Бременна и сама

• 15 811
  • 567
  •   1
Отговори
# 165
  • ЯМБОЛ
Време е за ключ или ще чакаме развръзка?

# 166
Той е говорил с родителите си и иска утре да говорим “за нас”. Били му разказали какво им се е случило и му дали съвети. Той много ги слуша тях. Надявали се да вземем правилните решения.
Като думите му нямало да бъдат “крайни и грозни”. Имало по-добър вариант.
Казах му, че сме обсъдили 3 - да не познава детето, да поеме отговорност за него и да го припознае и трети - да е около мен понякога и евентуално да се помирим във времето. Имало по-добър вариант. Какъв, не знам.
Напрегната съм, защото не знам какво е измислил и не искам да го виждам, защото всеки път се сривам след среща с него.
Доколко да му е дошъл акълът?

# 167
  • София
Той е говорил с родителите си и иска утре да говорим “за нас”. Били му разказали какво им се е случило и му дали съвети. Той много ги слуша тях. Надявали се да вземем правилните решения.
Като думите му нямало да бъдат “крайни и грозни”. Имало по-добър вариант.
Казах му, че сме обсъдили 3 - да не познава детето, да поеме отговорност за него и да го припознае и трети - да е около мен понякога и евентуално да се помирим във времето. Имало по-добър вариант. Какъв, не знам.
Напрегната съм, защото не знам какво е измислил и не искам да го виждам, защото всеки път се сривам след среща с него.
Доколко да му е дошъл акълът?

Готова ли си да преглътнеш И това?

# 168
А твоите родители знаят ли какво се случва?
И ако е така защо не дойдат и те на срещата?
Имаш нужда от подкрепа. Не вярвам да му е дошъл акъла. По-скоро ще се опитат и родителите му да те манипулират с думи като - Много сте млади още, рано ви е, объркани сте. Направи аборт, пък ние сме до теб, после ще се помирите, ще дойде времето за дете и така.
Не разчитай на подкрепа от тяхна страна, по-скоро съвсем ще те разклатят. Те са неговият гръб, а не твоят. Пази се и не се оставяй думите им да те ръководят!

# 169
  • Melmak
Ох, това да слуша много родителите си не е добре. Може да са на другия полюс, да го карат да си понесе отговорността и да се опитат да ви съберат. Едно време ако жената забременее, директно и двете фамилии са напъвали да ги женят и толкоз. После нещастен брак, какво ли не…

Тоя мъж е по-голяма травма и от аборт, честно. Авторката да помисли защо иска да се среща с него въобще!

# 170
А той ходил да пита мама и тате какво да прави след като е направил белята.... Чудо на чудесата!
Авторке, ти обаче не спираш да се надяваш, че ще му дойде акъла и ще сте щастливо семейство.. Как при толкова червени флагове за този мъж, още си с розовите очила и се надяваш,че всичко ще се нареди, както си го представяш? Един път ти казва едно, после друго, здраво те манипулира, но ти се надяваш на Хепи енд!

# 171
Той колко годишен беше?
И за мен е червена ламБа голям мъж, който иначе знае как се правят бебчета, да тича за съвет, акъл и подкрепа при мамини си.

# 172
  • Варна
Съжалявам, но авторката не си е взела поука. Тя още го иска, още се надява, още не го е отписала. Аз лично за себе си съм убедена, че тя иска детето точно с цел той да се опомни и да се върне. Можех доста да напиша от гледната точка на майка, която гледа дете сама вече 10+ години, но няма смисъл. Тук каузата е загубена. Всеки си шета на акъла и като гледам така, тя още дълго ще шета.

# 173
  • София
Оле, ама на теб акъл няма да ти дойде, докато здраво не се опариш. Ами... дано не си изгориш живота покрай опарването.

# 174
Не се знае. Ако родителите му са консервативни, може да са го натиснали да се ожени заради детето. Едно време си беше практика - щом момичето забременее, набързо ги женят и няма „не искам“.
От този вид бракове има сполучливи, има и нещастни. Кой както си го направи.

# 175
  • София
Да, обаче малко ми е трудно да повярвам, че ще има сполучлив брак с мъж, който слуша маминка и татинка, + поведението му. Освен това брак=на автоматично припознаване на детето и...
Освен в последния момент да ѝ дойде акълът и да го излъже, че ще направи аборт, да го блокира и да изчезне.
А дано, ама надали!

# 176
Нека не се лъжем - всеки с допитва до родителите си. И жени, и мъже. Авторката я разбирам - коя от нас не е била влюбена и загубена. Обаче тук вече трябва малко разум, поне заради детето да прояви. В тези моменти лъсва голяма истина за хората и за жалост - това е истинското лице на мъжа ти. Такъв ще е в трудните моменти.

# 177
Може да са съгласни да оказват финансова подкрепа за бебето.

Важно е авторката какво иска. Аз съм оптимист. Желая й успешна бременност и живо и здраво бебе! Ще се радвам да се похвали с това.

# 178
Чакам с нетърпение този четвърти вариант. Дето е най- добрият според родителите му. Но за кого е най- добър, само това не стана ясно. Младежът май е доволен.

# 179
Ами не, не всеки се допитва до родителите си. Този мъж се очертава мега неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт