В Коледнатата нощ си пожелавам, догодина бебче с обич да дарявам. ~бебеправене 614~

• 31 308
  • 807
  •   1
Отговори
# 180
Дудъл - А? А? Нали Grinning Я, разкажи за декемврийския батко Grinning

# 181
Дудъл - А? А? Нали Grinning Я, разкажи за декемврийския батко Grinning
Декемрийският батко е с една лама. Аз по-късно я видях, пък тя не е малко животинче 🤭

# 182
Да не остана назад, но не е редно да се възбужда интересът и да няма снимков материал, doodle Grinning

Иначе при мен обичайното. Един кашон тестове, цикъл, още кашон за О и наново. Гледах, че ако М не ме изненада по-рано, ще е баш за Коледа новата партида тестове.

# 183
  • На изток от Ада
Аниго какви тестове правиш

# 184
Алина, с теб си бяхме писали. Тъкмо щях да те питам до къде си я докарала, но прочетох. Чапанова не може ли да ти назначи терапия за уреаплазмата?
Аз пък съм след неуспешен трансфер при нея…. С перфектни биопсии и балансирано ембрионче с Пид нямаше имплантация.

Ех, съжалявам. Какви са ви плановете, какво предлага или ти мислиш да последваш Цветков вече?
Чапанова ми назначи Доксициклин за 10 дни, ще се видим с нея след Нова година за контрола. Тъй че съм с нагласата този месец да си пия аб и добавките и смятам на Нова година да си пийна неприлично като за последно.😀

# 185
За О и после за Б. На easyhome са.

Аниго какви тестове правиш

# 186
  • На изток от Ада
Е за О първо мн ясно Аниго!
Аз хванах мн рано Б с Изи хоум но не ги харесвам . Четох че са такива бавно се насищат, тестовете за бременност...

# 187
Ооо, веднага! Ето ви прясна реколта.
Скрит текст:
Аз минах днес биопсиите, заклевам се - нищо не усетих. Чакам сега търпеливо резултати и после да мислим какво ще правим.
Иска ми се да си взема междувременно една Омега-3, можете ли да ми препоръчате някоя конкретна. Имам една вкъщи, но не е с правилното съотношение.

# 188
  • На изток от Ада
Кога ги чакаш Дудъл?

# 189
Еее радвам се Дудъл. Още някой да каже, че нищо не е усетил, защото всички пишат за адски болки и вече се чудех дали аз не съм наред😁
Алина, ще правим хистероскопия. Страх ме е да местя ембриони и без това имам останали два, ще си ги опукам в Надежда.

# 190
  • Be realistic - plan for a miracle.
Дудъл, аз ползвам тази Омега с високо DHA.

Скрит текст:

# 191
Наси, вирусология и микробиология до 3-4 дни, имунологичната - 10-14 дни. Разбрахме се с лекарката да ходя направо като излезе всичко.
Карамелка, аз явно съм чела същите неща, защото се бях настроила, че ще ме боли доста, било то и за секунди. Честно, повече ме мъчеше това, че много ми се пишкаше 😂
Прего, много благодаря! Сега ще ги намеря и направо поръчвам.

# 192
  • На изток от Ада
Имунологичната преди не излизаше в сайта на Надежда Дудъл.

# 193
А някой случайно да може да ми препоръча рибено масло за мъже? Надежда са сменили пак формулата на добавките за мъже и са махнали рибеното масло (беше 1000mg Krill Oil), но казаха да взема просто някакво от аптеката и да пие мъжО паралелно. Та се чудя просто някакъв krill oil ли да взема или да търся нещо конкретно?

За биопсиите - и аз не усетих нищичко. Но от толкова обикаляне по АГ-та съм се убедила, че Тихомирова има "лека ръка", поне по моите стандарти Grinning

Относно тестовете на easy@home за Б - напоследък доста често чета за много наситени изпарителни черти при тях. Вероятно си е до партида.

alina, стискам палци с доксициклина да преборите окончателно уреаплазмата.

# 194
Аз също мога да дам отзив за Варна и АГ с лека ръка - Георгиева и Мурад. При двете не съм усещала нищо (освен проверката за разкритие Grinning )

Общи условия

Активация на акаунт