна някой майтап, ако е вечер може 1-2 изречения и това е.
БМ имаше навика да се заяжда за дреболии, когато е кисел. Ама яко заяждане което тръгва от еднаа обувка или картофче и отива на скандаУ. Той затова е Бивш.
Мир трябва да има на Земята.

# 93
Дребнавостта ми е много противно човешко качество. Дори не забелязвам като пренареждам обувките в коридора, нито пастата за зъби, която моят мъж изразходва със зверска скорост, нито той се сърди като оправя леглото след мен. Ами дребнавите хора трябва да си живеят сами, че да не тормозят никого.

# 94
Има ли някой, който е опитен да каже как можем да заобиколим битовизма и да запазим страстта, въпреки стреса в ежедневието
Вече 22 години сме с моя мъж...без брак.Не знам дали е успешна формула,но все по-рядко общуваме с приятели,роднини или ,ако е така е за кратко.Самодостатъчни сме си.Пътуваме много, забавляваме се по заведения,общуваме много и си споделяме. Дори кучето извеждаме заедно.....Simple Smile

# 95
  • София
dussie, и при нас е така.

# 96
  • Somewhere beyond the moon and stars
Бях срещнала някъде като формула “Винаги да приоритизираме нас”.
Да приоритизираме интимността при всяка възможност, времето заедно, да изберем да отидем някъде заедно, да започнем проект заедно. Ей такива работи.

Между другото, има един период в модерното строителство и довършителни дейности, пълен с “находчиви” решения, включително в маломерните апартаменти да няма антре или коридор, а от вратата да се влиза направо в хола. В този смисъл, съвсем възможно е някой да се събуе в средата на хола, ако са повече хора, без това да е знак на неуважение. Кой знае какви са обстоятелствата зад цитираната история и дали не е хиперболизирана, свободни сме на собствени интерпретации.

Общи условия

Активация на акаунт