🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 39 950
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 60
  • España
Е, то , реално погледнато на Алекс майка му е доста по-известна от баща му , при това за масовия зрител ( от години водеща на новините по бнт ) , но факта , че наблягат на баща му , според мен е чисто сценарно решение и доказателство , че са залагали доста на влизането именно на двамата .

# 61
Моите коментари за AI-то и за определения като "повелител на стратегиите" и всякакви такива неща са насочени към гласа зад кадър, а не към играча персонално.
Не само за този конкретен, а за всички останали , като " прозорливият търговец",
 "мафиота на острова" и т.н
Тези високопарни определения ми предизвикват усмивка.

Точно!
Алекс дума не е казал за AI, ама продукцията явно смята, че е впечатляващо.

Алекс казва нещо от типа - имах стратегия и тя проработи, ти да видиш!

Можеха вместо за "стратега на сезона" да разкажат приказката за момчето, което идва да се сближи с баща, но той отпада по медицински причини, открива друга бащина фигура, с чиято подкрепа (но със собствени сили) се изтрелява от кота 0 в космоса. Хубава история, мен ако питате.

А за анкетата, че ние отдавна знаевм кой е стратега на сезона цитирам tfn2k:
"Тренера е обявен категорично за най-добрия стратег на лагер 1 и лагер 3 единодушно от 3те лагера."

Отиде да моли Лагер 1 да го сложат на таблото и се спазари, че ако вземе златната гривна, ще им дава половината си храна. И какво- дава ли я? Веднъж - да, след като се наложи да му напомнят и се опита да се отметне.
Моля гледайте предаването, Дзами промени седлката - храната 1 път и тютюна сега. Отлична сделка, от негова гледна точка, защото не е очаквал гривната да остане в Алекс повече от 1 ден.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 18:53 от Одри ♡

# 62
  • София
Дяволо, Сони (и други знайни и незнайни помагачи), ПОКЛОН! Ами разбира се, че никъде другаде няма такава тема, това оформление, толкова информация, показалци, анкети... всичко!
Предаването и ние - тукашните зрители, си го заслужаваме. Simple Smile

(И съвсем миролюбиво, просто вметвам: Алекс го виждаме - колкото толкова от екрана - всякаквите мнения почиват на това. Но който не знае кой знае колко за баща му - Васо Гюров, стига да не слуша чалга, може да попогледне насам-натам. Иначе някои "констатации", "квалификации" и "определения" са леко обидни и не съвсем възпитани. Всеки не е професор, изобретател, шампион по нещо, всеки е в сферата си. И той е достатъчно голям, разпознаваем в своята.)
Скрит текст:
Вчера например, завърши 2-я Младежки конкурс за нова песен, възстановен след N-години, именно с главното участие и инат на Васил. Впрочем, в СБ той игра и за пари за реновиране на тая - на Студентския дом зад опашката на коня - сцена, на която вече текат конкурси и младежи могат да свирят. Факт. https://www.actualno.com/music/grupa-scarlet-ot-burgas-specheli- … news_2345081.html
В рок амплоато му:
Онези ранни песни, които и Милена пее, поначало са повечето негови. А заглавието на първата БГ рок антология на 2-то БГ рок поколение, 615 стр., е с подарено от него заглавие на парче: Цветя от края на 80-те. Не, понеже "пасва добре".

# 63
  • София
Какъв колосален труд! Дяволо,Сони-респект!
Грам не му вярвам на Алекс.Звучи ми по начина,по който някоя ясновидка намества събитията в прогнозите си.
Стратегът на сезона е Миро,сори Ати.Simple Smile
По никакъв начин не му се връзвам,че го играе патерица на един,втори,трети.
Най-опасен негов конкурент виждам в лицето на Мая.

# 64
Темата е супер информативна наистина : )

Според мен играчи на седмицата са Алекс и Берке - заради победите.

На стратегията на Алекс не вярвам особено. По-скоро вярвам, че е мислил нещо, но... че това конкретно измислено нещо го е опазило да не бъде предизвикван на игри - не го вярвам.

Стратегът на сезона до този момент, ако въобще може да се каже, че има такъв, за мен е по-скоро Георги. Или евентуално Дзами.

Тарашът, хаха, на провизиите в лагер 2 не го одобрявам много-много. Но пък е добре, че не гепиха нищо. Само Ванеса си чопна малко.

Мисля, че Георги ще премине в друг лагер, но може би не веднага. Аз лично предпочитам да го видя при Нумеролозите. Мисля, че така силите ще са по-изравнени между оставащите два лагера. А и ще ми е забавно да видя какви биха ги мъдрили с Дзами и как евентуално биха се надлъгвали вече по-отблизо.

Кирил за мен определено не е злодей, камо ли пък такъв на целия сезон.

Последната битка за оцеляване, която играха Тренерът и Георги, ми хареса най-много. Най-тъпа пък ми беше тази с мятането на поясите по пръта в морето.

Кирил ми беше безразличен към положителен. Тренерът по-скоро положителен, отколкото безразличен.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 21:40 от Geri2000

# 65
  • София
Наистина много хора, които си тръгнаха по медицински причини, имаха потенциал като Еляса и Кънчо, Шериф пък много ги сплотяваше, Влади беше топ играч.

# 66
Не знам каква е била първоначалната идея на сценаристите, а и на Васо и сина му, да влязат заедно. Жената на Васо бе диагностицирана с овариален карцином и се бори. Предполагам, че това е медицинския казус, който е отклонил Васо от участие. Желая на жена му да се пребори.
Алекс ми е антипатичен. Неприятен. Високомерен. Откакто има гривни особено. Мая и Бистра до преди дни не можеха да го понасят, сега се прегръщат и тръбят наляво-надясно, че са “семейство”. Миро с постоянното му натягане за Бистра адски ми опротивя. В момента подкрепям само Венци и Гогов. Вера беше симпатична, докато не реши да вкарва в игра човек с 40 градуса температура. Дамян ми е 50/50. Гошо е биполярен. Останалите са ми просто безразлични.

# 67
Не е Винченцо но е много впечатляваща демонстрация на пожарникари.
Скрит текст:

# 68
  • До морето
Благодаря за темата. Записвам се да ви споделя, че днес видях Марина в София на танцово състезание. Явно едно от децата й участваше.

# 69
  • Другата България
Коя е съпруга на Васо Гюров?
Простете невежеството ми.

# 70
Мария Кавлакова, бивш модел, сега активист на Зелените, пише и статии за някои медии.

# 71
  • София
Тази е настоящата. Бившата и майка на Ати е Нора Арсова

# 72
Кой е стратегът? Ако беше Георги нямаше да изпадне в положението в което е - сам с кокоса. И Дзами не е. Няма вярна преценка. Не повярва на Киро. Довери се на Бистра и Миро и те го зарязаха. Гогов има отделни хитри ходове, но никаква стратегия. Стратегията на Алекс не я броя. Доста вече се изговори за това. Та остават Миро и Мая. За мен те са стратезите.

# 73
  • Другата България
Това, че Георги остана сам с кокоса няма нищо общо с неговата стратегия, или поне не изцяло.
Поне такова е моето мнение.

# 74
  • София
За мен стратегът на сезона е Мая. Писала съм и защо. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт