Бременна и сама

• 15 800
  • 567
  •   1
Отговори
# 105
  • Melmak
Хубаво прочети последното мнение на фивър. Тук ако зачетеш различни теми в този раздел ще видиш всеки втори съвет е “багай при вашите.” Модата е всяка изоставена или решила да се разделя с мъжа си да се спасява при възрастните като отива в детската си стая, ляга на техните и после се чуди защо не съм щастлива.

За това си задай много въпроси, свързани с това “спасение” при вашите. Дали то наистина е такова? Понеже фивър хубаво те попита дали може отношенията ви да са реципрочни и вечер ти да ги чакаш с топла трапеза и изчистена къща?

Трябва да разбереш, че не си малко момиче, а голяма жена. И отговорността за всички решения е твоя. Дори този ембрион, който е в теб също е твоя отговорност да се случи.

След 2-3 години детето ще е я ясла, дг, ти ще си на работа, но ще си самотна майка. Много мъже не биха били с теб, защото имат шанс да си хванат свободна 30 годишна без ангажименти. Съжалявам, че звучи грозно, ама е така.

# 106
Звучи не просто грозно, ами и невярно Simple Smile Край мен сума ти мъже заживяха с жени с деца. Не знам в паралелни вселени ли сме или какво? Детето не е никаква пречка за нова връзка. Тук други са проблемите.

# 107
  • Melmak
Никъде не съм казала, че не заживяват. Обаче и мъжете не са тъпи на днешно време. Някой “с кусур” ще си хване и той булка с кусур. Ама млад и перспективен мъж не изгаря от желание да гледа други деца, моля ви се. Има връзки, но със сигурност се основават на някакъв компромис.

Наскоро мой познат това ми обяснява, че излизал с една жена с дете, почувствал се като балък като на 3ия месец го карала да теглят обща ипотека. Каза, че за забавление е супер, но никога не би бил с такава жена сериозно. На 32 е той.

# 108
Твоят познат не е представителна извадка Simple Smile Много са като него, но също така много други не са Simple Smile Това е.

# 109
  • София
Според мен родителите са казали, че ще я подкрепят каквото и решение да вземе. Всяко дете би искало да знае, че родителите му са зад гърба му.
Не мога да давам съвети За и Против, защото всеки човек си има своите мотиви и причини. Съвета ми е да обмисли ситуацията без да се влагат много емоции.  Ако идеята е да се роди детето за да се върже бащата на по-късен етап, категорично не го прави, няма да стане.
Никой не знае,  какво ще му донесе бъдещето. Имам приятелка, която преди години направи аборт, защото мъжете не искали жени с "ремарке", с днешна дата е на почти 40години, няма нито мъж, нито дете. Много съжалява, за аборта тогава. 

# 110
1. Съвета ми е да обмисли ситуацията без да се влагат много емоции. 
2. Имам приятелка, която преди години направи аборт, защото мъжете не искали жени с "ремарке", с днешна дата е на почти 40години, няма нито мъж, нито дете. Много съжалява, за аборта тогава. 

1. С цялото ми уважение, тук става въпрос за човешки живот! Как да не влага много мисли? Хората с години обикалят приюти, за да си осиновят куче, вие за едно дете, човек, индивид, създание със свое собствено съзнание и емоции, за него/нея ли да не мисли?

2. Съжалява, защото е на възраст и е самотна. Авторката е млада, тепърва ще намери своята истинска половинка, с която ще създаде взаимно искано бебенце.

# 111
  • Melmak
Твоят познат не е представителна извадка Simple Smile Много са като него, но също така много други не са Simple Smile Това е.

Разбира се, че един човек не е представителна извадка. Обаче е честен. Много хора дори във връзка, няма да седнат да ви обясняват за генералните компромиси в брака. Не казвам, че ще остане сама с 20 котки, но избора от към husband material ще е по-скромен за нея.

# 112
  • На изток от Ада
Ами само времето ще покаже дали ще намери друг мъж.
Майка ми е била омъжена и се разделя с мъжа си  за глупости, прави аборт.
Има дори мъж и няколко аборта. Аз съм от мъж с който са нямали брак...
После пробва с мен, с няколко мъже . С 2 живя на сем. Начела.
И сега от много години е сама , около 13г.

# 113
Това са си твои версии, hechicera_. Реалността е доста по-шарена Simple Smile

Husband material хахаха това не бях го чувала Simple Smile

Аз срещнах мъжа си, като имах три деца, та с едно ли няма да се задоми която жена пожелае?

# 114
  • Melmak
Никъде не казвам, че няма такива бракове. Казвам, че след 3 г тя ще е на 30. Наборитей мъже може да не искат жена с дете и да се оглеждат по свободните й наборки. А тя да има по-малък избор от мъжете на пазара. В момента доста се говори точно за wife and husband material.

# 115
Извинявай, авторката още е с нероден Петко. А ти вече й обясни, че мъжете щели да я заобикалят отдалеч, като е с дете. Никаква логика не виждам в това Simple Smile За толерантност да не говорим. Отделно не е и вярно.

# 116
Този мъж изглежда направо откачен. Детето носи неговият генетичен материал. Дори само това би ме накарало да направя аборт на момента. Никога не бих го погледнала повече, бих го блокирала навсякъде. На 27 години не бих обмисляла вариант да се върна при родителите си бременна от някакъв случаен психопат и с дрехите на гърба си. Това за мен би било страшно поражение. И да, опциите да срещнеш друг мъж, нормален и по твой вкус намаляват драстично, ако оставиш детето. Ще си над 30, с малко дете и някаква шантава история като излезеш пак на пазара. Свестните мъже по-скоро биха се отдръпнали. Малко хора искат до себе си лабилни и нерационални партньори.

# 117
  • Melmak
Извинявай, авторката още е с нероден Петко. А ти вече й обясни, че мъжете щели да я заобикалят отдалеч, като е с дете. Никаква логика не виждам в това Simple Smile За толерантност да не говорим. Отделно не е и вярно.

Ама каква толерантност, нас лично какво ни интересува решението на авторката? То е нейно лично. Нероден петко е, защото тя още се чуди. След девет месеца може да си е съвсем роден.

# 118

Точно заради НЕродения Петко тя още има шанса да промени траекторията на живота си и живота на бебето си. Но се мисли за Дева Мария с "избраната утроба". Вместо да даде шанс най-вече на себе си да изгради едно цяло семейство, тя ще прави семеен кръг "наш'те+аз"

# 119
Скъпо момиче, тук ще чуеш съвети, които всеки пречупва през собствената си призма. Реално остави емоциите настрана за момент и се запитай- защо го искаш това дете? За да се върне бащата ли само го искаш? Смяташ ли, че ще се справиш сама като родител с детето и мислиш ли, че искаш да си такъв наистина? Зачеркни осеменителя от картинката. Как си представяш ти живота след 5г. Направи си равносметка. Хубаво е, че родителите ти те подкрепят, много двойки дори разчитат на физическа помощ от баби след появата на децата. Седни, изясни си сама ситуацията и решението ще се появи. Успех ти пожелавам за напред.

Общи условия

Активация на акаунт