Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 89

• 27 739
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Благодаря за чудесните идеи за скриване на външното тяло. Климатика е във ваканционен имот и не ми се иска да загрозя фасадата. Та затова.
Мога ли да помоля дори на лични за снимки на ТВ на тавана , харесвам нестандартни идеи, а ми предстой обзавеждане на едно малко студио.

# 511
Нашият паркет е лепен върху подложка.Не на замазката.Не помня вече каква беше.

# 512
Ето как изглежда телевизор на тавана. Обобщавам- много е удобно за гледане, но естествено ако си на леглото. Simple Smile  На нас ни беше супер.
https://www.booking.com/hotel/bg/bashchin-dom.bg.html?aid=318615 … Tab=photosGallery

# 513
Нашият паркет е лепен върху подложка.Не на замазката.Не помня вече каква беше.
А как не мърда , подложката у тя ли е лепена на плочата, имате ли спомен, или някой който да попитате за метода .

# 514
Да, лепена е, примерно ОSB да беше.Даже не помня защо така решиха да е.

# 515
Ето как изглежда телевизор на тавана. Обобщавам- много е удобно за гледане, но естествено ако си на леглото. Simple Smile  На нас ни беше супер.
https://www.booking.com/hotel/bg/bashchin-dom.bg.html?aid=318615 … Tab=photosGallery
Не знам за телевизор на тавана... Определено не ми харесва. Трудно ще ме убеди някой, че е удобно. Ако беше отдавна тупаките в жанра щяха да го ползват тоя прийом.
Но виж жилището ми е интересно въпреки, че не е моят стил и сега ще го разглеждам в детайли докато чакам пералнята да изпере.
Изведнъж си дадох сметка, че за да ме привличат така рязко интериорни решения, които са много далеч от собствените ми вкусове, това ще да значи само едно - твърде много вече всичко е залято от еднотипни неща.

# 516
малко като истукан трябва да лежиш, та да гледаш нещо в тоя телевизор...
от гледна точка на удобството - не ми харесва

# 517
И на мен ми изглежда много неудобно така. Трябва да лежиш само по гръб и без възглавница🙄

# 518
Да, лепена е, примерно ОSB да беше.Даже не помня защо така решиха да е.
Нещо такова дървено е било подложката с цел изолация пак нали ?

# 519
Да, аз това и казах за телевизор на тавана- удобно е, ако си легнал. За 1-2-3 нощувки и за пробване на нещо различно е ок. Но за постоянно- не.

# 520
  • Бургас
Хубаво телевизор на тавана, ама тези хайдути по стените ми идват в повече Simple Smile
Иначе в баните няма плочки. Интересно ми е какво са ползвали - саморазливен под? И какво ще се случи с тази мозайка в банята след продължително ползване, няма ли да хване мухъл...

# 521
На мен пък ми харесват хайдутите. Изникват така сакаш от някаква мъгла като шепот на родовата памет. Харесва ми и силния контраст със съвременното обзавеждане. Skabrin design ок искат някакъв собствен почерк да заформят. Ама си имат още много да шлифоват. Бая петилетки.

# 522
Дами, виждали ли сте някъде по бг сайтовете огледало арка със златна рамка?

# 523
Лаура Ашли , Emag като гледам на първо четене.

# 524
Пропуснах да спомена - около 50, макс 60 см височина, за стена. (имам алергия към Емаг Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт