BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 612
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 15
Може да им дават писма от/или обаждане с/някой близък отвън, затова да плачат всички..

# 16
Този сезон в нито едно реалити нямам категоричен фаворит. Симпатизирам на Марио, но с едно на ум. Гого да не се окаже верно с мисия "милионер". Ако е така, жадувам да видя ванесината физиономия 🤣

# 17
  • София
На кой викаме Дрънкулката?
Може би Ланеца Laughing

# 18
На кой викаме Дрънкулката?
Извинявам се - ланеца. Спомена се, че и той ревал в промото.

# 19
Никой не харесвам аз и на никой не искам да дават наградата. Искам да обявят, че в тоя сезон от калтаци единственото хубаво нещо ще е да дадат наградата с благотворителна цел на болен човек имащ нужда от лечение. Тези пари може да са награда възвеличаеща глупостта, но може и да бъдат дар за някой, който, ако оцелее ще бъде полезен за това да помогне да промени това наше прогнило общество. Амин и дано!!!

# 20
Може да им дават писма от/или обаждане с/някой близък отвън, затова да плачат всички..
Има логика. Вчера по време на лайфа Атижа обясняваше, че майка ѝ щяла да идва за финала.

# 21
Гласувах за Гого. Де да знам защо, не ме дразни 
Тъпото е, че този сезон нямам фаворит, за когото искрено да стискам палци.

# 22
То кой не е за директна елиминация, предлагам тия от Нова, да си събират багажа и да напуснат телевизята..завинаги .🤣
Едно време какви предавания имаше..а , какви водещи.. тия сега са някакви Имитатори, начело с Башо-лапсуса

# 23
Хаха, Ванеса наистина ли си мисли, че има шанс с Гого ?
Май Радо й беше първата любов, но макар и по- млада от него, и там няма да е много вървежна. По- скоро силиконка би забил тоз елементарен тип.

# 24
То кой не е за директна елиминация, предлагам тия от Нова, да си събират багажа и да напуснат телевизята..завинаги .🤣
Едно време какви предавания имаше..а , какви водещи.. тия сега са някакви Имитатори, начело с Башо-лапсуса
Аз пък харесвам Александра много повече от жените, които водиха с Ники Кънчев. Той обаче липсва.

# 25
Гого да не се окаже верно с мисия "милионер".
Побългарена версия на “беднякът милионер” Hug

# 26
За Атиджа гласувах. Просто се разочаровах от Марио.

# 27
Гласувам за Марио само заради Ланеца... Да не вземе той да спечели.

# 28
  • София
Не вярвам в конспирацията, че Гого е в мисия и го играе милионер, а пък техните си живеят във Враца..
Вчера в неформален разговор той каза, че и в Германия е играл народна топка. Той там е отраснал и му личи. Възпитан, културен, премерен,  личи си, че не е ашлак, личи си по поведението му, дори когато спори го прави без агресия и крясъци. Просто му личи, че не е оттук и е за малко... 
Нека някой да покаже доказателства, за нещата които твърди, че да се убедим и ние в тази врачанска теория..

# 29
За Атиджа гласувах. Просто се разочаровах от Марио.

Аз също гласувах за Атижа (както и в Нова плей) … чиста душичка, нищо грешно не е направила през целия сезон

Общи условия

Активация на акаунт