Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 89

• 27 739
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Mediterraneo
Ау, че брутално тъпа идея е това с тв на тавана! Даже не мога да си представя и 2 минути да гледам.

# 526
  • Бургас
second, да поръчаш само рамка и да дадеш да ти изрежат огледало по нея не е ли вариант?

# 527
Има опции в амазоните, чудя се дали обаче няма да се потроши до тук. Затова ми се иска нещо местно, но ако поръчвам рамка и рязане много ще се оскъпи.

# 528
Да, лепена е, примерно ОSB да беше.Даже не помня защо така решиха да е.
Нещо такова дървено е било подложката с цел изолация пак нали ?
Вероятно да, защото първи етаж лежи директно на основи, няма мазе отдолу.Утре ще питам ММ как беше, че
минаха 15г и не помня.

# 529
Има опции в амазоните, чудя се дали обаче няма да се потроши до тук. Затова ми се иска нещо местно, но ако поръчвам рамка и рязане много ще се оскъпи.
Имам вече 2 или 3 поръчани огледала от Амазон.де. Последното дойде по Коледа. Поръчвай смело.

Аз като писахте за ТВ на тавана и реших, че е със стойка. Гледах за един проект. Стои прибрано към тавана и се пуска с дистанционно надолу, за да се гледа после като нормален ТВ. Пак идваше малко височко, но все пак гледаш нормално..   Концепцията им за мен не е ОК.

# 530
  • Варна
Препоръчайте фирма, която изработва мека мебел по поръчка. Искам да си направя нещо като кухненска пейка по мой размер и модел, който е в главата ми, но мога да го обясня. Питах на 2 места във Варна, но не можели. В краен случай и софийска фирма ме устройва, ако правят доставки.

# 531
Коритаров  са ми правили всякакви " изгъзици" по поръчка. Не знам дали рабоят извън София, но можете да се свържете с тях.

# 532
  • Варна
Препоръчайте фирма, която изработва мека мебел по поръчка. Искам да си направя нещо като кухненска пейка по мой размер и модел, който е в главата ми, но мога да го обясня. Питах на 2 места във Варна, но не можели. В краен случай и софийска фирма ме устройва, ако правят доставки.
За Варна.Мебели Митев. Той е тапицер, но прави и мека мебел по поръчка. Двете ми тапицирани спални да от него. На околовръстното му е цеха. Има доста работа, чака се доста.

# 533
  • Варна
За Варна.Мебели Митев. Той е тапицер, но прави и мека мебел по поръчка. Двете ми тапицирани спални да от него. На околовръстното му е цеха. Има доста работа, чака се доста.
fani34, ако е удобно, може ли да покажеш снимки на леглата и координати на тапицера?

# 534
Добре де, има толкова тапицирани легла из пазара всякакви. Защо пък поръчка? Толкова ли е специфичен цвят, размер?

# 535
Пак съм аз с паркета и изолацията, мерих температурата в старата къща, която е с паркет и външна изолация,отиди и отгоре никой не живее и не се отоплява. При дневни температури 7-14 градуса , сутринта беше 19 вдига се до 21 без да е включено нещо за отопление. Нормални стойности ли са това, ако да, значи взетите мерки за изолиране са добри.

# 536
Идеални са.

# 537
Благодаря, значи ще направя и това което ме посъветвайте и ще стискам палци .

# 538
  • Варна
Добре де, има толкова тапицирани легла из пазара всякакви. Защо пък поръчка? Толкова ли е специфичен цвят, размер?
Защо ме търсиш?, оказва се, че не е лесно да намеря ето такова легло за стаята на дъщеря ми.

Намирам онлайн само това, което на мен ми простее. Ако трябва да е то, предпочитам добрата стара Икеа.
Иначе има тапицирани панели в Домко, но нещо не ми допадат.

# 539
Бях питала магазина на матраци Brava, правят по поръчка тапицирани легла ,позвънете и питайте .

Общи условия

Активация на акаунт