НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 119
  • 658
  •   1
Отговори
# 150
  • Сандански
simeonpopov
Кой е начина по който избрахте как да бъдат раздавани точки и защо няма равнопоставеност? Simple Smile

# 151
  • София
simeonpopov
Кой е начина по който избрахте как да бъдат раздавани точки и защо няма равнопоставеност? Simple Smile

IncentivAI е платформа, в която ще можете да обедините Вашите лоялни програми. Към този момент ние не сме награждавали никого. Въпросът Ви не трябва да е към мен.
Ако ме питате за лично мнение: Награждаването от Бг-Мамма е направено правилно. Равнопоставеността е за права.
За всички е приложен равен критерий.

# 152
Предпалагам че критериите за оценка са измислени от организаторите на форума с идея БГ Мамма да изглежда по определен начин, а алгоритъма е написан от хора.
ИИ = Алгоритъм. Представете си една огромна екселска таблица 🙂

# 153
  • София
Предпалагам че критериите за оценка са измислени от организаторите на форума с идея БГ Мамма да изглежда по определен начин, а алгоритъма е написан от хора.
ИИ = Алгоритъм. Представете си една огромна екселска таблица 🙂

Абе баш ИИ си е, но модела е трениран с данни (много данни) от екипът на БГ-Мама

# 154
имам към вас запитване за Storbg по лоялна програма
виждам че има ваучери за 50 лв. Имате ли опит, ако бъдат закупени два ваучера ще се обединят ли в един? благодаря!

# 155
имам към вас запитване за Storbg по лоялна програма
виждам че има ваучери за 50 лв. Имате ли опит, ако бъдат закупени два ваучера ще се обединят ли в един? благодаря!

Звънни в сторбг най-добре.

Не мисля че има как да се обединят в един, тъй като всеки си има отделен код.
Доколкото четох в сторбг, само един може да се ползва в поръчка, не се връща ресто и др.такива неща....

# 156
На мен не ми дава да си прехвърля точките, идеи защо?

Здравейте,

Моля да се свържете с нас на мейл loyalty@bg-mamma.com, за да можем да съдействаме.

Поздрави

# 157
Как се даряват точки? Портебител, който по някаква причина не ги иска как да ги прехвърли на друг?

# 158
Рейтинг звездите Nature Star и BGM точките са две различни неща.
Рейтинг звездите покачват ранга на всеки потребител и той не се влияе от това дали сте прехвърлили BGM точките си или не. В момента има технически казус с ранговете и затова някои от вас са паднали на Стартов, но работим по него и скоро ще можете да видите реалния си ранг и да растете нагоре.

BGM точките ще се печелят от игри и предизвикателства и ще е предварително упоменато колко точки се печелят и как.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 12:08 от Лоялна програма

# 159
Лоялна програма - BG-Mamma Team Member,
снощи зададох въпрос свързан с това губим ли си точките, ако не ги прехвърляме в приложението, а си стоят в профила ни тук?
В едно от правилата пише, че точките трябва да се прехвърлят преди края на следващото предизвикателство. Мисълта ми е можем ли да "спестяваме" точки и как?

# 160
Дали може да закачите последното си мнение в описанието на програмата? Защото точно това ни убягваше на много хора - разликата между рейтинг и точки.

# 161
Как се даряват точки? Портебител, който по някаква причина не ги иска как да ги прехвърли на друг?

В приложението LoyaltyHub на IncentivAI скоро ще има функционалност, чрез която ще можете да прехвърляте точки на друг потребител.

# 162
Ваучерите имат срок на валидност. Като се купи крайният срок за използването му е изписан на самия ваучер. Аз взех за Озон и е валиден до ноември 2025 г. Прехвърлих ги в портфейла си в Озон и там сега са налични като обща сума (2 ваучер взех). Налични - това е броят ваучери, които в момента могат да се обменят срещу точки. С всеки закупен ваучер броят изписан като налични намалява. Доколкото разбрах условията за използване зависят не от бг-мама, а от съответния магазин и трябва да си проверите преди да вземете ваучер. Някои писаха, че в определено магазини ваучерите не хващат намалени, в други хващат всичко. Също така трябва да си прехвърлите точките в платформата IncentiveAl до определена дата (май беше 22.12.2024 г.). Това последното не съм го проверявала, но го писаха в друга тема.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 11:59 от Bobby®

# 163
В ozone ако профила ползва отстъпка, тя също се начислява +ваучера от портфейла

# 164
  • в сърцето на един мъж...
Ваучерите имат срок на валидност. Като се купи крайният срок за използването му е изписан на самия ваучер. Аз взех за Озон и е валиден до ноември 2025 г. Прехвърлих ги в портфейла си в Озон и там сега са налични като обща сума (2 ваучер взех). Налични - това е броят ваучери, които в момента могат да се обменят срещу точки. С всеки закупен ваучер броят изписан като налични намалява. Доколкото разбрах условията за използване зависят не от бг-мама, а от съответния магазин и трябва да си проверите преди да вземете ваучер. Някои писаха, че в определено магазини ваучерите не хващат намалени, в други хващат всичко. Също така трябва да си прехвърлите точките в платформата IncentiveAl до определена дата (май беше 22.12.2023 г.). Това последното не съм го проверявала, но го писаха в друга тема.

Това трябва да е 2025 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт