💪"Игри на волята: България" - сезон 6 (2024) - тема 11 (25.11 - 02.12)

• 55 145
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 495
Мартин не е софтуер мениджър, има две години стаж като Джава дивелъпър, едва ли е повече от джуниър.
Не знам какво им става на тези хора. Айде Стан не го слуша главата, ама Анджи и Маги? Бяха оплюти и стъпкани и те пак нищо не правят...

# 496
Утре ако паднат отново Храбрите ,да се надяваме Анджи ,Микяй и Маги да стрелят по един от М или Д.После М и Д ще стрелят по Маги сигурно и Стан вече ще решава срещу кой ще се изправя.

# 497
  • София
Това племе е уникум, двама нерваци-манипулатори, трима от глупав по-глупав и една Анджи, която като проверяващ орган си изказа наблюденията и даде предписания, но никой не я слуша.
Ах, колко ще е хубаво утре да са пак при Ралица...!

# 498
Това си е психически тормоз и насилие от страна на Мартин към Анджи, да я кара да се чувства виновна и да се извинява - с ултимативен тон. Много тъжно.
Не е добър пример Мартин в никакъв случай.

# 499
  • София
Мартин не е софтуер мениджър, има две години стаж като Джава дивелъпър, едва ли е повече от джуниър.
Не знам какво им става на тези хора. Айде Стан не го слуша главата, ама Анджи и Маги? Бяха оплюти и стъпкани и те пак нищо не правят...
Тук не става дума колко години стаж имаш, а какво правиш когато попаднеш във ситуация ти да ръководиш екип от хора (независимо от сферата, а това дори в университетите се учи и тренира). Аз по себе си мога да кажа, че след само 9 месеца стаж (също като Джава дивелъпър Joy) ми се наложи да ръководя екип: еми какви ги натворих тогава само аз си знам Blush Едва години след това разбрах каква е разликата между лидер и шеф.
А за Анджи и Маги, това което може да ги оправдае, че когато дойде техния ред беше все тая, защото в момента в който Микяй гениално заби третия глас на Стан, техните вече нямаха значение: нямаше как те двете да номинират някой от дуото

# 500
Тея двама нервни съсли забравиха как единия го вадиха, като морска краставица от морето. А другия как заточи цялото си племе на блатото.  Иначе са много добри Joy
Ето този коментар най-точно олицетворява двете сурикатчета! На тях все другите им виновни и са много силни в набиване на канчета, и търсене на кусури, а не вземат да се погледнат те на какво мязат. Като две дърти свекърви, седнали на пейката пред блока! Смешници с претенции!

И очилатия Маргарин му идвало да хване Анджи и да я изхвърли от играта с топчетата. Алоооооу, къде се намираш бе, шмекер! Направо вземи Вито и Ко и тях изхвърли 😁😁😁.
Добрин пък не били племе. Нали всички сте с червен екип, едно племе!? Ама той си живее с миналото от началото на сезона 😁

# 501
Хубава игра. Браво на Зелените, добре се сработиха.
За Червените не знам кое е по-отчайващо - двамата императори нагли до небесата, Стан както винаги витаещ някъде или Микяй с това си гласуване...
Мартин и Добрин достигнаха противността на Кралев, Благой и Анита за мен. Добри на терен, не са хич глупави, проучили са си предварително нещата, но като поведение и проявени чисто човешки качества оле мале.
Стан не е на планетата Земя отдавна.
Микяй прояви за пореден път голяма глупост с това гласуване по Стан.
Интересно щеше да е как биха гласували Маги и Анджи, ако бяха преди Микяй.
Ще ми липсва много Борисенко със своето добро настроение и чувство за хумор каквото и да става. Чакам с нетърпение подкаста с него.
Интересен ми беше подкаста със Силвия - особена е, но е добър човек. Запомнящ участник си беше.

# 502
Този епизод ми вървеше само като фон и дори не обърнах внимание кого са номинирали.
Сякаш всички ги тресе някаква странна вариация на Стокхолмски синдром, виждат доминацията на Добри и Марти и имат идеална ситуация да им спрат устрема, но уви не правят нищо в тази насока. Един Гешев имаше само, който влагаше мисъл и те пък го издърпаха в другото племе преди да се е разгърнал. Честно казано много пъти коментирах, че това което най-много ме дразни в дуото е как всичко им се нарежда като по поръчка и са доста надменни в отношението спрямо другите, но вече почвам да си мисля, че момчетата нямат вина затова, че противниците им не предприемат нищо срещу тях и напълно заслужено ще е ако стигнат до финал и евентуално някои от тях спечели.

# 503
Моля оценете епизод 65 сряда

Всички въпроси са задължителни и допускат точно един отговор.
Ако не сте изпълнили някое от тези две условия, след натискане на бутона

най-отдолу, системата ви връща нагоре към първия неотговорен (или с повече от един отговор) въпрос.

Ако не сте сигурни какво да отговорите - избирайте средната/неутрална оценка.
Гласуването отнема 1-2 минути а след първите няколко пъти, даже и по-бързо.

Можете да си променяте мнението, но ще свалям статистиката всяка неделя,
така че гласувания след това макар и възможни няма да бъдат отчетени в общата графика.
[/quote]

# 504
  • софия
.............
Един Гешев имаше само, който влагаше мисъл и те пък го издърпаха .......

но вече почвам да си мисля, че момчетата нямат вина затова, че противниците им не предприемат нищо срещу тях и напълно заслужено ще е ако стигнат до финал и евентуално някои от тях спечели.
Така си е. Hands V
И целта на продукцията е не да бъдат харесвани ДиМ.
За да се шуми около финалите и победителя трябва повече хейт и по-малко доволни зрители. Grinning
Обратното значи малко коментари и бързо забравяне.
Не случайно са събрани точно тези съотборниците за ДиМ.

Аз харесвам момчетата. Подготвени, нахъсани, способни. И твърде млади, за да усетят накъде ги повлича сюжета.
Ако в племето им имаше авторитети, поведението им щеше да е друго. Играта също. Синхроните - монтирани тези, които сега не видяхме.
Продукция.... Trollface

Единствено ме подразни обявяването им от продукцията за "официалните треньори на Ив".
В средата на сезона, триста дяволи Imp
Продукция ..... Trollface

Лично мнение Hands V

# 505
Не съм съгласна с хейта по Марто и Добри.Помните ли Анджи,когато искаше тя да е тази,която стреля с прашка ,а Силните я държаха върху количката ?Тя им провали играта.И уж щеше да се номинира,пък не го направи.Сега пак изяви желанието си да е на топчето,ато остави впечатлението,че се е упряжнявала и го може.По същия начин провали  Смелите.Вече си мисля,че тя иска да мине през всички игри ,готвейки се за финал.Но както каза Марто на Стан,пробите и подготовките се правят в къщи.Тука сме на състезание.

# 506
  • София
Не съм съгласна с хейта по Марто и Добри.Помните ли Анджи,когато искаше тя да е тази,която стреля с прашка ,а Силните я държаха върху количката ?Тя им провали играта.И уж щеше да се номинира,пък не го направи.
Май гледаш друго предаване. Върни си пак епизодите и тогава пак да говорим.
1. На играта с прашката, проблемът беше във ласото (на прашката тя беше доста бърза, не че имаше значение) и Анджи много ясно им каза, че не го може това ласо, но другите въпреки това решиха тя да бъде там.
2. На тази игра Силните се спасиха и не се номинираха, така че нито е провалила играта, нито пък е имало как да се предлага да я номинират тогава. Това предложение дойде доста по късно и във съвсем друг контекст
Единствената игра, за която можем да кажем че вина за загубата е на Анджи е тази на колелото, когато така и не разбра как да застане там и да вземе поне една точка от много слабата там Маги (и с това победата за племето)

# 507
Павката да поема като коментатор ролята на Димо, а Раду ще е чудесен в ролята на Ралица. Вече се изградиха като добър колектив. Simple Smile
 Павел и Раду Рад Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 00:42 от ilenkata

# 508
Да не сложат Мартин и Добрин за водещи. Все пак са наясно с всички игри и правила Trollface
Стан ще им е асистентка

# 509
Мартин и Добрин ме плашат, като изкуствен интелект са ,тренирани и програмирани, без проява на нормални човешки чувства като емпатия ,уважение и зачитане на чуждото мнение. Те не оставят другите да говорят, прекъсват ги ,абсолютно презрително отношение . Ако това са победители и пример ...много сериозен бъг има във възпитанието на младите 🙁 Къде сбъркахме 🤔

Общи условия

Активация на акаунт