Влюбване в женкар - има ли смисъл/как да продължи

• 14 481
  • 445
  •   1
Отговори
# 120
И накрая като си го сложите по приятелски.... Ще има ама как тъй стана
На това му се вика "Приятелски огън". Думнеш някой приятел и после - "Ееей, тъмно беше не видях, че си ти. Чакай, сега ще го извадя полека".
Вълкът обещал на овцата, че ще бъдат само приятели.

# 121
Хахааа, разсмяхте ме. Не че няма резон в казаното, ама... наистина ли е невъзможно??? Как аз бих могла? Така би могъл всеки!!!

# 122
  • Варна
Щом ти можеш... ама можеш ли наистина? Докато си приятелствате, без двусмислени закачки, усамотяване по чукари и т.н. знаеш за какво иде реч при чисто приятелство и такова със сексуален заряд.

# 123
  • София
Като бях студентка имах 2-3 забивания с женкари, но и двете страни бяхме необвързани и нетърсещи нещо сериозно. Беше ок, нищо толкова интересно (колкото те се представяха, че са). С днешния ми акъл си се чудя как въобще съм им се връзвала, ама 20-годишното ми аз им се е кефило. Нищо привлекателно не намирам вече в такива мъже, точно обратното - отблъскващи са ми.

Познавам и един богат женкар, семеен познат на 50г+. Върти няколко, омайва ги, купува коли, къщи, апартаменти. Ама жена си не напуска. Не е луд.

И моят съвет е да помислиш какво ти липсва вкъщи, в мъжа ти, в начина на живот. Ако е нещо поправимо - оправете го. Ако е нещо, което не е - решението трябва да ти е ясно.

# 124
Ха, за единия секс купува коли, къщи и апартаменти, пък не бил луд???

# 125
Кеф цена няма. Joy

# 126
Женкар е ако ги върти без пари.
С пари е по-скоро курвар. Сори.

# 127
  • София
Ха, за единия секс купува коли, къщи и апартаменти, пък не бил луд???
Има си пари, инвестира си. Имотите са си негови (респективно и на жена му, но тя знае за всичките), не на жените, та той намазва доста 😀

# 128
Женкар е ако ги сменя, а ако поддържа дългосрочно няколко държанки с много харчове не знам какъв е. Бих казала глупав. Или пък голямо его - вижте ме кой съм.

# 129
Хахааа, разсмяхте ме. Не че няма резон в казаното, ама... наистина ли е невъзможно??? Как аз бих могла? Така би могъл всеки!!!

Практиката показва, че такива мъже нямат интерес към жените като другарче за раздумки.
А ти ще можеш, защото вероятно всъщност нито го приемаш като партньор за теб, нито секса му ти трябва.

# 130
  • Далечният изток
Там е работата, че и двете неща ѝ трябват, обаче тя понеже не е "такава", няма да пристъпи границите, но пък защо да не е човекът наблизо, ако все пак дойде сляпата неделя...

# 131
Като чуя женкар и ми е ясно, далеч от такива!

Ако си търсиш забежка, разбирам, рисковете вероятно си ги знаеш - да те хванат в изневяра, полово предавани болести, емоционално нараняване и т.н.
Да кажа - напълно съгласна, човек знае много, но никога не казвай "никога", не знае какво ще му се поднесе от съдбата. Този е много интелигентен и омаен, ужасен изкусител, направо дявол, склонен си да му оправдаеш игрите в компенсация на целия чар и обаяние, и интелект.

Дали наистина притежава всичките тези качества или само в твоите очи е такъв? Преди известно време бях в подобна ситуация, главата ми се беше завъртяла за кратко, не мисля, че беше любов. Даже по-скоро, харесвах идеята пред самия човек. Ако си по-темпераментна, социална и активна, в един момент, семейният живот може да стане наистина сив и еднообразен и да търсиш тръпка, но недей да си мислиш, че ако си я изживееш, ще се успокоиш, начешеш и няма да го мислиш повече. Аз не съм чула досега за женкар, дето ще мине някоя госпожа и след това ще си останат добри познати, приятери и пр. След това ще ти е в пъти по-гадно и ще се влюбиш още повече. Знам, че очакваш да чуеш друго, но това ще стане. Запълни съзнанието си с нещо друго, което харесваш да правиш и това ще мине.

# 132
пост 129 и 130 - и така е, и не е така; зависи - кога, с кого... Общо взето по принцип е нужно, в частност  - не. Е това е сложността в случая. А докато се мая, той сигурно е завъртял поне 5 други Grinning Надеждата е да не се обади, че съвместният ни проект приключи и може дълго време да не се наложи да го видя - принудително, а доброволно не мисля да го търся.
Редактирам: мислите ли, че такава бройка едновременно (т.е.в един и същ времеви отрязък)  е постижима? Аз мисля, че и повече би могло, особено по-млади?

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 23:20 от alen mak

# 133
Женкар е ако ги сменя, а ако поддържа дългосрочно няколко държанки с много харчове не знам какъв е. Бих казала глупав. Или пък голямо его - вижте ме кой съм.

пост 129 и 130 - и така е, и не е така; зависи - кога, с кого... Общо взето по принцип е нужно, в частност  - не. Е това е сложността в случая. А докато се мая, той сигурно е завъртял поне 5 други Grinning Надеждата е да не се обади, че съвместният ни проект приключи и може дълго време да не се наложи да го видя - принудително, а доброволно не мисля да го търся.
Редактирам: мислите ли, че такава бройка едновременно (т.е.в един и същ времеви отрязък)  е постижима? Аз мисля, че и повече би могло, особено по-млади?

Мюсюлманин?

Скрит текст:
- Мехмед, взел си втора жена ?.. Как е положението?
- Много добре.. Преди първата се караше с мен.., сега се карат помежду си.. Идеално е!

# 134
Този мъж, както го описваш, не ми се струва да е първа младост. Значи за един ден не би могъл да оноди 5 жени, но за няколко последователни дни - може и да може. Но на теб какво ти дава знанието за това, колко жени едновременно би могъл да върти?
Аз познавам един 40-годишен ерген, който си има тефтерче с номера и звъни, когато иска да се "види" с някоя. Въпрос на организация.
Може и ти да си направиш такова тефтерче. Но това няма нищо общо с влюбване, там е разликата. Да замесиш влюбване в такава схема е голяма, голяма грешка.

Общи условия

Активация на акаунт