НОВО: Лоялна програма в BG-Mamma

• 49 128
  • 658
  •   1
Отговори
# 135
Някой знае ли къде се въвежда кода за декатлон. Не намерих къде да го въведа?

При начин на плащане се избира "Плащане с карта подарък", там се въвежда бар кода на картата и ПИН код пак от нея.

# 136
  • Mediterraneo
Въпрос!
Понеже споделих, че ще спестявам и се ококорих, като прочетох, че
Точките от всяка кампания трябва да бъдат прехвърлени в приложението на IncentivАI преди края на следващата кампания.
Ако не ги прехвърлям значи ще ги губя, така ли? Че какво значение ще има къде ги държа - дали тук, или в приложението, ако не искам да ги използвам преди да са станали 100К примерно?

Добре, де, ти си ги прехвърли в приложението и спестявай там. От там няма да изгорят, просто от следващата кампания ще натрупаш още, ще ги прехвърлиш при старите и ще ги ползваш заедно.
Аз също ще ги спестя засега, но ги прехвърлих.

# 137
  • Пловдив
Понеже имаше питане за различните магазини - в ССС ваучерът важи и за намалени продукти

# 138
Ако ги прехвърляме в приложението, то как ще се вдигат нивата, като в профила ти тук все ще си на нула след всяко предизвикателство?
Според мен трябва да е с натрупване и да си прехвърляш толкова, колкото ти трябват.

# 139
  • Някъде там
Ако ги прехвърляме в приложението, то как ще се вдигат нивата, като в профила ти тук все ще си на нула след всяко предизвикателство?
Според мен трябва да е с натрупване и да си прехвърляш толкова, колкото ти трябват.
Според това което четох  в правилата точките и звездите се отнасят за различни неща и не влияят едно на друго.
Със звездите се отключват различни функции на сайта, а точките които ще се получават от игри и активности се използват за обмяната с ваучери.
Поне аз така го разбрах.  
Програмата още не е стартирала.
Първите точки бяха бонус  само.

# 140
Как прилагате два ваучера за една покупка?

# 141
Как прилагате два ваучера за една покупка?
Зависи търговецът дали позволява, не е еднакво за всички ваучери от това което видях като ги прегледах.

# 142
ДХЗ, аз прехвърлих в моя случай в озон ваучери и при поръчка ми излезе сумарно от виртуалния портфейл, там може накуп

От цялата суматоха  тук разбрах, че трябва да си погледна в профила, не си следя ранг, точки, брой публикации...
Пиша в няколко информативни теми, други няколко следя за удоволствие, хобита и толкоз....

Благодаря за жеста

# 143
  • Сливен
За теста - тези които са участвали споделиха, че също са им дадени точки.

И аз останах с неразбран отговор - ваучера ако не го използвам и си стои така, до 2026 година /когато му изтича срока /,ще трябва ли да декларирам? 🙄

# 144
  • Пловдив
Реално и в момента може да се видят "похарчените" точки от бета теста.
Иначе и мен ме вълнува въпроса с декларирането, и се присъединявам към горното питане.

п.с. и в момента, на взетия и използван ваучер ми пише, че е активен, с е използван още в началото на миналия месец

# 145
  • София
Интересно как вчера нивото ми беше сребро, а сега, без да съм правила нищо съм на стартово?

# 146
Аз бях злато първоначално, реших, че заради осребряването на точките изчезнаха звездите и станах стартово. Но прочетох, че има технически проблем и ще върнат нивото. Т.е. доколкото разбрах звездитя нямат общо с точките.

# 147
На мен не ми дава да си прехвърля точките, идеи защо?

# 148
  • Телиш/Плевен
Ами нямам обяснение и защо се водя новак уж пристрастен, от 2005 всеки  ден съм тук.
В темата за ранговете е обяснено, че те са два вида - локален и глобален. Ако си отвориш профила, ще видиш глобалния си ранг, който е на база броя на публикациите ти в целия форум. А в момента се вижда локалният ти ранг, който е на база постовете ти в този раздел.
Писали сме заедно с daviz.

# 149
  • София
Искам да успокоя всички, които се притеснявате за рейтинга и звездичките (които са различни от точките). На всички са ви верни нещата в базата на IncentivAI.  Има лек казус с начина по който тези звездички стигат от нашата база до БГ-Мамма, който ако вече не е, то скоро ще бъде изчистен.
Моля ви за малко търпение - рейтинга ви е правилен при нас!

Общи условия

Активация на акаунт