⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 26 839
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, пропоръчайте магазин за злато от който сте доволни. 🙂
Аз скоро купувах от Любо голд. До Графити му е ателието.

# 46
Здравейте, пропоръчайте магазин за злато от който сте доволни. 🙂
Зад катедралата, има златарско ателие със страхотни продавачи и майстори.

# 47
Вис Виталис борсата за бебешки дрешки и храни под ТУ има ли я още?

# 48
  • Варна
Медицинско за започване на работа в събота може ли да се извади отнякъде?

# 49
Момичета, откъде мога да купя хубав шипков мармалад? (за слепване на меденки)

# 50

Mиналата година на Коледния базар до общината имаше щанд със сладка - всякакви, шипковото им купих и си беше супер. Ще ходя да търся и аз утре или в петък.
На Фермерския пазар също имало хубав шипков мармалад от редовите продавачи

# 51
В Лидл продават, взимала съм и е хубав.

# 52
  • София
В ДМ също се предлага хубав шипков мармалад

# 53
  • Варна
На фермерския пазар до ФК в неделя.
🥞 Доставете си несравнимо удоволствие с шипковия мармалад Дивен кът!
👇Как в най-кратък срок да го опитате - план в 4 лесни стъпки 👇

☑ Заповядайте на Фермерски пазар Варна още тази неделя пред ФКЦ, започваме в 11 ч.
☑ Шипковият мармалад ще откриете на щанда на винарна Тракийски легенди.
☑ Разходете се по редиците на пазара, за да немрите най-подходящата основа за мармалада. Пресен хляб с квас - пълнозърнест, лимецов или безглутенов. Изборът е ваш!
☑ Приберете се вкъщи, намажете и похапнете с удоволствие!

🥞 Шипковият мармалад Дивен кът е приготвен по традиционна рецепта, само с шипки, захар и вода. Без излишни добавки. А вкусът му ще ви върне в детството и ще ви припомни вкуса на бабиния мармалад 🤎

🍃 Фермерски пазар - Варна - чиста храна и качествени продукти от местни производители!

# 54
Благодаря много, за жалост неделя точно няма да мога , имате ли представа дали събота са в мола? ( поне преди мисля че така беше)?  И в гранда или делта?

# 55
  • Варна
Благодаря много, за жалост неделя точно няма да мога , имате ли представа дали събота са в мола? ( поне преди мисля че така беше)?  И в гранда или делта?
бяха в гранда съботите, сега не знам и аз, че фк ми е по- близо и там ходя. Може да им пишете на страницата.

# 56
  • Варна
Фермерския пазар в събота е в Делта Планет Мол.

# 57
  • Варна
Фермерския пазар в събота е в Делта Планет Мол.
Там мисля, че е друг фермерски. Тези първите създатели на фермерския бях в мол Варна и на фк. После от мол Варна отидоха в гранда и фк. Междувременно в делтата имаше събота пак някакъв пазар, което ме кара да мисля, че са 2 различни.

# 58
# 59
Знам че не е мястото да питам тук,  но не знам къде... а тук всички са много добре осведомени по всякакви въпроси.
Поръчах за дъщеря ми по интернет яке от кроп. Пристигна якето и има някаква странна ластична лента -  широка около 5 см. и черна , еластична и зашита по суперстранен начин по диагонал на гърба  - от вътрешната страна пада се върху подплатата , единия край е вшит в подплатата на раменния шев а другата в шева на подплатата  на талията на радиалната страна на якето. Всъщност може да пада зад човека или пред,  ако човек се мушне зад лентата но не виждам защо. Не е плътна, хлабаво стои,не виждам какво държи В напълно недоумение съм, дали не е някаква лента зашита по погрешка. Питах познати наоколо- никой не е чувал за такова нещо.

Навремето си купих яке ветровка - което имаше две големи и доста дълги ленти защити вътре в  джобовете с катарами. Докато разбера че якето било за яхтсмени и това било да се закачаш за руля. В случая тази лента няма как въобще да сработи за такава цел, нито якето има такава визия. Пък и не е там лентата нито се закопчава.

Общи условия

Активация на акаунт