🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 39 951
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 75
Не само хрониките на tfn2k, ами и трудът на Diavolo (и Soney, разбира се, ама тя май няма желание да кандидатства за участие), който  след като няма Сървайвър, би могъл да се кандидатира за тук и за такива хора трябва да има отделна квота без кастинг! Такъв труд за популяризирането на формата безплатно, би следвало да се уважава от Продукцията много и да се възнагради по най-добрия, и желан от хората, правещи тази тема неповторима, начин - а именно да ги вземат във втори сезон! Стига сме гледали сина на този и онзи, гаджето на някой си, брата на друг и всякакви такива връзкари.
Благодаря ви, хора! Не съм срещала другаде такава колосална ангажираност с предаване и то направена по най-добрия и изчерпателен начин. Голяма реч ви дръпнах, но наистина ... изумявате ме!
С това се присъединявам към темата, попълних и анкетата.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 21:43 от DiaMia

# 76
Как продукцията описва на зрителите стратега на сезона....:

# 77
Дали Георги няма нищо общо с това, че остана сам? Не знам кой го написа, но съм 100 % съгласна, че в началото, когато се вземаха решения от Тренера, Марина..не помня дали и Лора кой да играе Георги подхождаше небрежно защото не го засягаше лично.  Всъщност той не осъзнаваше, че всичко касаещо лагера ще го засегне лично рано или късно.  Това не е стратегическо мислене.

# 78
Ох, да, квотите за палчета са досадни. Simple Smile

Темата е изумителна! Благодаря за целия труд! Hands Clap
Ще е хубаво втория сезон да вкарат хора с идея за играта и стратегия. В този ред на мисли, и Вера каза, че е имала някаква идея как да играе, но на място се оказало много по-различно. Предполагам, че и с Алекс е било нещо такова. Особено в първия сезон на ново предаване, няма как да знаеш съвсем какво можеш да очакваш и какво - не. Да, той изкара късмет, за да стигне до тук, но кой не е реално? Алекс не ми е от любимците, но и не виждам защо в толкова хейтен последно време в темата. Simple Smile

Аз, да си призная, не виждах в Кънчо и Еляса някакви обещаващи герои. Кънчо беше основно философстващ (наред с Алекс), а на Еляса хода да подшушне на Берке да внимава с Биляна беше просто жалък.

# 79
  • Варна
Благодаря за огромния труд, който сте положили за темата 🫶

# 80
И аз много благодаря за темата! Късно се присъединих, но темата е отлична, благодарности на Дяволо и Соник.

Аз след като Влади напусна, подкрепям Венци за финал. Това момче е железно, има висок дух, здраво тяло, чувство за хумор и радост от живота. Освен това ми се вижда, че никак не е глупав, въпреки че оставя впечатление на такъв. Според мен това си му е стратегия в живота, малко като на Буров.

Жоро има проблем с емоциите, трудно ги преработва, не може да се овладява. Дано да се стегне до финала.

Гогов е абсолютен непукист, мрънкач и типичен българин от "старо време", въпреки, че не е стар. Тренера беше с по-младежки дух от него, но явно живота го е поблъскал и е превърнал Гогов в циник. Все пак, той е важна част от шоуто, много го разнообрази и оцвети. Трябва и такива хора да има, а като помислим, че за нашия народ мрънкането е национален спорт и нещата си идват на мястото.

Аз харесвам Вера много повече от Бистра, но не мисля, че тя ще успее да стигне до финал. Бистра ще да е сигурно, защото Миро много я подкрепя, а и нали трябва известна политкоректност, та все пак да има и жена на финала...

# 81
Мнението ми за Кънчо и Еляса е същото.
Но Шериф беше обещаващ образ и щеше да е от движещите играта и социалните пластове на острова.

# 82

Пак тенис играят Бистра и Георги
Този път и Секулечки се е присъединил

# 83
Благодаря за темата. Записвам се да ви споделя, че днес видях Марина в София на танцово състезание. Явно едно от децата й участваше.

По надписа на фанелката ли я позна Wink

# 84
  • Враца
С нетърпение очаквам изборът на Миро.

# 85
Ма то всъщност има ли избор от бедните? Не останаха ли бедни само Мая, Митов и Вера?

# 86
Diavolo иска да учатсва!! Къде е подписката?

Вие се смеете, ама ей сега на кастингите ще слушат всеки ден "ще крия физическите си качества" (само това да не е "волята", ако съдим, по което tfn2k разказа от миналия кастинг), "ще крия слабите си страни" и прочее Wink

Интересен процес предизвика Алекс, 50 на 50.
Половината му стискаме плаци, половината не.
Едни го нападат, други го защитават.
МериАн мисли, че ще спечели, Дяволо не мисли така.
Неделчо не е гледал предването и не мога да го включа като страна по спора Grinning, Иван Бинев вика - да браво така се прави.
Хех

От тези на острова дето дърпат някакви конци, Миро дърпа силно ЗА.
Мая си вика ти шегуваш ли се: Бистра, Венци и Мая на финал, айде Алексчето 4ти може Simple Smile
Вера, хм, човек ще си каже, че дърпа за Вера, Гогов и Дзами на финал, ама кой я знае какви карти ще извади накрая Green Heart и .... определено му се радва!

п.п.
Единственото единодушие е по въпроса, че това НЕ е стратегът на сезона, продукцията да си вади изводи

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 09:37 от Одри ♡

# 87
Честно си казвам, че от Кънчо си спомням шапките идиотки и брътвежите, а от Еляса нищо.

# 88
Аз се чудя кога ще отпадат тия хора след като до финала има 3/4 седмици, на седмица отпада по 1, а има 7 човека за отпадане.

# 89
Не остават ли даже 2 седмици до финал?

Общи условия

Активация на акаунт