Боледуване на децата ни - тема 83

• 21 598
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • shumen
Според мен си е за смяна на АБ.А СРП пуска ли?Колко е?Според мен ЛЛ е за смяна щом не знае какво да изпише и пита теб.
Весела ваканция на всички,който ще почиват по празниците и здрави деца.
Моя днес е добре.Нищо му няма от вчера след обяд.Дадох едно хапче Лопедиум и разтройството спря.Така и не разбрах вирус ли беше или нещо от храна,но от 5 човека вкъщи,3 бяха така вкъщи.

# 526
Синът ми е добре ..но аз втасах ..гърлото ми е много зле ..всички около мен са болни ..майки ,татковци и баби със жестоки кашлици някои на ръба на пневмонии ...

# 527
И моят син беше ок, но след тържеството в яслата се върна и кихна 2-3 пъти, тече сопол на моменти. Дано закрепим положението, утре трябва да пътуваме...

Лукресия, пуснахте ли кръвни?

# 528
  • shumen
Да се оправят болните.
Ликеуинд,и аз изкарах вируса с кашлица и сополи след моя син.
So close,аз затова ги мразя тия събирания и тържества,че се водят всички болни и здрави.Моя миналата година точно след коледния базар се тръшна болен и изкара празниците на АБ.

# 529

Момичета помагайте моля ви.
Малката днес я взех от градина с пъпки (варицела). Пратих мъжа да вземе ментолов спирт и ми дали този.
И аз я намазах. Но тя каза,че и щипе. (Не знам дали е нормално) после като се зачетох ми то си пише ,че не е за деца под 5г а тя не 3г.
Това ли е ментоловия спирт,някой ползвал ли го е. Или да търся друг. Видях в интернет ,че има още един. Но ще се побъркам.. Сега ще и стане ли нещо. За първи път виждам пъпки от варицела. Влязох да прочета малко повече за самия вирус (голяма грешка наплаших се).

# 530
Аз лично моята Варицела като дете я помня точно заради Ментоловия спирт,с който ме мажеха с клечка за уши на всяка пъпка, тоя аромат няма да го забравя ,детето още не е карало и не съм питала педиатър какво се дава и прави ,но аз на 6 я карах и си спомням панадола и тоя спирт, това са ми давали за температура и ме мажеха.Иначе не смятам че имат разлика просто фирмата е различна на тази марка, кислородна вода взимам от едната аптека ,от другата аптека ми дават в бяло шише на друга марка ,но не мисля че имат разлика.Мисля че и със спирта е същото.

# 531
Детето е малко за ментолов спирт. Големият ми син я изкара на 2г6м. Веднага след баща си. Баща му се маза с ментолов спирт, но личната каза, че детето е малко. За него предписа това: https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010012875
От един път нищо няма да стане, но не го ползвайте повече. Ние не го мазахме с нищо, но той имаше малко пъпки и най-проблемните бяха на места където не може да се маже. Примерно имаше една на клепача, даже белег му остана от нея.

# 532

Момичета помагайте моля ви.
Малката днес я взех от градина с пъпки (варицела). Пратих мъжа да вземе ментолов спирт и ми дали този.
И аз я намазах. Но тя каза,че и щипе. (Не знам дали е нормално) после като се зачетох ми то си пише ,че не е за деца под 5г а тя не 3г.
Това ли е ментоловия спирт,някой ползвал ли го е. Или да търся друг. Видях в интернет ,че има още един. Но ще се побъркам.. Сега ще и стане ли нещо. За първи път виждам пъпки от варицела. Влязох да прочета малко повече за самия вирус (голяма грешка наплаших се).

Ние ползвахме това за успокоение на сърбежа и после пъпките пръскахме с Джинджира спрей

# 533
Ее значи има значение годините аз бях минала 6 със сигурност.Успех в лечението ,дано по леко я мине тая пуста Варицела.

# 534
  • shumen
Камъче,ментоловия спирт щипе.Моя я изкара леко,но веднъж го намазах и си спомням опищя света,че много щипе.Ако много сърби аз ползвах джинджира спрей.

# 535
Благодаря Ви. Ами чух се с личната каза ментолов спирт и противоалергично.
Може да се е объркала с голямата. Утре ще отида за някой крем или пудра.

# 536
Ментолова пудра вземи. Никакви изопринозини и противоалергични - трябва да има повече пъпки навън, отколкото вътре в тялото, недей да пречиш на процеса.

# 537
Добро утро ...ще бягам в спешното синът ми е с температура и жестока кашлица ...снощи писах че е добре явно дявола ме чу ...за първи път ще ходя в спешното какво се носи като документи нямам никаква идея?

# 538
Моето дете се събуди със стресница на устната и леко запушен нос.. До сега никога не е имал стресница.
За спешното, какво да се носи, нищо специално.

# 539
  • shumen
Ликеуинд,за спешното синята книжка и нищо друго.
Тони,стресницата мажи с Фенивир.

Общи условия

Активация на акаунт