Нашите second hand находки - тема 51

• 75 271
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Аз поръчах за първи и последен път от Ремикс. Две якета, едното с описание черно, а дойде синьо, другото дефектно. Тотална греда.

# 676
Разшит джоб от вътрешната страна се води "неописан дефект" ,нали?
Предполагам,че ми приспаднат доставката за връщане или?

# 677
Ако има неописан дефект няма да ти вземат пари за връщането, но ще се отрази чак след като ти върнат парите, иначе си пише, че взимат доставката.

# 678
И го опиши във формата за връщане кое точно е дефект.

# 679
Аз го описах,но не ми дава да заявя връщане,защото таксата за куриер е по-висока от цената на самия артикул.Писах им e-mail,да видим какво ще отговорят,за първи път ми се случва.
Признавам си ,че реалната причина за връщането не е това,просто дрехата ми е голяма,а не подлежи на корекция.Иначе дори е нова с етикет.
Сайта нещо е бъгнал,имам дрехи в раздел "любими" ,а като цъкна ми пише,че нямам.🙄

Последна редакция: чт, 08 май 2025, 19:08 от believe_

# 680
Да разчупя темата за ремикса с нещо на каре от Манията.

# 681
Аз го описах,но не ми дава да заявя връщане,защото таксата за куриер е по-висока от цената на самия артикул.Писах им e-mail,да видим какво ще отговорят,за първи път ми се случва.
Признавам си ,че реалната причина за връщането не е това,просто дрехата ми е голяма,а не подлежи на корекция.Иначе дори е нова с етикет.
Сайта нещо е бъгнал,имам дрехи в раздел "любими" ,а като цъкна ми пише,че нямам.🙄
Искам да ги похваля-писах им снощи,днес вече имах отговор.Поискаха да приложа снимки на дефекта,след това бързо ми дадоха отговор отново.Няма да връщам артикула,но ми превеждат сумата от поръчката+таксата за доставка,която съм заплатила във виртуалния портфейл.🙂

# 682
  • Mostly in my mind
Една рокличка от мен. Не върви с колана.

# 683
Друг цвят трябва да е коланът.
Аз чакам една голяма поръчка от Ремикс и стискам палци да не се налага да връщам

# 684
  • Mostly in my mind
Знам. Черен. Но не искаше да се задържа. А прибрана стои по-красиво.

# 685
Оранжев, бежов, кафяв даже, но не бял

# 686
  • Mostly in my mind
Като цяло доста странни цветове е роклята. Не са моите. Доста й се чудех. Но е супер материя,а има и подплата. За 7 лв ...като нова. Пък къде и дали ще я сложа, ще видим. Simple Smile коланът е най-малкият проблем.

# 687
Идеална е роклята. Много обичам лятото да разглеждам рокли в Хумана. Има всякакви цветове, кройки. Аз рокли не нося, но си разглеждам Simple Smile
Върнаха една пратка към ремикс в понеделник, сега имам още една да връщам. Засега нищо не си харесвам за нова поръчка. Предната я пуснах за ей тази раница, но тя се оказа с големината на портмоне
Скрит текст:

# 688
Включвам се с една рокля на Tommy Hilfiger от Пимпо за 5лв

# 689
Момичетата от Бургас къде ходите Хумана, Зиг заг, Пимпо са ми ясни

Общи условия

Активация на акаунт