Бързи здравословни въпроси и отговори – 49

• 24 100
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
Аз затова питах кардиолог ли го е назначил това. Знаеш как обикновено за бетаблокерите казват - почваш го и вече все ще си го пиеш, едва ли не няма вариант за спиране. И изведнъж - схема за бетаблокер която е за броени дни, при това от ОПЛ.

# 751
Приятелят ми от вчера е с болки в главата, усилват се при навеждане напред. Също вчера си откри твърдо топче отстрани на врата, което не го боли. Утре ще ходи при личния, но се притесних за това твърдо топче - на някой случвало ли му се е?

# 752
Здравейте! Как да се излекува зачервена кожа, няколко дни след изгаряне

# 753
  • София
Здравейте! Някой, който е пил Конкор (или друг бета блокер) може ли да ми каже дали тази схема за прием е добра? Имам краткосрочни състояния, подобни на паник атаки, които протичат с ускорен пулс в покой (до 120 удара в минута), стягане и пулсиране в гърлото, чувство за тревожност. Лекар ми изписа Конкор 2.5 мг по следната схема:

- 14 дни половин таблетка (1.25 мг)
- 14 дни една таблетка (2.5 мг)
- 14 дни половин таблетка (1.25 мг)

Аз вдигам пулса и то доста повече от Вас, до 170, след преглед при кардиолог се установи, че нямам проблем със сърцето. Направиха ми ЕКГ, ЕхоКГ и холтер и ми назначиха Корлентор от 7,5 мг по 1/2 таблетка сутрин. За първи път виждам такава схема на прием на Конкор.

# 754
Здравейте! Как да се излекува зачервена кожа, няколко дни след изгаряне
Дефламол, витасин, цикатридина..

Приятелят ми от вчера е с болки в главата, усилват се при навеждане напред. Също вчера си откри твърдо топче отстрани на врата, което не го боли. Утре ще ходи при личния, но се притесних за това твърдо топче - на някой случвало ли му се е?
Предполагам е синузит, а топчето е лимфен възел, реагиращ на инфекция.

# 755

Общи условия

Активация на акаунт