⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 26 841
  • 763
  •   1
Отговори
# 60
Изпратете снимка да видим

# 61
сори за прозата наоколо

# 62
  • Варна
Това не е ли за да предотврати изхлузване на якето, ако се носи разкопчано?

# 63
  • Варна
На дъщерята едно яке имаше подобни ленти, беше дълго. Оказа се, че те са за да го прибират и да стане в по-къс вариант. Аз мислех, че са само декоративни, а баща й се светна за какво иде реч.

# 64
Аз съм виждала само че с 2 такива ленти. За да може да се носи и на двете рамена когато е топло, за да не се изхлузва  и да не се носи на ръка - за удобство. С една лента никога не съм виждала.
https://static.glami.bg/img/800x800bt/414835939.webp

# 65
На дъщерята едно яке имаше подобни ленти, беше дълго. Оказа се, че те са за да го прибират и да стане в по-къс вариант. Аз мислех, че са само декоративни, а баща й се светна за какво иде реч.

И това яке е дълго, Не ми стига фантазията да си представя как тази лента ще го скъсява. Мисля че тук не  е била това идеята.

Аз съм виждала само че с 2 такива ленти. За да може да се носи и на двете рамена когато е топло, за да не се изхлузва  и да не се носи на ръка - за удобство. С една лента никога не съм виждала.

Благодаря, това е доста интересна идея, вижда ми се сякаш няй-смислената за момента. Но за дъщеря ми лишена от всякакво приложение : )

възможно е , не съм знаела че може да има такъв начин на решение. Обаче не  разбирам как точно го предотвратява ако е с опън и  когато е закопчано якето трябва да се усеща още по-опънат ластика.

# 66
  • Варна

възможно е , не съм знаела че може да има такъв начин на решение. Обаче не  разбирам как точно го предотвратява ако е с опън и  когато е закопчано якето трябва да се усеща още по-опънат ластика.
Този ластик е през рамото, минава през гърдите, ако това е въпроса Grinning

# 67
  • 🌊
Някой знае ли в колко отваря лабораторията на втория етаж на Терапията?

# 68
  • Варна
Ето какво открих относно якето:

В коментара към снимката пише, че можело като се закопчеят циповете, да се превърне в чанта... Thinking
Може би и вашето е такова комбинирано.

# 69
Здравейте! Спешно търся магазин с мъжки къси панталони (спортно-официални), дънки и/или бермуди.

# 70
  • Варна
Аз съм виждала само че с 2 такива ленти. За да може да се носи и на двете рамена когато е топло, за да не се изхлузва  и да не се носи на ръка - за удобство. С една лента никога не съм виждала.
Точно това е идеята, но в случая якето ще се носи на гръб кросбоди, а не като на снимката, като раница.
Не знам, re ge, дали ме разбра, но аз теб отлично и без снимка. Много добре го беше описала.

# 71
Благодаря много , златно сте! Знаех че ще ми спасите !

За през гърдите   отпред, да не пада якето щерката каза че не било удобно. Все едно чанта нося беше коментара й.

# 72
  • Под Слънцето
Хей, купих си разни дреболии за украса вчера и сутринта  ми хрумна, че едните гъбки ( те са на клечки), мога да ги забия в пластилин примерно, като елхичките наредя отзад зад тях или наоколо. Всичко мисля да го събера в капак от картонена кутия ( примерно от бонбони) , обаче пластилин не открих в Кауфланд по обед. И ще ми е нужен само в зелен цвят. Та помагайте с идеи, моля.

# 73
С такава гъба за аранжиране на цветя например, ако се среже да се побере в капака:
Скрит текст:
Иначе пластелин може и в Пепко да има, нали в някои от Кауфландите има и Пепко.

# 74
В Лидъл по едно време имаше пластелин там където продаваха неща за дома.
Другия вариант е от Вулкан вземаш маджун за прозорци и зелена боя на спрей. Правиш ландшафта с маджуна, после една боя и отгоре садиш каквото там имаш на клечки.

Общи условия

Активация на акаунт