🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 39 948
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 45
  • Другата България
Аз си признавам, че не бях чела всичките “обзори“, защото хем гледам с отлагане, хем ви чета през това време, хем после не дочитам /пусто време, не стига/.
Обаче, сега изчетох от - до и още хълцам от смях.
Със съфорумника минахме през няколко етапа - още от първите му постове си го набелязах и му казах да пише по-често, после обаче хейта стана преобладаващ и минахме през “злобна лека, дървен философ  и глиган в анцунг“ Joy, но след като спря с хейта само и единствено и започна с тези “обзори“, се присъединявам към мнението, че със сигурност може да се пусне за втори сезон при желание.
Не заради чувството за хумор, а заради това, че явно има представа как се играе тази игра, това е основното.
Дори и да не е добре физически подготвен. Stuck Out Tongue Winking Eye
Че и за това ми мнение ми предписваше медицинско лечение......Sunglasses
А и знае как да облече хейта със сарказъм.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 16:28 от Merri_An

# 46
Много добре се нагоди към социалната игра в бг-мама и стана любимец на всички. Има големи шансове на острова Simple Smile (пиши си го във визтката)

Като говоря за социалната игра в бг-мама и Вера се справя перфектно, но нея и на екран я виждаме Green HeartGreen HeartGreen Heart

едит, че съм последна:
Много неприятно ми стана и като на този синхрон каза тествал Миро, а после обяснява че му бил брат.
Аз му се подразних на синхрона след получаване на гривната, като каза, че е "негова идея" и си посмилих, че се самоизтъква, че е умен. То било друго.
Сега след като гледах стари синхрони изкочи как на последната му игра във фаза 1 Кънчо един вид го предаде и това може би засилило вече наличен проблем с доверието, негов ли си, от самата игра ли, не знаем. Разбирам защо е тествал Миро, особено като имаме предвид какъв е Миро.
С две думи, основното при Алекс е, че не се доизказва и тука си слагаме различни наши фантазии.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 15:14 от Одри ♡

# 47
Сега да не вземат да се появят много tfn2k -овци на кастинга. Ако са чели бг мама могат да се възползват и да си го припишат.. Ето, от тия стратегии главата ми се напълни с конспирации.

# 48
Знам , че правих доста коментари със Сашо и AI-то и офтопик, но донякъде и свързано и абсолютно сериозно този път 🙂
 INSAIT днес пуснаха безплатно и отворено за ползване BgGPT. Който ползва този вид услуга може да се възползва, а и по-този начин се учи модела.

Не работя за университета и не реклама, просто го следя още от първата версия и ми е супер драго, че България е много в крак.

# 49
  • София
Благодаря за прекрасната тема! Благодаря, че правите приятни писането, четенето и общуването в нета по принцип! Heart
За мен Алекс не е никакъв стратег на сезона, просто така му се случиха нещата и си намери подходящо обяснение. Доста от отпадналите по мед.причини мъже можеха да размътят водите и да не стане точно както го е планирал гениално.
Не очаквам Жоро да се премести, също и не искам да го прави. Киро го изпращам с повече негативни чувства, Тренера ми е безразличен.

# 50
За поредна тема невероятно много труд и време са вложили авторите. Аз това за една седмица не мога да го синтезирам. А Вие в рамките на няколко часа само толкова информация на готово ни поднасяте.

Само едно допълнение имам към лафовете на Гогов.
" Той Дзами утре пак ще го бие, щото като яде бой носи храна"  За Георги.
Нещо такова беше. Може и да съм го пропуснал...
Респект за труда още веднъж.

Последна редакция: нд, 24 ное 2024, 21:16 от Лорд Шаш

# 51
Дяволо, много благодаря за корицата, цяла седмица ще ме радва Blue Heart

Не мога да разбера защо толкова се дразните и иронизирате, че Алекс е използвал изкуствен интелект при разработване на стратегията си. Аз също вече използвам няколко от големите езикови модели ежедневно, без да съм кой знае какъв IT специалист, просто това е голямо удобство и щях да съм супер изненадана, ако не го беше направил.

Не съм убедена и че е късмет да попадне в подходящия за него и стратегията му лагер. Имам спомен, че след състезанието между Алекс и Емо, тренерът каза, че при разпределянето на лагери е мислел, че Алекс ще бъде в неговия лагер, но той в последния момент отишъл в другия. Според мен е преценил, че хората, които формираха третия лагер, ще бъдат по-подходяща среда за него и затова е отишъл при тях.

А за теста за Миро - ама разбира се, че ще го тества, те не се познават. Това не трябва да се приема като обидно, а като разумно. Нямаше да го тества, ако се познаваха от 10-15 години, както едни други участници. При положение, че всичко може да се очаква в тази игра, няма как да се довери на друг участник, ако по някакъв начин не му спечели доверието. И по този повод да си кажа, че супер много се зарадвах на тази снимка на Алекс и Миро след предаването, която пуснахте в предишната тема. Чудесно е, че те си остават приятели и след играта, това може да е много по-ценно от всичко, което може да се спечели в едно риалити.

