⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 28 138
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
Liashka, да с предварително записан час.

# 106
  • Варна
В МЦ Младост има мамограф, със записан час не се чака.

# 107
  • Варна
Благодаря ви момичета! Виждам, че няма свободни часове там, а направлението е взето преди около 10 дни. Пациентката не е и от града. За лаборатория Русев какво ще кажете?
Тези часове са за ехограф, ако някой иска той да бъде направен от Куцаров.
За мамография както вече са написали се отива без час.
Ще ти направят електронно досие към сайта на Куцаров. Там ще качат както разчитането на pdf, така и файловете от мамографията.
На хартия също ще ти дадат разчитането и диска.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 16:16 от missNoir

# 108
Дами, извинявайте за офтопика, но ме замислихте, че последно съм си правила такъв преглед преди сигурно 5г или повече /но не помня кое от двете мамограф или ехограф/. Май е време да повторя. Кое беше препоръчителното за профилактика на 36г без досегашни находки и без фамилна обремененост? Благодаря!

# 109
  • Варна
Дами, извинявайте за офтопика, но ме замислихте, че последно съм си правила такъв преглед преди сигурно 5г или повече /но не помня кое от двете мамограф или ехограф/. Май е време да повторя. Кое беше препоръчителното за профилактика на 36г без досегашни находки и без фамилна обремененост? Благодаря!
Ехограф за теб.
Мамография е след като се навършат 40 години.

# 110
Момичета, дали в турските магазини има шампоан Bioxin, с червената опаковка и замразено кюнефе?

И още един въпрос, който не знам дали е за тук.
Освобождава ни се двустаен необзаведен апартамент в района на АГ болница, та има ли търсене в момента на необзаведени апартаменти или всички искат само обзаведени?

# 111
Здравейте, моля за препоръка за студио/салон за масажи във Варна. Искам да направя подарък ваучер за масаж.
Всичко от Младост посока изхода на града няма да устройва бъдещия ползвател Simple Smile

# 112
Здравейте, мога ли да подам заявление за подновяване на лична карта и шофьорска книжка в някое управление в града, тъй като по постоянен адрес се водя в друго населено място?

# 113
  • ВАРНА
Относно стъклените играчки за елха ми излезе реклама,че тази добричка фирма

ще има щанд на базара до Операта.

# 114
  • На плажа
Здравейте,знаете ли къде могат да ми свалят клип от видеокасета на флашка?

# 115
Здравейте,знаете ли къде могат да ми свалят клип от видеокасета на флашка?
Опитай в Кодак студио на Ген. Колев. 64

# 116
  • Варна
Знаете ли дали някъде вече има дрян за сурвакници? За детската градина ми трябва.

# 117
  • Варна
Знаете ли дали някъде вече има дрян за сурвакници? За детската градина ми трябва.
Моята приятелка взе тази вечер и тя за градината… на колхозния на Пискюлиев, където продават елхи, каза зад елхите някъде скрити били. Та разходи се из колхозния ще ги намериш.

# 118
  • Варна
Момичета,доволни ли сте от електронните водомери.В чуденка съм.Трябва да сменям на 2 апартамента и от фирмите на ВИК ми казаха,че до 1г.всички ще станат дистанционни.Племенника ми работи към ВИК в друго населено място и които са за смяна,ги сменяли с дистанционни.

# 119
Ние сме с дистационен - много е удобно. Не се налага да следя кога ще минат за водата и да оставям бележки.

Общи условия

Активация на акаунт