Боледуване на децата ни - тема 83

• 22 500
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Не знам дали направиха ваксината безплатна за деца. Ако не, беше си сума като се интересувах преди 2 години.

# 196
Да, за съжаление не е безплатна, около 80 лв на доза е.
За Дегана - аз не смея да дам през устата. Ако го повърне после няма да може и инжекция да се сложи, защото не се знае колко се е усвоил. Пък и съм чела упътването на хапчетата и честно казано не разбрах дозировката за деца. За ампулите съм чела, че дават по половин ампула сутрин и вечер. Вчера и нашата педиатърка направи инжекцията с половин ампула, за дете на 5 години.

# 197
  • Varna
Спря да  повръща за сега. Намерих един  Вомитусхил и и давам от него. Дано помогне.

# 198
  • shumen
Да се оправят болните.
СимонаК,дано помогне Вомистухила и не зарази и бебето.
Деган,моя е на 12 и едва миналата година му дадох хапче и то пак беше празници и звънях на педи помня и каза или система или Деган хапче.
Ние минахме през педи.Прегледа го и каза,че има храчка,която ясно се вижда мазна и жълта и тя го дразни да я изкара и от това кашля.За разтройството каза,ако продължи,че мога да дам Лопедиум,а за гаденето и повръщане,ако има Натриев цитрат.Изписа сироп за кашлица,Орофар за гърлото и инхалации с Йеалоклийн поне 2 дни.
Сега приготвих инхалатора,но нещо ме предаде.Кабела му е прекъснат и не работи.Утре ще видя дали има само кабел някъде или ще трябва нов да купувам.

# 199
Сега приготвих инхалатора,но нещо ме предаде.Кабела му е прекъснат и не работи.Утре ще видя дали има само кабел някъде или ще трябва нов да купувам.

Ако е кабелът, който се свързва с адаптора и с инхалатора може да пробвате кабелът на зарядното за мобилен телефон - двата края са идентични с тези на инхалатора.

# 200
  • shumen
Емилия,пробвах,но не става.
Сиропа,който изписа педи е някакъв нов-Флуенд екссрийм 3 по 7 мл.

# 201
Момичета, чисто зелените изпражнения на какво може да се дължат? Не е ял нищо зелено...

# 202
  • shumen
Барбалена,да не е настинка?
Аз му дадох към 7 сиропа и пръснахме Орофар и омрънка света,че са гадни и лютиви.В сиропа има джинджифил затова.Инхалация успяхме да направим с 300 зора,че уж ми намериха подобен кабел,но пак прекъсва.

# 203
А освен храна някакви лекарства приемали детето и заради тях да е зелено акото?

# 204
Ми той си е сополив, накашля от време на време... Бях в шок като видях гърнето, такова зелено ако виждам за първи път. Не съм търсила в гугъл, че кои знае какво пише. Затова писах тук. Но май ше ровна все пак..

Мария, само Коризалия, витамин Д и една инхалация с половин пулмикорт снощи. Яде мандарини и портокали, които нали, не са зелени. Ще видим утре какво ще е положението. Чудя се дали не е лапнал върха на зелен молив.

# 205
  • shumen
Барбалена,не се шашкай.Според мен е от настинка.

# 206
Здравейте,
Нормално ли е личен лекар да има кабинет извън адреса, който фигурира като адрес на практика, където е регистриран.
В смисъл да има две места / два кабимета на различни места?

# 207
Моята като дрискаше беше жълто....

# 208
И при нас беше жълто с онзи вирус... Ма сега това зеленоооо 🙈

# 209
Нашия татко се ваксинира преди две седмици във Вита, 100 лева слагането ня ваксината и самата ваксина. Не сме ти купували ние да не се занимавам да я пренасям и съхранявам. Ако има възрастни не боледували, задължително ваксина според мен.
 На каката сопола не спира просто, вече трета седмица, подкашля и това е.

Общи условия

Активация на акаунт