BIG BROTHER 2024 - сезон 6 (тема 7 - 25.11 - финал)

• 96 961
  • 2 861
  •   1
Отговори
# 2 490
Този турбо фолк хит на Георги ми излиза непрекъснто в Тик ток ,цял ден вече и аз си я тананикам тая простотия
"Очите черни,косите черни, устните и меденошикерни..." Headphones

# 2 491
Да, за университета е странно, но каза че оценява като грешка, че не е продължил. Не му повярвах и за изборите в ромските махали.Всичко друго беше на ниво, чак ме учуди. За трудностите в живота, за това, че родителите му не са приели жена му, за онези етикети, които му лепнаха… / ревал 40 мин в банята/. Евала , беше себе си !! Но най ми хареса, че спомена мишките, които се скатаваха до края… И да, без него нямаше да е същото. Много цветен и колоритен образ !!

# 2 492
Глу-пос-ти! Simple Smile и 1, и 2, и 3 са големи глупости.
А слухът го пуснах аз в минутата, в която видях визитката на Ивоне при влизането в Къщата на Биг Брадър.  В темата го пуснах. Писах, че тоя е мъж отвсякъде! Не съм се съмнявала.
Но ако напишеш, че съм токсична, ще извикам модераторите.

Явно през живота си не сте срещнала трансексуален мъж, който иска да стане жена. Ами, нека Ви образовам.
При трансексуалните има терапия с хормони, под формата на хапчета, която се приема редовно. Инак няма как да се поддържа илюзията, че трансексуалния е от другия пол. Не е достатъчна само операция.

Мога да Ви дам някои заглавия. Например " Приключенията на Присила, кралица на Пустинята".
" Грозната Бети" сезон от 1 до 3 включително, където също беше портретиран образа на Алексис Мийд като трансджендър жена.
" Горещо с Венета Райкова" с гост Елза Парини
" Втори План" с Мартин Карбовски, проект " Различните".
" Отмъщение по Женски" с Камерън Диаз.
" Момичето от Дания".

Това са примери. Очевидно е, че не сте запозната с това по какъв начин се поддържа трансексуален освен с медицински интервенции.

Преди да отричате чуждата гледна точка, трябва да предоставите доказателства за истинността на Вашата.

Аргументацията Ви към моя пост, никаква. Благодаря.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 22:02 от Ronda23

# 2 493
  • SF
Не съм запозната с поддръжката на транссексуалните. След образователната лекция продължавам да не съм запозната, но не се натискам. Не ми се налага да поддържам транссексуални жени, а и не е по темата.
Пишете за Биг Брадър предаването и участниците в него, а образователните постове оставете за съответните теми, пишещите в тях евентуално биха се интересували от тази материя.
Нали не си мислите, че ще изгледам 1-3 сезон на Грозната Бети и останалите препоръчани предавания? И не, няма да се аргументирам защо няма да го направя.

Моля!

# 2 494
Във връзка със слуха, че Ивонне е била мъж, Вие казахте, че говоря глупости. Аз приложих знанията си по темата. Каква е истината, нямам претенции да знам.
Мога да препоръчам, ако имате любопитство, да прочетете статията във връзката.

https://medpedia.framar.bg/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8% … D0%BE%D0%BB%D0%B0

Обсъждането на тематиката дали Ивонне е трансексуална се свързва с тази тематика. Аз просто базирах мнението си на това какво знам за това.

Няма да обсъждам моята морална гледна точка до колко е правилно да обезобразяваш собствените си гениталии и това дали пиенето на хормонални лекарства наистина променя пола.

# 2 495
Богданска е споделила снимка в Инстаграм, на която е тя и всички участници....без Марио.

# 2 496
Богданска е споделила снимка в Инстаграм, на която е тя и всички участници....без Марио.

Вероятно Марио е давал интервю за Голямата сестра, след финала на ББ..

# 2 497
Сега от подкаста на Голямата сестра и интервюто с Георги, научих, че братовчедка му Ирена Петрова участвала в сезон 2015г. Аз не съм го гледала, пуснах за кратко един епизод, за да видя коя е...и някакви тотално неизвестни хора, както и да е. Но! В тоалетната на двора имаха камера и показваха кадри от нея.
За мен това е абсолютно недопустимо, дори там някой да ти следи физиологичните процеси.

Ирена я харесвах, много добре игра и ме беше яд, че отпадна. Може би това е единственият случай на агресия, който съм одобрила.

# 2 498
Заради този бой ли я отстраниха? Другата изглежда смахната, малко Косара вайб.

# 2 499
На другата й бяха дали алкохол, докато е била на лекарства, тотално неадекватна и агресивна беше.
А и Ирена се защити, тъй като охрана така и не влезе, макар че имаше нужда.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 23:10 от Mama xxl

# 2 500
В ББ не се ли влиза с паспорт? И там пише кой какъв е.

# 2 501
Ирена доста злослови срещу Марио в тоя сезон. Даже имах лично спречкване с нея, явно се опитваше да защитава Георги като нейн роднина.

Pepina_n3 има резон. Но, може ли да се променя пола вече в документите в България, не знам. Я да проверя.

Ето на какво попаднах:

https://kk-law.eu/%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BE-%D0%B7%D0%B0-%D1%81%D … D0%BE%D0%BB%D0%B0

# 2 502
Не им следя нещата в СМ, само тук в темата. Аз почнах по-късно сезона (като разконспирираха Петър) и не съм гледала как се вихрят роднини и приятели на участниците. По принцип за мен е грешка близките на участници безогледно да ги защитават отвън, защото накрая настройват хората не срещу когото искат, а срещу своите. Сега се сещам, че сестрата на въпросната Ирена не се представи добре като защитник на сестра си в студиото с коментаторите.

# 2 503
  • Stockholm
Не знам защо изобщо трябва да се дискутира какъв е рождения пол на Ивоне. Мъж отвсякъде, преминал хормонална терапия и редица операции. Паспорта си го е оправил в чужбина и определено е имал изискване към продукцията на Биг Брадър да не се обсъжда темата и да не се подлага на съмнение половата му принадлежност. Той се чувства жена и е държал това да не се развенчава. Те коректно изпълниха тази точка в договора.

# 2 504
Не знам защо изобщо трябва да се дискутира какъв е рождения пол на Ивоне. Мъж отвсякъде, преминал хормонална терапия и редица операции. Паспорта си го е оправил в чужбина и определено е имал изискване към продукцията на Биг Брадър да не се обсъжда темата и да не се подлага на съмнение половата му принадлежност. Той се чувства жена и е държал това да не се развенчава. Те коректно изпълниха тази точка в договора.

Хормоналната терапия не е временна. Постоянна е. За цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт