⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 26 842
  • 763
  •   1
Отговори
# 30
Търся нещо, което дори не съм сигурна дали все още може да се намери. Става въпрос за прост, метален свещник, който представлява нещо като чинийка с един шип, на който се набучва свещта. Много е удобен за всякакви свещи, които да се декорират.
Виждали ли сте скоро нещо подобно?

мисля че в джъмбо видях подобно. Дано не дезинформирам.
И аз там съм мяркала преди време. Обикновенно проверявам в гръцкия джъмбо, щот там има би трябвало и в нашия да е така.
https://www.e-jumbo.gr/anazitisi-proionton/?search-for=%20%CE%BA … CE%B3%CE%B9%CE%BF

# 31
  • Варна
Магазин Silver court в Делта планет затворен ли е? Не го намирам на сайта на мола.

# 32
  • Варна
Магазин Silver court в Делта планет затворен ли е? Не го намирам на сайта на мола.
Да, разшириха оптиката за сметка на помещението на Силвър.

# 33
Вече изобщо няма Silver Court в Делтата, остана само един щендер на Пандора. 😡

# 34
Има ли някой представа от къде мога да купя патрон Co2 за сода или да ми заредят стария?

# 35
Здравейте от къде във Варна мога да купя такива наушници, че да влиза ухото вътре и да се регулират. Вече поръчвам трети чифт чрез интернет и пристигат съвсем различни от снимките. Идват твърди, неудобни, малки без да влиза ухото в тях.

# 36
Има ли някой представа от къде мога да купя патрон Co2 за сода или да ми заредят стария?

Бутилка има тук във Владиславово са, до бившата Борисова воденица.
И за зареждане бях чула наскоро, но не помня вече къде го гледах и кой предлагаше.

# 37
Попитайте в Цикония дали зареждат. По принцип фирмите които предлагат пълнене на сгъстени газове в бутилки ( азот, кислород, въздух за мед. цели.... ) мисля че предлагат подобна услуга.

# 38
  • Deutschland/HE
Има една фирма Атмосфера, те зареждат бутилки с кислород и всякакви други газове. Базата им е на кофти място, но са много точни. Има телефони и може да ги питате.

П.С. Три години поне два пъти в месеца майка ми ходеше да пълни бутилка с  кислород за баща ми.

# 39
Здравейте от къде във Варна мога да купя такива наушници, че да влиза ухото вътре и да се регулират. Вече поръчвам трети чифт чрез интернет и пристигат съвсем различни от снимките. Идват твърди, неудобни, малки без да влиза ухото в тях.

Кик, Шихо, тип топ,, провери ли?

# 40
Аз миналата година купих от Oysho. Не влиза чак ухото вътре, но са като на снимката.

Откъде мога да купя тишу коледна хартия, освен в Слънчоглед?

# 41
# 42
  • Варна
Препоръки и контакт за водопроводчик търся.

# 43
  • Варна
Не знам дали още е актуален телефонът му, но аз бях много доволна от този човек.

Васко 0888786536

# 44
Здравейте, пропоръчайте магазин за злато от който сте доволни. 🙂

Общи условия

Активация на акаунт