⚓ На пазар във Варна - тема 78 ⚓

• 26 871
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Не кога да вляза да подам електронно документи за синя зона. Отказва да ми отвори посочения на страницата им линк. Някой да е имал такъв проблем? Не ми се занимава да ходя лично, предишни години подавах онлайн без проблеми.

# 721
  • Варна
И аз не мога. Нищо свързано със Синя зона не ми се отваря. Явно има проблем. Да не би да е сменен сайта, както смениха приложението?

# 722
  • Варна
Ами аз пуснах търсене в Гугъл и от там взех линка. Ако имаше нов сайт, би трябвало да излезе.

# 723
  • Варна
Здравейте!
Къде мога да купя такива звездички? И брокат ,различни цветове?
Скрит текст:

# 724
Някой със скорошни отзиви за ресторант за китайска храна?!

# 725
  • Под Слънцето
Азия-та за мен си остана най през годините. Поръчвам по телефона и минавам да си взема яденето след час.

# 726
  • Варна
Здравейте!
Къде мога да купя такива звездички? И брокат ,различни цветове?
Скрит текст:
Емарт на Шипка, Перла на Владислав Варненчик, Баба Марта срещу Второ районно.

# 727
Прочетох, че картите (пластиките) за деца от 7 до 14г. изтичали в края на февруари. Не разбрах, обаче, това за всички  ли важи ? Моето дете има пластика със срок до 8 септември 2025г. Трябва ли да ходим да вадим нова ?
https://www.moreto.net/novini.php?n=507313

# 728
Търся си съд за дълги прибори-черпаци, бъркалки, щипки и подобни. Може и да не е точно предназначен за това, просто подходящ съд. (какъвто, всъщност  съм виждала предимно на картинки). Търсих и не намерих във Виско, Кулински, Pepco, Тип топ, няма значение качеството.

Някакви идеи?

# 729
  • Варна
Светкавица , някакъв вид кана

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 21:33 от k_savova

# 730
Нещо такова ще ми е от полза, но откъде да го купя? Вкл и от ФБ групи не успявам.

# 731
  • Варна
Откъде мога да купя готов блат за торта?

# 732
Нещо такова ще ми е от полза, но откъде да го купя? Вкл и от ФБ групи не успявам.
Виж в групите за порцелан.
Например българските кани едно време от Китка завода.

Иначе такива съдове има в магазините Мъпет маг(втора употреба, които са, но има отдели внос от чужбина на домакински пособия.
Например в тези групи
Скрит текст:

Или такъв тип ]

Или Домовете на мацките. Така се казва друга група.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:10 от alethea

# 733
Не кога да вляза да подам електронно документи за синя зона. Отказва да ми отвори посочения на страницата им линк. Някой да е имал такъв проблем? Не ми се занимава да ходя лично, предишни години подавах онлайн без проблеми.

Линка с малка корекция в адреса се отваря, но мисля, че вече не може да се подава онлайн само на място.

Скрит текст:
Ето този линк води към страницата по-горе

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:17 от deede

# 734
  • ВАРНА
Кутия за спагети?Има различни видове.

Общи условия

Активация на акаунт