🌴 Островът на 100-те гривни - премиера - тема 11 (24.11 - 01.12)

• 39 962
  • 1 008
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Остават даже 3 седмици ако броим и финалната такава.
Това са още 12 епизода. Не е малко.
А накрая сигурно ще останат т.нар. полуфиналисти от които ще се определят и тримата победители. Т.е. не знаем на каква цифра хора ще се спрат. 7, 8, 9?
Сега са 12 участници.
Може би все пак ще са 8 полуфиналистите, освен ако няма още отпаднали по медицински причини.
Седмица 11: отпадат двама
Седмица 12: отпадат двама
Седцмиа 13 е финалната

# 91
  • София
Ако е вярно това, което каза Диляна Попова в Надкаст - че са отпаднали 7-8 човека по медицински причини, май тази бройка още не е достигната. Така че - може би някой ще отпадне и така.

# 92
Като гледам промото Митов е кандидат за отпадане по медицински прични, Дзами ще му счупи някой крак.

Ма то всъщност има ли избор от бедните? Не останаха ли бедни само Мая, Митов и Вера?
Няма вече бедни/богати всички са в мелето (без Алекс като най-богат)

# 93
  • София
Значи да обобщим отново как е при озитата:
1) Във финалния ден/седмица (според концепцията) този с най-много гривни автоматично е първия победител (тук финалиста реално е и победител)
2) Има финална битка (броя гривни не важи) и този който спечели е втория победител
3) От тези, които са останали има гласуване, като вотът е положителен - Кой участник заслужава най-много да стане победител. Тук социалната игра ще е много важна.

Разбира се Ники Николов може да промени и трите неща. Никой не знае. Предстои да видим.

Колкото до Алекс, той е с единия крак на финала/победата. Единствения, който може да му седне на трона е Венци, но и там не е сигурно, защото не останаха много хора с много гривни. Трябва Венци да бие Берке и да му вземе гривните. Само че как да стане като диска не се пада в него, а Миро ще сложи Бистра, тя да му вземе гривните.

Кофти, хора... :/
Ако се играе игра с много хора, то тя ще е статична (изометрия) или логическа. И в двата случая шансовете на Венци не са големи. Хайде на изометрия е много добър ама при наличието на гимнастички не знам, не знам...
А ако са пъзели/плочки за памет забравете.
Надеждата ми е да го посочат като победител, защото с цялостно си представяне заслужава най-много.
Опасявам се обаче, че чисто популистки могат да посочат жена, ако тази жена е Бистра например... И Венци да изгори. Въпреки че със сигурност всички го харесват (със сигурност повече от Бистрето). 😠😢

# 94
Дяволо и Сони, благодаря ви за прекрасното кътче, което сте ни спретнали тук. Чувствам се страхотно да бъда част от такава уютна темичка и сред такива интелигентни потребители. Тази тема ми е най-най-любимата за четене и се надявам да помръдва с мнения дори и след края на формата. Ще си чакам втори сезон и отказвам да вярвам на жълтурите засега Purple Heart

На финал бих искала да гледам Миро, Дамян и Венци, ама знам, че няма да ми се получи. Smile
Залагам, че ще са Венци, Сашо и Гошо. А ако по някаква причина Гошо вземе, че се окаже злодея с катарзиса, сменям го с Дамян.

Миро остава моя любимец и много ме е яд на стратегията му Sad Ще ми е тегав епизодът с отпадането му.
Тази седмица стискам палци да се разделим с Берке и слипа му и, дай Боже, и с Мая.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 16:23 от Saturday

# 95
Кофти, хора... :/
Ако се играе игра с много хора, то тя ще е статична (изометрия) или логическа. И в двата случая шансовете на Венци не са големи. Хайде на изометрия е много добър ама при наличието на гимнастички не знам, не знам...
А ако са пъзели/плочки за памет забравете.
Надеждата ми е да го посочат като победител, защото с цялостно си представяне заслужава най-много.
Опасявам се обаче, че чисто популистки могат да посочат жена, ако тази жена е Бистра например... И Венци да изгори. Въпреки че със сигурност всички го харесват (със сигурност повече от Бистрето). 😠😢

Мая не сме я видяли още на изометрия ... хм .. подозирам че е добра.
Ако е изометрия и някоя жена спечели изометрията, няма да гласуват за жена.
Ако изобщо са такива правилата.