# 52
  • Другата България
Е, то щеше да е изненада ако всички мислим еднакво.
Разни хора - разни разбирания.
Нищо неразбираемо и неестествено.
Скрит текст:
Благодаря за прекрасната тема! Благодаря, че правите приятни писането, четенето и общуването в нета по принцип! Heart
За мен Алекс не е никакъв стратег на сезона, просто така му се случиха нещата и си намери подходящо обяснение.
Доста от отпадналите по мед.причини мъже можеха да размътят водите и да не стане точно както го е планирал гениално.
Скрит текст:
Не очаквам Жоро да се премести, също и не искам да го прави. Киро го изпращам с повече негативни чувства, Тренера ми е безразличен.
Това също пропуснах, да.
Отново късмет - че отпаднаха мъже като Шериф, Влади /много ме е яд за него, че и в един лагер бяха/, Кънчо, Еляса.....все хора, които ако бяха останали, можеше играта да се е развила по друг начин.

# 53
Мери, разбира се, че ако не бяха отпаднали, играта щеше да се развие по друг начин. Но това не е персонален късмет само за Алекс, а за всички останали играчи (ако може да се нарече късмет) Simple Smile

# 54
  • Другата България
Съгласна.
Но понеже съфорумката коментираше него, затова и аз за него го отбелязах.
В контекста на предходното ми мнение, отново за него.

# 55
  • София
Алеко има манталитета на детето на известни родители - арогантен е, смята се за по-интелектуален и гледа другите с пренебрежение, скандала с Жоро го доказа, носи и злоба и комплекси това момче. За мен лично е много смешно да твърдиш, че не си запалил огън и не си си направил навес, за да не ти се видят пилешките мускули - кого ще уплаши с тях - Дзами, Влади, Венци, Гогов???? Ако действително не бяха отпаднали част от играчите като Влади, Еляса и Шериф, щеше доста да се озори "стратега", ама като му проигра късмета го облече в стратегия.
Не знам, много мразя мързеливи и мрънкащи момченца, татини синченца, а той ми е баш такъв. Колкото и да е, никой там не е влязъл с името на баща си напред.

# 56
Чудна тема за поредна седмица.

И аз бих се радавала да видим съфорумеца догодина да е на острова. Наясно е с играта, аналитичен, саркастичен, а предполагам, след като е бил на кастингите и на другото предаване, и физически ще се справя добре.
От сега да си знае, че бг-мамма ще вика за него.

# 57
  • София
За мен основното при Алекс е, че твърде много изтъква кой е Тати. И си пробива път напред с неговото име и заради това чий син е. То не че Васо Гюров е кой знае каква звезда, ама като за нашите географски ширини - известен си е. Даже и аз го знам кой е, ама не заради музиката му, а защото е хубав мъж. Simple Smile Има деца на известни  родители, които нарочно не се представят с техните имена, за да успяват и да пробиват заради собствените си качества и способности, докато Алекс - напротив, даже си е сложил Васо в името в социалните мрежи. Да не останат неразбрали кой е баща му. Simple Smile Да, има право, естествено. Така го разбира. Но пък не е задължително на всички това да им хареса.
Та - Ати изобщо е влязъл в предаването защото е щял да влиза с Тати. Имало е там един сторилайн, който можеше и да е много дразнещ (дано проблемът на баща му да не е бил сериозен  и всичко да е минало и заминало).  Ама били разведени майка му и баща му, пък Тати и Ати щели да наваксват и да прекарват време заедно - защо? Да не би той да е единственият син на разведени родители във формата? Че другите да не би да нямат нужда да се поопознават с родителя си, който не е бил до тях ежедневно? Тати и Ати може и едно Камино да направят заедно - ако искат да видят как ще им понесат лишенията и да тестват връзката си в по-екстремни условия.
Писмото в бутилка от Тати  ми дойде определено в повече, а пък след писмото и от гаджето сложих Алекс в списъка на антипатичните играчи. Щял пръстен да дава. Добре, че влезе в риалити да му пишат писмо, че да оцени момичето, с което е задно 6-7 години, и да се сети да се сгодява. Пф.
Изобщо не съм забравила първите му синхрони, в които обясняваше, че има стратегия. Да, пропусна да каже, че не я е измислил сам, ама карай. Ако ще си ровим спомените за първите му изяви на острова, обаче, най-яркият ми спомен за Алекс е как първата вечер две жени от Мимоландия отиват в Глория да помолят за огън, връщат се, а "мъжете" даже не бяха стъкнали съчки, че да има какво да запалят. Голямо важно, че това било стратегия, уж. Човек има право само на едно първо впечатление и моето от Алекс е това - той е онзи, който не беше събрал съчки за огъня.
Може и да е добър в игрите - не мога да му го отрека. Жилав е, играе. Но ми е трудно да го харесам като човек. Идва ми твърде самонадеян. Отиде да моли Лагер 1 да го сложат на таблото и се спазари, че ако вземе златната гривна, ще им дава половината си храна. И какво- дава ли я? Веднъж - да, след като се наложи да му напомнят и се опита да се отметне. И след това - нищо. Нещо там за мъжките думи, дето се размятат из острова, май не е чувал. Simple Smile
Не че искам да го хейтя Алекс. Казвам си защо не мога да се прехласна по него.

# 58
Vivi, по-добре не бих могла да го напиша.

# 59
Моите коментари за AI-то и за определения като "повелител на стратегиите" и всякакви такива неща са насочени към гласа зад кадър, а не към играча персонално.
Не само за този конкретен, а за всички останали , като " прозорливият търговец",
 "мафиота на острова" и т.н
Тези високопарни определения ми предизвикват усмивка.

За Миро , казах че ми стана неприятно за тестването, защото така го приемам.  Аз подхождам към хората с доверие и явно в контекста на острова щях да съм първата отпаднала и не съм коректив.

Такова ми е мнението за него, за ситуацията и за монтажа така съм го написала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт