💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 235
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 195
Т. е, твърдите, че коалицията е непочтена? Satisfied

Сигурно сте чувала /надявам се/ думичката ИРОНИЯ. Смешното и нелогичното беше, че развалиха тази така "важна" коалиция. И пак ги изгониха. 

Не им трябваше да го мачкат психически Раду - те го смачкаха физически. Изгониха Калоян, Караолис и накрая се усетиха, че трябва да имат поне един мъж в племето. Бяха уважителни, защото им беше нужен за битките. През половината от престоя си, той играеше сам срещу отпочиналите и нахранени мъжаги от Храбрите. И накрая, когато му дадоха капитанския пост, той беше абсолютно изтощен и неконкурентно способен.
И като капак - развалиха коалицията Satisfied. За какво тогава беше всичко това?! За да съсипят Раду?

Скрит текст:
Бахти и диктатурата тоя сезон😆😆
Има някои момчета, които си мислят, че всеки може да говори, когато само те кажат и да прави и диша само, когато те кажат😆

То и едни момичета имаше такива, зелени... Ама за тях мълчим.
Когато бяха " на власт" дамите имаше и демокрация. Именно когато имаш власт се вижда какъв човек си. Бяха толерантни , уважителни и добронамерени . Дори дадоха капитанство на опонента. Ако някой не вижда разликите си е негов проблем. Никога не са се държали с по малобройната коалиция , като с куче - ти тука няма да стоиш , ама и там не може . Желанието да мачкаш някого психически не съм видяла в жените. Не говоря за жените по принцип, а конкретно за тези. Също и винаги са давали право на мнение и глас по време на битките
[/spoiler]
Изгониха Караолис и калоян, защото иначе те щяха да изгонят тях. Това са нормални действия, между две коалиции . Да се твърди, че са актове на насилие и подигравка с Раду е толкова нелогично, че и на Стан не би му хрумнало
Къде да съм я чувала, "гугълнах" , да видя за какво иде реч. Да , прецакаха се. Поредно доказателство, че в тази игра , ако постъпиш ПОЧТЕНО( аз пък се надявам тази думичка да знаете) , си обречен

# 196
Благодаря,ще погледна.

# 197
  • София-Младост
ddarri
Нужно ли е да се споделят такива чаршафи?
Играта придоби неочакван обрат. Предполагам, че не са подгонили М и Д, защото явно е в правилата на играта да печелиш и чрез саботаж. Та те същите снощи не можаха ли да сменят Анджи като виждат, че не вкарва топчето?!
Павката снощи леко не михареса...но не успях да схвана, дали не беше част от играта "третия е излишен".

# 198
Снощи и аз не го разбрах това м-у Силвия ,Павел и Раду, що толкова не оставяха Силвия да си ляга където иска-при този голям хамбар и те ще казват къде да е тя и къде да са те??!! Опитваха се да я предизвикат ли?

# 199
Аз за кашлицата ги разбирам  Раду и Павел , не ги оправдавам,защото прекалено мутренски се държат, но разбирам защо се нервят-ужасно е дразнещо, а и те са там затворени ,няма къде да идат. Силвия и без кашлица им е черна , пък така - тъмно-черна Smirk. Само че в случая Силвия направи най-добото - да е по-близо до изхода и въздуха и по-далеч от тях, така по-малко ще кашля, на затворено кашлицата се усилва. Изобщо егати концлагера е тоя бункер .

# 200
Снощи и аз не го разбрах това м-у Силвия ,Павел и Раду, що толкова не оставяха Силвия да си ляга където иска-при този голям хамбар и те ще казват къде да е тя и къде да са те??!! Опитваха се да я предизвикат ли?

Заформиха някакъв нескопосан вирусгейт, понеже Силвия кашляше и Павел даде няколко хипохондрични синхрона.

# 201
Силвия си кашляше като болна. Можеше и по-обрани да са мъжете, но ако тя имаше поне малко акъл хич нямаше да се вре в тях.

# 202
Вероятно е трудно да се изцедят кадри от големия варел, та нещо скалъпиха.

# 203
  • София
Раду и Павел са ми меко казано смешни.
Продължават с психоатаките към Силвето ама не са познали. По-скоро ще се случи обратното, тя ще ги побърка тях.
Тези момчета явно не знаят в какъв формат е участвала Силвия (в онези години в които наистина беше сеч и глад и истински сървайвър) и в каква легендарна битка е участвала и то срещу култов и велик играч с класи, класи над тези двамцата.

Логичен избор за капитани. Познах. Най-малкото чисто математически и двамата досега не бяха ставали капитани, време им беше просто. За продукцията дойде дюшеш това решение в племената. Може би има и редакторска намеса за промененото мислене на Калоян изведнъж да не е Пелипенко. Но няма как да знам...

Добрин и Мартин подходиха неправилно към Анджи, но и тя стъпваше малко като слон в стъкларски магазин в едно ново племе, което сама си избра в крайна сметка. Не подхожда добре в социалната игра Анджи, но компенсира с много други качества и е лесно да я харесаш.

Битката беше класическа за формата. Радвам се, че отново я има. Не познах, че Храбрите ще спечелят, но това щеше да стане факт ако не беше Анджи. Убеден съм, че Мартин и Добрин доста бързо щяха да си вкарат топчето. На трасето Храбрите имаха предимство и имаха лек аванс.
Като цяло добра битка се получи, като нямаше сериозни забавяния и издънки, като в предните сезони.
Пелипенко ми хареса много на каяка и цялостно. Мина 2 пъти трасето. Деси може би беше най-зле от всички, но отново, нищо крайно. Просто не е това нейната битка. А и не може все стрелба да се дава... Анджи беше другата със слабо гребане и забавяне.
Маги ми направи добро впечатление, също мина два пъти трасето. Въпреки че момичето явно не се е качвала на каяк. Как може да седнеш на носа на лодката? Поне малко мислене се иска, дори и да не знаеш...
Гешев беше забавен как се блъсна в понтона. Май е настинал. Говореше на нос.
Борисенко не беше разбрал правилата. Отново. Отдавам го на езика, а и явно в неговото племе не му обясняват добре нещата, което си е камък в тяхната градина.
От мъжете трасето най-добре се мина от Добрин, Микяй и Калоян.

Не гледах промото, но прочетох в темата, че ще е игра за памет. Ами в такъв случай моите прогнози са следните:
1. Стан
2. Борисенко и Борисенко за назидание ще го натирят без втори шанс на Изолатора, защото ако отиде там ще е трудно Раду да го победи, а идеята винаги им е била Раду да е техния герой на Изолатора.
-
1. Павката
2. Раду
3. Силвето

И Силвето да се спасява от тази мизерия и цирк.

# 204
Аз се чудя къде са им жилетките на двамата мъже от изолатора срещу Силвия? Или отново "правилата" не са това, което трябва да са? Целта им не беше ли да изравнят силите (мъже срещу жени) или нещо пак съм се объркала, или пък Силвия не е жена? 🤔 Към "принципната" продукция е питането!

Че те ако сложат жилетка с 30-тина килограма на Павката, той въобще няма да може да стане от земята Simple Smile  И е толкова изнемощял, мръсен и изнервен, че е крайно време вече да отпадне. Дано има късмет Силвия да не бърза да си ходи като Викито.

За това, че мъжете казаха директно на Силвето, че трябва да пазят дистанция, според мен си беше напълно нормално, въпреки че не беше джентълментско. Но въобще не е хипохондрично - особено както Павел е толкова зле вече, един вирус може да му докара много сериозни здравословни последствия и е разумно да се опита да ги избегне, доколкото може. Но при тази хигиена там е малко загубена кауза...

Докъде ни докараха, да чакаме с нетърпение отпадането от играта на човек, когото харесваме Satisfied Браво на продукцията, така се прави, когато се мисли как уважаемите зрители да не изпитват негативни емоции и да се ядосват, а да се радват, че техният любимец си тръгва Smirk

# 205
Моля някой да ме светне - от къде Анджела знаеше, че Силвия е паднала на елиминационната битка и затова избра да отиде при червените? Те двете битки, елиминационна и кастинг, не се засичат. Защото ми е нелогично да има шанс Силвия да се завърне от нейната си битка, а Анджела с довода, че вече няма какво да прави там и иска ново начало, да си бие камшика в новото племе и да остави Силвия сама на вълците. Та в кой момент Анджела узна тази информация?

# 206
Силвия изглежда зле. Отделно от психо-атаките във Варела, правилно искаха мъжете да е по-далеч. Ама искаха да е в ъгъла, а не до вратата. Явно се местят и там да лежат. Изглеждат доста зле и те. Раду е на предела, Павката отдавна го няма. Радост голяма за продукцията.
От снощи съм в шок. Ама такъв, все едно с правата лопата са ме ударили в главата.
Нямам думи за наглостта, алчността, глупостта и меркантилността на участници и продукция.

# 207
Моля някой да ме светне - от къде Анджела знаеше, че Силвия е паднала на елиминационната битка и затова избра да отиде при червените? Те двете битки, елиминационна и кастинг, не се засичат. Защото ми е нелогично да има шанс Силвия да се завърне от нейната си битка, а Анджела с довода, че вече няма какво да прави там и иска ново начало, да си бие камшика в новото племе и да остави Силвия сама на вълците. Та в кой момент Анджела узна тази информация?
То е ясно, че са казали на любимката на продукцията. Тя е на едно ниво с Маргарин и Аспирин щом стане дума за фаворитизиране

# 208
Т. е, твърдите, че коалицията е непочтена? Satisfied
Разбира се , особено когато сме крайно пристрастни към даден участник , и всичко при него е непочтено , като започнем от нощницата му , държанието му към чуждите съпруги , та чак до правото му да участва и да се задържи Joy
Забравих да добавя и факта , че е биологическо оръжие , и несъобразителността му , да се закопае в канавката. А най нагло вече се опитва да унищожи Раду

# 209
Ако спечели Мартин или Добрин, според вас по-нехаресван ли би бил от Алекса? Май масово не се харесват тези двамата.

Общи условия

Активация на акаунт