# 96
  • София
Мхм, според мен сезон 2 е сигурен. Има и отворен кастинг.
Това са провокации на платени жълтури.

Според мен въпреки лошите рейтинги (на които и аз нямам особено голяма вяра) сезонът като първи такъв е успешен. Горе-долу са на нивото на сезон 1 на ИВ, хайде малко по-слабо все пак. Там още от началото изригнаха силно навсякъде, но бяха под Фермата 5.

Има раздвижване и в социалните мрежи (ютюб, инстаграм и фейсбук), не е това мъртвило като с турското менте (за Сървайвър говоря), което от средата до края също се позасили ама първата половина беше трагична.
Тук темите ако не друго са по-силни от тези със Сървайвър и съпоставими с последните сезони на Фермата.
Нека имаме предвид и че епизодите са само 4, ако бяха само 5 (дори не 6), то темата щеше да е номер 1 по мнения като гледам как се движи през седмицата (понеделник-четвъртък) в сравнение с ИВ и ББ. Като брой преглеждания обаче изостава доста. Нооо нищо де, все едно.
За мен сезонът поне засега е добър и успешен, но както знаете чисто емоционално ще е много важно кои ще са победителите и колко пари ще вземат...

# 97
Оф така съм се зарибила с това шоу, че по цял ден ровя да видя някой писал ли е и само в главата ми е "айде пишете бее.." Joy
И драсвам по нещо за да повлека крак Simple Smile
Направо трябва да си взема отпуска да финала май..

# 98
Оф така съм се зарибила с това шоу, че по цял ден ровя да видя някой писал ли е и само в главата ми е "айде пишете бее.." Joy

+1 Purple Heart

# 99
  • София
Георги също е добър на изометрия. От мъжете Венци и Георги рязко се отличават.
От жените Бистра, Мая и Ванеса също са сериозни фаворитки. Вера ми е малко мистерия на подобна битка.

Ако е до памет е трудно да се прогнозира, защото там често има изненади и е строго индивидуално. Но хора като Миро, Алекс, Гогов ще имат предимство.
Ако са пъзели твърдо Миро. Евентуално и Вера.

# 100
Аз пък си мисля (по-скоро ми се иска), Миро да стреля по Мая. Няма място за двама сиви кардинали. За мен на финал трябва да са Алекс, Георги и за третия ми е все едно - стига да не са Бистра или Берке Grinning Митов не го броя изобщо като вариант.

# 101
Включвам се и аз към темата и благодаря на авторите Relaxed Качен е подкаста с Тренера в БТВ+.

https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/61763/sezon-1/tajnite-na- … ah-chestno-kazano

Много се надявам да има втори сезон, но с интересни персонажи, непознати, а не разни реалити герои Simple Smile За финал залагам на Алекс, Венци и Бистра/Георги/Дзами.

# 102
И драсвам по нещо за да повлека крак Simple Smile
Направо трябва да си взема отпуска да финала май..

+1 от мен.
Абсолютна случайност е, че аз гледам, пуснах да видя набързо нещо и така си и останах залепена.
Може да ви звучи тъпо или че се правя нещо, но от 5 години не бях включвала телевизията, основно карам на Нетфликс и HBO, лаптоп и това е , а с това предаване съм като наркоман Grinning

# 103
Абсолютна случайност е, че аз гледам, пуснах да видя набързо нещо и така си и останах залепена.
Може да ви звучи тъпо или че се правя нещо, но от 5 години не бях включвала телевизията, основно карам на Нетфликс и HBO, лаптоп и това е , а с това предаване съм като наркоман Grinning

И при мен е абсолютна случайност.
Изобщо нямаме телевизор от ... над 10 години. Нетфликс и видео игри е вкъщи. И бг-мама Simple Smile
Гледам обаче, чат пат 120 минути по БТВ онлайн. И на гости Саното. Казва направили реалити дето не се наблягало на простотията и скандалите и сеира. Викам си я, откога го чакам това нещо!

Я да видим какви сме тук по DND системата https://www.idrlabs.com/moral-alignment/test.php
Аз съм Neutral Good

# 104

+1 Purple Heart

Хм... И аз погледнах само за да се порадвам на Диляна Попова и щях да превключвам за някакъв филм..... Така и не гледах филма 🤣 И всяка вечер си  чакам Острова. Кофти, че е само четири дни...

Общи условия

Активация на акаунт